Najdi forum

odpiranje portov

Problem !

Nastala mi je težava. Ko se konektam na mulo, dobim slab ID (puščice so rumene). Zato imam težave s povezavami na določene serverje, čakalne vrste pa so velike. To se mi je pojavilo, ko sem comp. povezal preko routerja, prej sem imel ID visok, pretok pa razmeroma visok (kabel).
Prav tako ima kazza težave s konektanjem. Prebral sem, da moram določene porte odpret, da lahko P2P mreže delujejo normalno, tu se pa pojavi moj problem. Imam allnetov router, pa me zanima kako lahko odprem porte (pojma nimam, kako se to napravi).
Prosim za pomoč.

priporočam ti, da prenehaš uporabljati emule in kazza (je že “potekel rok uporabe”) in poskusiš npr. Limewire, ali še kaj boljšega, kakšno torrent zadevo.

Sem probal limewire, pa se mi sploh ni conektal, za torrente pa imam preslab comp.

No meni mula tudi dela ok. Sam Vroče švedinje imajo italianske podnapise…
Moor, tebi pa nasvet: pojdi v muli v pomoč, tam imaš odsek “Ports, firewals and routers” kjer je vse zelo lepo razloženo. Mogoče ne ravno za tvoj router, ampak princip je pri vseh podoben. Narisano je vse s slikcami, tako da tudi z jezikom ne bo problem.
No pri meni se gre v NAT, virtual server in se tam zezaš.
Če si prav naštimal porta 4662 in 4672 potem preveriš v nastavitvah, povezava , testiraj porte.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close