Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ODPIRANJE NOTRANJIH VRAT

ODPIRANJE NOTRANJIH VRAT

22. NOVEMBER

Vedno imej pred očmi svetlo stran življenja. Pričakuj, da se bo zgodilo samo najboljše in glej, kako se dogaja. Nikoli ne obtožuj drugih za negativno stanje, v katerem se znajdeš. Sam svoj mojster si, od tebe je odvisno, ali boš obrnil sliko in videl, kaj je na drugi strani. Če se odločiš gledati temno plat življenja, ne pričakuj, da boš privlačil k sebi tiste duše, ki poznajo radost resnične svobode, kajti enako privlači enako; k sebi boš privlačil samo tiste, ki so v enakem stanju. Ko se boš počutil, kot da si na vrhu sveta in se bo ljubezen prosto izlivala iz tebe, boš privlačil vse, kajti vsakdo si želi biti v bližini radostne duše. Nauči se spodbujati ljudi in izboljšati situacije. Nikoli ne dopusti, da bi te naravnanost drugih povlekla za sabo v globine brezupa. Tu si, da bi ustvarjal mir, harmonijo, lepoto in popolnost, vse najboljše v življenju, torej stori kaj v zvezi s tem!

Kako res je to !

Ojla robci so še ni problema, zdaj pa me iza voglov teta vročina ogleduje … bom videla do kdaj se še grem …

pu

Greš po moji poti… upam, da te ne bo položilo tako kot je mene. Drži se .

New Report

Close