Odpiranje novih forumov
Primož- in ekipa, pozdravljeni!
Sem relativno reden obiskovalec med.over.net-a (as you can see).
Ob vsem navdušenju nad odprtjem kakšnega “specifičnega” foruma se mi porajajo vprašanja:
Za koliko uporabnikov je bil določen forum odprt?
Kakšna sta njegova frekventnost in življenjska doba?
Ali uporabniki /gostje/ z odpiranjem vedno novih forumov, ki niso pretirano obiskani res pridobijo, ali pa z razdrobljenostjo izgubijo?
In nazadnje – je res smiselno odpreti še forum “Za samske po 30-tem”?
Enako bi lahko prosili za odprtje foruma, denimo “za naravne blondinke” pa za “ljudi, ki imajo sitne starše”, pa za “fanatične gospodinje” in “uživalce pira in fotelja”.
Ne napadam mnenja nikogar, le zanima me, če ste z ekipo začrtali strategijo razvoja vašega portala in je še mogoč pregled nad vso to množico novih forumov? Menite, da je res smiselno odpreti forum za skupino 10-20 oseb? Da je tak forum, kjer se več dni ne prikaže novo sporočilo, res potreben?
Lp, Ali
Hvala za razmišljanje, seveda se tudi jaz vedno najprej vprašam, ali je smiselno ali ne. Pa ne samo jaz, to vprašam celo ekipo in poslušamo, kajse dogaja na forumu, šele nato se odločim.
Kar se pa tiče vprašanja o: Ali uporabniki /gostje/ z odpiranjem vedno novih forumov, ki niso pretirano obiskani res pridobijo, ali pa z razdrobljenostjo izgubijo?
Pa lahko odgovorim:karkoli kdorkoli, pa čeprav samo eden zaradi tega kaj lažje živi, je bil namen foruma upravičen in vreden odprtja. Le malo jih ni šlo naprej. Tam kjer pa moderatorjev več ni, pase trudimo pridobiti nove, odprto pa je zato, da lahko tudi naključni uporabniki najdejo kaj zase iz že napisanega.
primož
Jaz pa mislim, da je smiselno, saj se pri nekaterih forumih niti odpirajo tako hitro, da zelo hitro ne najdes vec vprasanja, ki si ga zastavil pred dvema dnevoma in ga moras iskati po starih postih, kjer noben ne odgovarja, ce nebi bilo razdrobljenosti, bi odgovarjali samo kaksno uro, potem pa bi bilo ze vse v pozabi.