Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odpiranje vrat v bloku z obeskom

Odpiranje vrat v bloku z obeskom

Lep pozdrav.V bloku smo sedaj namesto ključev dobili tiste obeske za odpiranje vrat ko prisloniš in se odpre.Enega smo že dobili drugega dodatnega še bomo.Pravijo,da potem ključev ne bo več.Zdaj me pa zanima ,če se vam zdi ok,da ne bo več mogoče odpirati z ključem.Mogoče kompliciram.Pa je možno,da zadeva ne bi delala in potem ne moreš noter?Drugače nimam nič proti temu.Kaj menite?Hvala za odgovore.

Kljuc mora biti. Obesek ti lahko tud neha delat, ga zgubis ipd. Mi imamo oboje pa nikol nisem uporabil obeska ker ne zelim prijemat za kljuko,ki je polna bakterij, virusov, vrtanja po nosovih ,praskanja po ritih, neumitih ostankov iz wc-ja. Ne hvala.

Mi imamo na te obeske vrata in je zadeva fantastična ne samo glavna vhodna, ampak tudi iz garaže in kleti je popolnoma isti princip. Svetujem pa ti, da naročiš kakega dodatno, ker v primeru izgube moraš mal počakat.

Imamo tudi mi, a je še vedno možno odpreti tudi s ključem. Mora biti tako, če se zadeva pokvari ali pa ni elektrike.

Imamo tudi mi, a je še vedno možno odpreti tudi s ključem. Mora biti tako, če se zadeva pokvari ali pa ni elektrike.
[/quote]

Z 1.4 aprilom bomo lahko odpirali samo z tem obeskom.Meni se to ne zdi ok. To kar si napisal tudi mene skrbi.In pol nimaš vstopa ne v blok kaj šele v stanovanje.In kaj pol? Sem že spraševala ampak pametnega odgovora ni bilo.

Sem naročila še dodatno.Te dni enkrat naj bi jih dobili ne vedo pa še kdaj.Ne rečem nič je fajn zadeva samo prisloniš.Sem kar torbico in je celo delovalo.Ampak to,da pol s ključem sploh ne bo več možnosti odpirat sem pa tudi ne zdi ok.Mož tudi ni zadovoljen.

Tudi to je dober razlog 🙂
V bistvu nimam nič proti,da bo obesek ampak ,da pa ključa sploh več ne bo pa tudi ni v redu.Ampak tako ne smeš nič reč ker oni vse vedo bolje.

Zakaj ne bi smel nič reči? Kdo “oni”?

Pri nas smo se zmenili vsi lastniki v bloku – oz. nekatere so zastopali najemniki. Nekdo je izpostavil to, da kaj bo če ne bo elektrike in da bi bilo dobro imeti tudi ključe – in ostali smo se strinjali.
Upravnik je pač pokimal, zapisal in izvedel.

Samo pri nas so taka vrata kot na bankah. Sklepam, da je kak agregat za take primere, že zaradi dvigala, ki ga imamo v bloku. Do sedaj pa še nismo ostali brez elektrike tako, da težko karkoli rečem.

Mogoče kompliciran…

Večina stanovalcev oz lastnikov kar pa ne pomeni,da so se prav odločili.Sploh starejši,ki jih ni težko prepričat v kaj.Jaz se nisem ker ne vem zakaj bi bilo tako narobe,če bi bilo oboje.

Mi imamo taka vrata že cc 3 leta. Do sedaj se ni še nič pokvarilo ali pa da kdo ne bi moral priti noter.

Dobro slišat.Hvala za odgovor.Lp

Kako jim je fantasticno to brnenje poslusat. Posebno zvecer,ponoci in zgodaj zjutraj. Kura. Sam, da je teb fantasticno. Kaj pa tistim,ki imajo okna in vrata v radiju par metrov od te tvoje fantasticne opcije??

Mi nimamo več ključavnice. Če zmanjka elektrike, se vrata sprostijo in so odklenjena.
Če sistem kaj zataji, ga sprostijo na daljavo, se pravi odklenejo vrata in so odklenjena.

Mene bolj kot ključavnica moti to, da je signal švoh in moraš obesek prav prislonit na čitalec, da se odklenejo vrata.

Mi nimamo več ključavnice. Če zmanjka elektrike, se vrata sprostijo in so odklenjena.
Če sistem kaj zataji, ga sprostijo na daljavo, se pravi odklenejo vrata in so odklenjena.

Mene bolj kot ključavnica moti to, da je signal švoh in moraš obesek prav prislonit na čitalec, da se odklenejo vrata.
[/quote]

No, to so tudi OK možnosti. A potem še kaj mesečno plačujete za nadziranje delovanja?

Kako jim je fantasticno to brnenje poslusat. Posebno zvecer,ponoci in zgodaj zjutraj. Kura. Sam, da je teb fantasticno. Kaj pa tistim,ki imajo okna in vrata v radiju par metrov od te tvoje fantasticne opcije??
[/quote]

No, no… še ena kura iz izkušenj vem, da je brnenje samo takrat, ko odpiraš vrata obiskom iz stanovanja. Ko pa vrata odklepaš z obeskom, je pa neslišno. Tako da… morda bi preizkusil, preden zmerjaš….

Avtorju pa toplo svetujem pogled na pravilno uporabo predlogov s in z.

No, no… še ena kura iz izkušenj vem, da je brnenje samo takrat, ko odpiraš vrata obiskom iz stanovanja. Ko pa vrata odklepaš z obeskom, je pa neslišno. Tako da… morda bi preizkusil, preden zmerjaš….

[/quote]
OK pisna policija bom.

[/quote]

Motiš se.Ko odpreš vrat z obeskom je zvok.Vsaj pri nas je tako.

[/quote]
Vrata so tiha in se na tiho odpirajo, nič ne brni. Če pa vam brni in to od začetka, ste nabavili neke poceni zadeve, če pa so vam kasneje začela brnet pa kar upravljalca bloka pokliči, da vam zadevo reši.

Motiš se.Ko odpreš vrat z obeskom je zvok.Vsaj pri nas je tako.
[/quote]

Tudi pri nas. Se kar krepko sliši, ko se sproži motorček, ki drži odprto. Že od novega tako.

Ja kompliciraš.
Imamo obesek za vhodna vrata že vsaj 3 leta- nikoli do sedaj ni bilo problemov.
Obešenega imam na šop ključev, tako še izgubim – izgubim vse :))

Tudi pri nas. Se kar krepko sliši, ko se sproži motorček, ki drži odprto. Že od novega tako.
[/quote]

Se pravi so tudi taki,ki se ne slišijo sodeč po nekem odgovoru.

[/quote]

Pri nas se sliši klik, nič ne brni.

[/quote]

Tako izgleda. Pa saj je logično da so različni.

New Report

Close