odpla bi spletno trgovino – kako začeti
Primož, če je bilo najemenjeno meni – npr. lupčka na lice za posredovanje ;-)) (malo heca). Hvala seveda vsem, ki se javite s takšnimi ali drugačnimi idejami; nikoli se ne ve, katera je “ta prava”.
Izdelki, ki bi jih prodajala, pa ne bi spadali v takšno trgovino kot je trgovina over.net. Rada bi imela svoje spletno mesto; če bo ideja uspela bi tudi razširila z eno takšno stranjo kot je tale. Z vašo trgovino oz. portalom se lahko povežem edinole le, če rabite kakšnega pridnega diplomiranega ekonomista :-))
Moj post ne šteje veliko, ampak preko spletnih trgovin smo kupili kar nekaj stvari torej imam le nekaj izkušenj da ti svetujem:
1. Redno uporabljam internet in nikoli ne kupujem druGače kot po povzetju. Številke kartice ne dajem, želim da se mi naslika oseba z izdelkom v rokah pred domačimi vrati in potem plačam z gotovino ali bančno kartico.
Naj povem:
po internetu in po povzetju smo v zadnjih 2 letih kupili :
kamero
fotoaparat
baterije za fotoaparat in kamero
sušilec
tv
dvd player
Pri našem nakupu odloča:
cena
mpžnost dostave
možnost plačila po prevzetju
Upam da sem ti kaj pomagala.
Ne pridnega, sposobnega rabim, sem takoj za eno kavico v dvoje, da preverimo potencial
mene pa zanima a kdo ve kaj kako deluje oz. kakšnje izkušnje za plačilo z Moneto preko spletne trgovine. na tej strani sm našel kaj rabim za implementacijo monete v spletno trgovino ne pa kako vse skupaj poteka?
hvala za nasvete,
jan
Lahko se registriraš zastonj in takoj začneš s prodajo več kot 1,7 milijona kupcem iz več kot 190 držav. Registriraš se na http://www.tripleclicks.com/13118432/ECA
Danes (2015) je to res enostavno, ker obstaja kar nekaj platform, ki ti za male pare ponujajo mesečni najem spletne trgovine. Prednost je v tem, da nimaš visoke finančne investicije, dobiš pa vrhunski design + vzdrževanje 24/7, kar je res pomembno.
Vodilna platforma je trenutno [b]TALE[/b].
Ne vem če še koga zanima ta tema ampak zadnjič je kolegica rekla da je dala narediti spletno trgovino, kjer prodaja dodatno opremo za mobilne telefone in ma več kot 2000 izdelkov pa še en program ima, da si uporabnik sam lahko naredi ovitek v stilu da prilepi na ovitek svojo sliko ali tekst, eni firmi iz ljubljane. Mediasite6 je rekla da se jim reče, pa so ji kompletno štacuno nardil za mal čez 1k €.
Tak oglas pa zaračunajo 200€ Na teden.
Tako to gre, seveda lahko za 100€ samo je treba najprej kupce najdit, za to pa porabite veliko več denarja.
Tako to gre.
Ampak največji problem je Slovenska foušija. Ne bom dal tebi, da ne bi imel ti kaj od tega, čeprav bi ravno zaradi tega imel vsaj nekaj, tako pa raje nič.
Nihče ne pove, kaj vse se še skriva v ozadju, kakšni so stroški česa.
JAz vedno pravim, če želiš nekaj imeti, moraš za to nekaj dati ali žrtvovati. KAj? Pa ni vedno nujno denar? Lahko tudi svoj čas, uslugo, pomoč, inforamcijo ali pa samo nasmeh, ampak vedno je tako, da se moraš sam odločiti, kaj boš dal zato, da boš nekaj imel.
Izkušenj imam ogromno, mirno me lahko vprašate, danes se mi piše.
primož
Primož
[/quote]
Primož, če bi za začetek dala samo en artikel v vašo trgovino, je cena najema fiksna in nesprejemljiva: 30 eur (in od tega ne odstopate) ali se je v tem primeru smiselno najaviti za obisk za sestanek?