Najdi forum

Splash Forum Politični čvek odstop

odstop

No, vedno greš na osebni nivo, ko ti zmanjka arguzmentov. Takšna pač si, ne?

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Levi novinarji nas bodo opozarjali tudi sedaj? LOL.

Opozarjali na posel s patrijami? Aja, Janez Janša je dobil podkupnino, saj res. Je pisalo v Dnevniku in Slovenskih novicah, bo že res.:-)))

Levi novinarji nas bodo opozarjali tudi sedaj? LOL.

Opozarjali na posel s patrijami? Aja, Janez Janša je dobil podkupnino, saj res. Je pisalo v Dnevniku in Slovenskih novicah, bo že res.:-)))[/quote]

ja kdo pa piše danes časopise, samo desni (opozicija), kar čez noč so se zamenjali novinarji al kako????

ne pisali in imeli so odajo Finci, si morda pozabil????:)))

Dobro veš, da v Sloveniji desni novinarji skoraj ne pridejo do besede. Tisto oddajo (z dvema “d”) seveda nisem pozabil, saj je zaradi nje izgubila volitve najboljša dosedanja slovenska vlada. Dokazov pa seveda ne bo, sem prepričan.

mik ne bova o najboljši, jaz pa upam da bodo, pa naj si bo kdorkoli vpleten!

poglej ni medija, ki ne bi pisal o Ruplu pa Zihrlu pa….falkonu, pa ne mi govorit, da jim to diktira leva stran, ker če bi tega ne bi bilo v medijih ali pa kvečemu tam na četrti strani, kje v kotku.

verjamem da so naši novinarji še dokaj samostojni in pišejo zadeve brez direktiv. Ja v prejšnji vladi so pač čutili pritiske, v tej vladi upam da jih ne bodo, vsaj tako so zagotavljali, bomo pa videli!

Saj to je to. O Ruplu vse negativno, Ziherla prikazujejo kot nemočnega fantka, ki ne bo dobil igračke, ker mu jo bo Rupel vzel, o falkonu bi bilo pa bolje ko ne bi pisali, saj imamo z njim samo stroške in me že samo ob misli na Drnovškovo letalo spreleti srh.

Ne verjamem, da bodo novinarji pisali brez direktiv. V prejšnji vladi so čutili pritiske, ja. Vlada namreč. S strani novinarjev, vodenih od levičarskih lastnikov, kar 572 jih je bilo menda.

Je pa ta vlada tudi obljubila, da ne bo menjavala ljudi. Pa so jih že v teh dveh tednih zamenjali več kot prejšnja vlada v treh mesecih.

Nikar ne ”nakladaj”.
Prejšna vlada je zamenjala popolnoma vse , od sekretarjev do podsekretarjev na raznih ministrstvih do vseh nadzornikov in vodij podjetij , kjer je vlada imela svoj delež .
In to prej kot v mesecu dni , kolikor vem ta vlada razen ministrov ni zamenjala še nobenega nadzornika v firmah , ki so v državni lasti .
Daj ti meni povej ; zakaj pa naj bi imeli volitve , če bi po tvoje aparat ostal isti .
Mediji so na strani levice ???
Morda veš na čigavi strani je bil tednik , ki je na vsaki strani imel sliko tvojega idola , komentarji v tem istem tedniku pa same superlative vladajoče stranke , od ostalih stran vladajoče koalicije pa niti besede .
Ali pa zgibanka , ki jo je dobilo 750 000 gospodinjstev , kjer se samo hvali SD in ljubljeni vodja , seveda vse na račun davkoplačevalcev .
Še sreča , da se niso spomnil in predlagal , da ima dosmrtni mandat glede na to , da gojijo kult osebnosti in se jim je svet podrl , ko je ljubljeni vodja odletel z položaja .
Vidiš , zato so volitve , da se neprimerni po mnenju volilcev odstranijo z položajev , in čez 4 leta bodo spet volitve in takrat bomo ponovno izbirali in , če se bodo teli pajaci pokazali kot nesposobne , bomo pač izvolili nove .

Saj to je popolnoma jasno, tako delujejo zadeve po celem svetu.
Čudno je samo to, da se je nekaterim zdelo čudno, ko je menjavala prejšnja vlada. In čudno bi bilo, če ne bi menjala sedanja, kjub čudnim obljubam da tega ne bodo počeli.
O zgibankah pa ne bi. Lahko bi ti pa pokazal zgibanko, ki jo je poslal verjetno na vsa gospodinjstva leta 1992 LDS-ov Drnovšek. Mogoče jo imaš, poglej jo in se čudi…

Čisto nič ni čudnega v teh zamenjavah , tako kot je prejšna nastavila na položaje svoje , tako bo sedanja naredila isto .
V tem tudi je smisel volitev in novih vladarjev , nastavitev novi ljudi na ključne položaje .

čakta mal, na kjučne položaje že, ampak na da se menjava začenja že pri najnižjih direktorčkih, ki nimajo nobenega vpliva na samo politiko in vodenje države, je pa vse prej kot zaželjeno, saj vemo kakšne odpravnine imajo v svojih pogodbah! Kar je bilo v prejšnjih vladah izrazito izraženo (treba je bilo zamenjati prav vse ne glede na njihovo sposobnost, važno da je imel pravo barvo), ne tako se pa ne dela! Seveda če gledamo iz naše strani, iz strani politike je pa dobro imeti vse državna podjetja posejana s svojimi ljudmi, zakaj že?:)

in tako sem jaz tudi razumela Pahorja in to vlado, kjučne ljudi bodo zamenjali in seveda tiste,ki slabo delajo, ostali naj bi obdržali položaj.

Ne boš mogla verjet, koliko imamo v Sloveniji “ključnih” ljudi.:-)))

Sicer jih pa ne bo menjal Pahor, imajo kužke ki grizejo…

Kako je tak človek lahko psihiater če ne more videti v sočloveku pozitivnih lastnostsi?

Kako dobro vprašanje!

Ziherl v tej zgodbi nastopa kot politik, ki Rupla ocenjuje kot politika.

A je bil politik 5 minut? Sem drugačnega mnenja, zame nastopa kot človek, ki je kakršen je.

Se pa pojavljajo še drugačne informacije glede odstopa oz. vzroka za to. Po teh informacijah se naj bi človek ustrašil dela in je raje spakiral kovčke že sedaj, le da tega tako Pahor kot Miklavčič nista hotela javno povedati.

To nam je menda jasno. Je stručko na svojem področju, z dolgoletno prakso, po vsej verjetnosti z zelolepo plačo, večjo kot bi jo tu prejemal, ko pa je malo pokukal v delo, ki naj bi ga opravil in dobil še Miklavčiča za povrh, pa si je verjetno mislil:”Kaj za vraga mi je tega treba” in spokal. Mislim, da ima mirno spanje in brez stresa.

Hja sam problem pa nastane zaradi njegove visoke strankarske funkcije. Je postavil ostale člane, iz njegove stranke, v vladi pred nezavedljiv položaj. Na to verjetno sploh ni pomislil pa še marsikdo tudi ne.

kako se zlahkoto verjame nekemu rekla kazala, ko ne gre za naše ljudi, aneda boss?:)

No ja, to so pa že podtikanja. Meni se zdi Ziherlova drža pokončna. Edini je, ki je jasno in glasno povedal, da se s Pahorjevo odločitvijo ne strinja in je tudi ravnal v skladu s svojim stališčem. In namesto da bi takšno dejanje spoštovali, se mu posmehujete. Zelo zrelo, res.

ninej, ti si pa prepričana, da je Zihrl povedal po resnici?

Meni je to, če je Rupel vzrok, grdo in bi lahko rekel,da iz osebnih razlogov. Da, in če ne prenaša Rupla, so to osebni razlogi. Tudi malo ni pomislil na Pahorja, ker ni šlo samo za očrnitev Rupla, tudi Pahorja. Pa taka vlada! Bljak.

mah ja ti pa veš kaj so imeli v vladni palači preden se je Zihrl odločil za ta korak!

zakaj pa bi moral misliti na Pahorja, on ne misli na svoje volivce, ker če bi bi jih poslušal!

Le kdo sploh lahko verjame izgovoru Ziherla! Človek ni kos svojemu delu, in se je umaknil, ampak ne častno, pač pa na račun drugega. Boss in En mal mem imata čisto prav. Mene tudi moti Rupel – zelo pa še kaj drugega tudi, ampak ne dela z mano, zato bom to prebolela. Ravno tako bi lahko Ziherl, saj Rupel ni njegov svetovalec niti njegovega ministra ne. In zaradi tega dela zdrahe v vladi – zaradi svoje nesposobnosti. Bomo res imeli kmalu lahko zopet volitve! Trojček, kot kaže, bo težko vzdržal.

Ne tu, ne tam…

Ne tu, ne tam…[/quote]

ajde Mik, ker že trdiš da ni, pa mi povej zakaj ni?

New Report

Close