Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti Odpoved pogodbe

Odpoved pogodbe

Pozdravljeni!
Sem študent in sem se z oktobrom vselil v stanovanje. V podpis sem dobil dva izvoda najemne pogodbe. Le teh pa še nisem podpisal, obe pogodbi (moja in lastnikova) sta ostali v predalu. Sedaj me zanima ali je mogoče da se iz stanovanja odselim brez kakršnih koli obveznosti do lastnika.

Spoštovani,

najemodajalec lahko dokazuje, da ste v stanovanju bivali (npr., če ste najemnino nakazovali na račun, če ste jo dajali na roke, potem ne) in na ta način doseže, da se šteje, da je pogodba sklenjena od dneva vselitve in vam posledično zaračuna vse obveznosti.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close