odpravljanje celulita v kozmetičnih salonih
Jaz ti svetujem da si ga prvo probaj sama odpravit saj si ga lahko za vsaj 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Potem pa pojdi tja. Z telovadbo in veliko vode bo celulit iginil Še posebej leg magic, orbitrek, tek in vaje za noge. pa kakšna krema proti celulitu in gor si še maži zos od kave. ta ti lahko celulit omili za več kot 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. zos si daš nekajkrat na teden gor in oviješ v plastično Folijo za 15 -30 min. Boš videla čez nekaj časa kako celulit sahni.
Bila parkrat na različnih koncih pa nikoli zelo zadovoljna. Lani sem slišala velike pohvale za salon High Care (na Fužinah v Ljubljani), sem bila tam na prvem brezplačnem pregledu, pa se zaradi (vsaj zame) zelo visoke cene nisem odločila (mislim, da so mi naračunali okrog 1000 Eur), sem rekla, da bom šla letos…pa sem si spet premislila…bom probala najprej zoc od kave :-))))
Sama sem bila na Hipoxy-ju in sem bila full zadovoljna. Hvalijo pa tudi salon Ave v Podutiku, na posvetu v salonu Linea Snella pa se mi je zvrtelo, ko mi je povedala ceno (2x dražje od Hipoxy-ja na Viču).
Za vzdrževanje sem se odločila, da se en dan oglasim prav v Ave-ju, da vidim kaj bodo rekli.
Formostar – 10 tretmajev, seveda doma z dieto in sigurno gre vsaj ena konfekcijska številka. 10 tretmajev pa je časovno cca. 1 mesec.
Drži pa max 1 leto – žal, ampak za hitro popravljanje postave pa je SUPER!
Predvsem pas, boki, zadnjica, stegna. Kavbojke, ki so mi prej zelo tesne, mi potem brez pasu dol padajo!
Jaz sem hodila v Rehamed v Ljubljani na tretmaje LPG endermologije, ki so mi jih kombinirali z ultrazvokom na mestih z najbolj trdovratnim celulitom.Celulit je skoraj povsem izginil, pa ga je bilo ogromno. Všeč mi je bilo predvsem to, da je terapija individualna (terapevt te 45 minut masira s posebno napravo in se še posebej posveča kritičnim predelom) in tudi to, da ti obdelajo celo telo. veloko o teh terapijah je tu:
Lp,e.