Odpiranje vrat v bloku z obeskom
Lep pozdrav.V bloku smo sedaj namesto ključev dobili tiste obeske za odpiranje vrat ko prisloniš in se odpre.Enega smo že dobili drugega dodatnega še bomo.Pravijo,da potem ključev ne bo več.Zdaj me pa zanima ,če se vam zdi ok,da ne bo več mogoče odpirati z ključem.Mogoče kompliciram.Pa je možno,da zadeva ne bi delala in potem ne moreš noter?Drugače nimam nič proti temu.Kaj menite?Hvala za odgovore.
Imamo tudi mi, a je še vedno možno odpreti tudi s ključem. Mora biti tako, če se zadeva pokvari ali pa ni elektrike.
[/quote]
Z 1.4 aprilom bomo lahko odpirali samo z tem obeskom.Meni se to ne zdi ok. To kar si napisal tudi mene skrbi.In pol nimaš vstopa ne v blok kaj šele v stanovanje.In kaj pol? Sem že spraševala ampak pametnega odgovora ni bilo.
Mi nimamo več ključavnice. Če zmanjka elektrike, se vrata sprostijo in so odklenjena.
Če sistem kaj zataji, ga sprostijo na daljavo, se pravi odklenejo vrata in so odklenjena.
Mene bolj kot ključavnica moti to, da je signal švoh in moraš obesek prav prislonit na čitalec, da se odklenejo vrata.
[/quote]
No, to so tudi OK možnosti. A potem še kaj mesečno plačujete za nadziranje delovanja?
Kako jim je fantasticno to brnenje poslusat. Posebno zvecer,ponoci in zgodaj zjutraj. Kura. Sam, da je teb fantasticno. Kaj pa tistim,ki imajo okna in vrata v radiju par metrov od te tvoje fantasticne opcije??
[/quote]
No, no… še ena kura iz izkušenj vem, da je brnenje samo takrat, ko odpiraš vrata obiskom iz stanovanja. Ko pa vrata odklepaš z obeskom, je pa neslišno. Tako da… morda bi preizkusil, preden zmerjaš….
Avtorju pa toplo svetujem pogled na pravilno uporabo predlogov s in z.
No, no… še ena kura iz izkušenj vem, da je brnenje samo takrat, ko odpiraš vrata obiskom iz stanovanja. Ko pa vrata odklepaš z obeskom, je pa neslišno. Tako da… morda bi preizkusil, preden zmerjaš….
[/quote]
OK pisna policija bom.
[/quote]
Motiš se.Ko odpreš vrat z obeskom je zvok.Vsaj pri nas je tako.
Kako jim je fantasticno to brnenje poslusat. Posebno zvecer,ponoci in zgodaj zjutraj. Kura. Sam, da je teb fantasticno. Kaj pa tistim,ki imajo okna in vrata v radiju par metrov od te tvoje fantasticne opcije??
[/quote]
Vrata so tiha in se na tiho odpirajo, nič ne brni. Če pa vam brni in to od začetka, ste nabavili neke poceni zadeve, če pa so vam kasneje začela brnet pa kar upravljalca bloka pokliči, da vam zadevo reši.