Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odprtje trgovin

Odprtje trgovin

Kdaj se jutri odprejo trgovine, kot npr. mango, city park, emporium, baby center…

OB 6.00.

Spiral!

za City park je bilo rečeno, da se odpre kot ponavadi! Za Emporium, da dve uri prej kot ponavadi – to je ob 8.00, za Mango in ostale pa ne vem!
Od kje ti informacije, da se odprejo trgovine ob 6.00 in za katere točno misliš oziroma veš, da se odpro takrat?
Hvala in lep dan!
Vallery!

Se ponižno kesam…. vražiček je skočil iz mene… si predstavljaš, da stoji 2 ali 3 ure in čaka na RAZRODDDDAJJJJE!

;)))))))))

Ja, veš, da se mi je zdelo, da skušaš kakšnega tako zavest! ;)))
Bi bilo dobro ja, iti pogledat četico, ki čaka že kakšno uro pred šesto pred štacuno in te ob šestih, ko se le-ta ne bi odprla pošteno k****!! ;))
Ja, sorry ker sem pokvarila užitke! ;))
Lep dan!
Vallery!

OK, vrnem, kdaj drugič.

Malo me danes razganja, zadnji dan pred dopuuuuustom!

:-)))))))))))))))))
In pol se bi vsi naveličali in bili jezni in odšli domov…. mi bi pa popoldan uleteli v prazne trgovine in polno poceni robe okoli sebe….

Pa vam rečem, da ideja ni bila slaba!

haha

;))))
Ne, ni bila! Priznam tudi jaz!
Čeprav, če bi se tudi sama nasankala in da mi je vedet kje te najdem!!! ;))
Ja, ne vem, kako bi jo odnesla! ;)))
Uživaj do 100 zadnji dan dopusta!
Vallery!

CP se odpre normalno, ob 9 uri.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

New Report

Close