ODPIRANJE NOTRANJIH VRAT
19. NOVEMBER
Ni potrebno, da bi se trudil in poskušal vse voditi. Edino, kar moraš storiti je, da mirno in z zaupanjem slediš mojim napotkom, ki jih boš prejel v tišini. Nekatere duše bodo jasno slišale moj glas; druge bodo delovale intuitivno; nekatere bom vodil v dejanjih. Delujem na mnoge načine, toda vsi bodo vedeli, kdaj bom prevzel vodstvo, kajti znamenja ljubezni in resnice bodo vidna vsepovsod. Če boš ubogal moja navodila, boš videl čudeže, ki se bodo dogajali, in videl boš mojo roko v vsem. Spoznal boš, da jih sam ne bi mogel sprožiti in da resnično delujem v tebi. Hvaležen mi boš. Vedno se zavedaj, od kod izvirajo tvoja modrost, ljubezen in razumevanje, od kod izvira življenje. Jaz sem celota vsega in tvoje življenje se skriva v meni. Eno sva.
20. NOVEMBER
Naj bo mir v tebi in počivaj v moji ljubezni. Velikokrat si že slišal te besede in sprašuješ se, zakaj jih tolikokrat ponavljam. Kot voda so; zelo počasi in tiho odnašajo staro in utirajo novo pot. Nenehno delujejo in se postopoma potapljajo vate, dokler ne boš spoznal, da so postale del tebe. Ne bodo le besede, ampak bodo živele, bivale in se gledale v tebi. Spoznal boš, da jih živiš in mirno počivaš v moji ljubezni. Nikoli naj ti ne bo odveč, ko jih ponavljam, bodi hvaležen, ker je moja ljubezen tako velika, da sem pripravljen vztrajno in dosledno nadaljevati in nikoli odnehati. Položil sem svojo roko nate in te nikoli ne bom zapustil. Zelo pomembno mesto imaš v mojem obsežnem načrtu in čakam, da ti ga razodenem, ko boš pripravljen.
21. NOVEMBER
Nikoli ne boš vedel, ali kaj deluje, dokler ne boš preskusil. Nikoli ne veš, ali je elektrika, dokler ne pritisneš na stikalo; nekaj moraš narediti, da lahko dokažeš njeno delovanje. Tako je z vero. Popolnoma nekoristno se je pogovarjati o veri, če ne živiš po njej in če nihče ne more uvideti, kaj ti to pomeni. Nekoristno je govoriti o življenju z vero, ko ti varnost pomeni bančni račun, s katerega lahko dvigaš, kadarkoli se odločiš. Šele ko nimaš ničesar več in se poženeš z globokega dna ter narediš navidez nemogoče, ker tvoja vera in varnost temeljita na meni, lahko govoriš o tem, da živiš z vero in to nenehno dokazuješ. Preizkusi svojo vero in glej, kaj se dogaja.
Lep konec tedna vsem in uživajte maksimalno !
Bolj za en d…. Sem kar doma ostala.Kadar zbolim se pokažejo slabosti samohranilstva – kako spraviti otroka v šolo. K sreči hodi sosedov 12 letnik na isto šolo in sem šla prosit, če gre lahko z njim.Na avtobus res ni šla še nikoli sama,ker ni bilo potrebe. Malo ji je bilo nerodno in po moje do šole nista spregovorila nobene besede.