Odprava dioptrije v Celju Vidim dobro- so ok?
Zelo dobra klinika, vrhunski dr. Drev, prijazen pristop. Sam imam zelo pozitivno izkušnjo s to kliniko. Dolgo sem se odločal za odpravo dioptrije in se šel pozanimat na tri klinike (ljubljansko, zagrebško in Vidim). Cene operacij so seveda visoke, oči pa samo ene, zato sem bil zelo previden. Za zadnjo sem se odločil zato, ker so se mi najbolj posvetili, pa tudi strokovno so mi pojasnili vse možne metode. Zanimivo j
Zelo dobra klinika, vrhunski dr. Drev, prijazen pristop. Sam imam zelo pozitivno izkušnjo s to kliniko. Dolgo sem se odločal za odpravo dioptrije in se šel pozanimat na tri klinike (ljubljansko, zagrebško in Vidim). Cene operacij so seveda visoke, oči pa samo ene, zato sem bil zelo previden. Za zadnjo sem se odločil zato, ker so se mi najbolj posvetili, pa tudi strokovno so mi pojasnili vse možne metode – zakaj ja, zakaj ne. Zanimivo je, da so mi v Zagrebu predlagali laser prk, tu pa so mi povedali, da ta metoda ni najbolj smiselna, ker imam že starostno dioptrijo. Poleg tega so mi povedali, da je prk laser najstarejša varianta, mislim da kar trideset let stara, možne so pa celo komplikacije, da se ti solzijo oči, da si občutljiv na svetlobo… Dr. Drev se mi je res posvetil, skoraj eno uro sem bil pri njemu v ambulanti. Vse mi je nazorno pokazal tudi na računalniku. Brez skrbi za reference, ima jih veliko, ker je zelo izkušen in zaseden kirurg. Ko sem spraševal po laserju, sem izved
Zelo dobra klinika, vrhunski dr. Drev, prijazen pristop. Sam imam zelo pozitivno izkušnjo s to kliniko. Dolgo sem se odločal za odpravo dioptrije in se šel pozanimat na tri klinike (ljubljansko, zagrebško in Vidim). Cene operacij so seveda visoke, oči pa samo ene, zato sem bil zelo previden. Za zadnjo sem se odločil zato, ker so se mi najbolj posvetili, pa tudi strokovno so mi pojasnili vse možne metode – zakaj ja, zakaj ne. Zanimivo je, da so mi v Zagrebu predlagali laser prk, tu pa so mi povedali, da ta metoda ni najbolj smiselna, ker imam že starostno dioptrijo. Poleg tega so mi povedali, da je prk laser najstarejša varianta, mislim da kar trideset let stara, možne so pa celo komplikacije, da se ti solzijo oči, da si občutljiv na svetlobo… Dr. Drev se mi je res posvetil, skoraj eno uro sem bil pri njemu v ambulanti. Vse mi je nazorno pokazal tudi na računalniku. Brez skrbi za reference, ima jih veliko, ker je zelo izkušen in zaseden kirurg. Ko sem spraševal po laserju, sem izvedel, da je edini v Slo, ki operira po tej novi metodi, pa eden redkih svetovnih kirurgov, ki uči ostale kirurge operirati po njej. Brez skrbi, pri dr. Drevu ste v pravih rokah.
Zakaj kar samo prekinja in pošilja sporočilo? Prvič piš
Kako ste kaj danes zadovoljni s tam? Meni cena ne dela nekih težav – vseeno bolj zaupam slovencu, kot pa hrvatu, zato verjamem v slovensko kakovost. Sicer se odločam med tem centrom in Morelo, ki imajo že okoli 20 let izkušenj.
Zanimam se za enkrat za lasersko, če se mi zna vid kasneje skozi leta spet poslabšati, bom pa si dal vstaviti leča notri.