Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odpoved službe po enem tednu?

Odpoved službe po enem tednu?

Odgovor na objavo uporabnika
kakovamtouspe, 09.01.2025 ob 09:17

Berem tule na monu, da je ena dobila odpoved po enem samem tednu dela?

Kako vam to uspe? Niti en teden se ne morete tako potruditi, da vas ne bi brcnili iz službe?

Tisti, ki ste dobili odpoved v prej kot enem mesecu, zakaj točno? Kaj točno ste tako narobe delali’

Tole z enim tednom je sigurno rekord.

Da ni to plod lenobe delavke?

Ali nedelavnost, ali nenatančnost, ali pa nezmožnost pridobivanja novega znanja itd, Tistemu, ki je dobil odpoved so najverjetneje povedali razlog.

koga so odpustili, 09.01.2025 ob 18:47

Koga in zakaj so odpustili po enem tednu?

To me pa res zanima zakaj?

Ve kdo kaj več o tem?

Tisto komplikatorko, ki bi rada zdravo jedla, pa nima štedilnika 🤣.

Anonimus bus, 09.01.2025 ob 20:48

Tisto komplikatorko, ki bi rada zdravo jedla, pa nima štedilnika 🤣.

Preberi njene odgovore v temi „ Kaj jesti, če nimaš štedilnika*, ti bo takoj jasno zakaj 🤣

Kako žalostno mora biti življenje ljudi, ki visijo na monu in se posmehujejo ljudem, ki so izgubili službo.

Kako bedni ljudje ste to?

Res moraš biti bolan, da se posmehuješ, norčuješ iz nekoga, ki je izgubil službo.

Vam je to edini način, da doživite orgazem? Verjetno ja.

Anonimni bus, to misliš tisto temo, kjer si se posrala s številnimi niki in bluzila čisto mimo teme? Kako ti je uspelo biti več dni zaporedoma ves čas na monu? Brez službe, socialka pa to? Pa ti seka ven žlehtnoba. Si tako predvidljiva, da je joj. Nič ne pomaga, da imaš tisoč nikov v isti temi. POvsod tvoja žlehtnoba očitno seka na površje.

Bučke, namesto možganov…, 09.01.2025 ob 11:33

To, da je zdržala en teden,  je še dobro. V firmi kjer jaz delam, je en mlad “šalabajzer” ugotovil, že do malice, da to delo ne bo zanj, tako da ga od takrat, nismo več videli 🤦‍♀️😂😂

Pri nas je bil sprejet, si je hotel malo ogledati delo, preden bi zares začel, no, pa še do tega nismo prišli 🤭

Vse popravil, uredil na delovnem mestu. Nikdar nič rekel proti nekom. Non stop mobing, terroriziran. Zaničevanje da sem pes, ipd…. Šef pobiral vsako besedo, kot da je zadnji dan. Primitizen, debilnost, skratka invalidski vrtec.

Leto dni kasneje. Zraven mene je nas skupno odšlo 9 delavcev. Če jih toliko odide, ni bil problem pri meni.

Avtorica, a ti veš kaj si podpisala, da ne bo kerga nivega posta. Po novem, jovo na novo. ☺️

1x sem dala odpoved po 14 dneh. Zaradi šefa, sodelavke so bile super. Drugič po mesecu in pol zaradi nadlegovanja s strani sodelavke in zaradi prevelikega obsega dela za 1 osebo. Bolano da se take stvari dogajajo…

Šalabajzer je pogruntal, da  pametnjakoviči delate za pičkin dim!

Meni je jasno kdo je pametnejši!

to misliš tisto, 09.01.2025 ob 22:21

Anonimni bus, to misliš tisto temo, kjer si se posrala s številnimi niki in bluzila čisto mimo teme? Kako ti je uspelo biti več dni zaporedoma ves čas na monu? Brez službe, socialka pa to? Pa ti seka ven žlehtnoba. Si tako predvidljiva, da je joj. Nič ne pomaga, da imaš tisoč nikov v isti temi. POvsod tvoja žlehtnoba očitno seka na površje.

Ne, tam nisem komentiral, ker je preabotna tema. Zaposlen sem, v skoraj tridesetih letih delovne dobe zamenjal 4 delodajalce. Traparije, ki jih v vseh teh letih sprašuje tista avtorica in njeno kompliciranje oz. samosabotiranje ostanejo kolikortoliko razumnemu človeku v spominu. Tvoje kognitivne sposobnosti so pa katastrofalne, takšni umski siromaki kot si, drugega kot kvakati traparije in obsojanja nedoznih niste sposobni.

Anonimni bus, torej si zaposlen, a vseeno cele dneve visiš a monu in zalezuješ ljudi? Kako ti to uspe? Glede na to, da vse veš o avtorici, si priliman na mon vse dni. Kako ti to uspe?

Več let zalezuješ neznano osebo na monu. Ti to resno? Nimaš kaj drugega v življenju?

Me pa resno zanima kakšne neumnosti piše ta avtorica? Glede na to, da si tako v detajle seznanjen. Me pa preseneča, da si moški. Torej to zalezovanje ni ženska navada. Tudi moški počnete to. Kdo bi si mislil :).

Ne bi raje razmislil in si umislil kak šport namesto zalezovanje ljudi na monu?

Meni ste res smešni tisti, ki ste prilepljeni na mon od jutra do večera.

Drugače povedano: izpadete ubogi reveži.

New Report

Close