odstop
Ja, je lahko jecljal, ker je lagal. Lagal je zato, ker je rekel, da o tem nič ne ve, da pa bo govoril z Ziherlom.
Danes zjutraj je Ziherl lepo povedal, da je Pahorju poslal dva sporočila in mu predlagal srečanje ter mu tudi navedel zakaj. Pahor pa nič. In ker je Ziherl “človek dejanj” je podal svoj odstop.
Sem prepričana, da se bo našel še kakšen pameten in odstopil od te vladajoče garniture. S takim kot je Rupel ne bi hotela sedeti za isto mizo, kaj šele delati z njim in se pretvarjati, da sva prijatelja.
…in ko bodo predčsne volitve bo kriv kdo???
Rupel:)))))))
Še dobro, da ga je izbral za svetovalca…..ker bo vedno za vse lahko kriv kdo???
Rupel:))))))
Na sosednjem forumu so se mladi spraševali – “kdo vraga je ta Kučan?” Padel je predlog – “naj se že spelje stari ne pa da daje intervjuje”.
Samo v ilustracijo, kako se politična ljubezen s svetobno hitrostjo lahko spremeni najmanj v cinizem, če že ne v sovraštvo.
Zato – sekirati se zaradi politikov? Ni šans.
tole pa ne bo držalo, a se ti ne zdi da je ravno obratno?:)[/quote]
Ne, ne zdi se mi. Prav ti, in tista ki kar naprej nekaj čivka, sta bili med največjimi nasprotniki prejšnje, v kratkem pa boste očitno tudi sedanje vlade. Nobenega spoštovanja do izvoljenih predstavnikov ljudstva, brez vsakih pametnih argumentov. Linki raznih kvazinovinarjev so vama edino gradivo za brezvezno razpravljanje.
Mi je bilo pa že prej jasno, da boste ravnale tako. Janševi čevlji so Pahorju pač nekoliko veliki, pa vendar bi jih lahko vseeno nosil, če mu ne bi vanj metali preveč peska.
veš kaj mikec, sem ti že miljonkrat povedala, da bom opozarjala na napake te vlade in ji gledala pod prste, pa mi nisi verjel. Pred štirimi leti sem dala glas JJ-ši, zato sem imela pravico mu gledat pod prste, tokrat sicer nisem SD-ju ampak stranki ki je v vladi in imam tudi pravico gledati pod njene prste, morda celo bolj kot vi, ki jih niste volili!
mah, res ne vem kdaj vam bo jasno, da so politiki tu zaradi nas in ne mi zaradi njih, torej morajo upoštevati voljo ljudstva!
novinarji so zato da opozarjajo, hja verjamem da bi vsaki vladi bilo všeč če ne bi, nas pa seznanjajo z dogajanjem in prav je tako.
za Dnevnik ste vseskozi govorili da je levičarski cajtng, danes pa izvemo, kako prav so imeli ko so opozarjali na posel s Patrijami, čudno ane.
pa kaj vam je ljudje, a se res ne zavedate, da so vsi politiki, državni uslužbenci itd., v naši službi. Sploh se ne čudim da je tako, ker očitno nekateri še živite v prejšnjem sistemu, kar ste tako radi očitali nam, smešno!:)
kako bo Pahor nosil vladne čevlje,JJ-ševi bi mu bili premajni, pa bomo videli čez nekaj časa, ampak to ne pomeni, da ne bomo videli nobene njegove napake!
Ne, lahko samo rečeš, da se tebi zdi, da to ni dobra poteza, ne moreš pa zaradi tega osirati vlade in ljudi, ki so vseeno neki strokovnjaki na svojem področju. Le ti si, izgleda, strokovnjak prav na vseh področjih.
hahaha, ma daj jeza škoduje lepoti umiri se, če bereš moje poste dobro veš da dodam svoj komentar, ki pa nikoli ni trditev, če se tebi to zdi je tvoja stvar!
ne nisem na vseh področjih, sem samo na svojem!:))))))
sedaj pa res zaključujem s tabo, svojo frustracijo stresaj na koga drugega name je ne boš, ker enostavno ne boš dobila več mojega odgovora, če si želiš prepir si naletela na napačno osebo, ga ne maram in s tem nekaterim načenjam živce, nikar ne dovoli da jih tudi tebi, se ne splača, smo namreč na političnem čveku in zaenkrat še v državi kjer je svoboda govora!!!!