Najdi forum

Splash Forum Politični čvek odstop

odstop

No ja, to so pa že podtikanja. Meni se zdi Ziherlova drža pokončna. Edini je, ki je jasno in glasno povedal, da se s Pahorjevo odločitvijo ne strinja in je tudi ravnal v skladu s svojim stališčem. In namesto da bi takšno dejanje spoštovali, se mu posmehujete. Zelo zrelo, res.[/quote]

O tem sem bral članek v sobotnih časopisih. Res da je samo žurnal zato pa sem tudi napisal tako kot sem. Njegovega dejanja pa ne cenim, ker ga v njegovem delu imenovanje Rupla nič ne ovira. cenil bi pa , če bi vsa stranka zardi Rupla zapustila koalicijo. To pa bi bila drža za pozdravit.

Samo na članek sem se oprl. Tudi ti delaš tako, ali se pa motim? Težko verjamem da je rupsi vzrok za njegov odhod. Onadva ne bi nič sodelovala med seboj.
Pa se vprašaj kako lahko Kresalova potem še sedi v vladi če njen podpredsednik stranke zaradi rupsija ne more več??? Dvojna morala? Kaj drugega? ne vem, odgovori si sama.

najbrž imajo pogodbo, pa še oblast je slast, to smo že enkrat obdelali!!!:)

a ti še nisem dokazala, da nimam svoje strani???:)

Pogodbo? Oblast je pa slast to imaš pa prav.

Kako nimaš svoje strani? Kako pa potem imenuješ stran ki jo podpiraš?

podpiram ,koga podpiram???, dala sem svoj glas tistim za katere mislim da so ga bili vredni, koliko sem se zmotila bo pokazal čas!:)

Verjamem pokojnemu dr. Janezu Ruglju, je kar nekaj povedal o njegovi strokovnosti. Sam pa z njim hvala Bogu nimam izkušenj, je pa svoj karakter pokazal z nedavno potezo.

pa hudiča, če meni nekaj ne paše tega ne počnem, če mi kak človek ne paše se ga izognem, če nekaj rečem se tega tudi držim, pa mi povej ali sem v svojem poslu strokovna???:))))

Očitno ti Janez Janša zelo paše, saj se mu nisi prav pogosto izognila.:-)))

Očitno ti Janez Janša zelo paše, saj se mu nisi prav pogosto izognila.:-)))[/quote]

Janši smo se izognili samo tako, da ga nismo izvolili…drugače se Janši izogniti ne moreš. Je sam iskal stik…

Verjamem pokojnemu dr. Janezu Ruglju, je kar nekaj povedal o njegovi strokovnosti.[/quote]

Kje ti je pa dr. Janez Rugelj povedal o njegovi strokovnost? Pa ne da sta si bila blizu?:-)

A z Ziherlem pa nimaš izkušenj? Se pravi, da je bil Rugelj boljši. Jaz nimam nobenih izkušenj, ne z enim ne z drugim.
Se pa zelo strinjam z njegovo potezo, ker misli s svojo glavo.

Ne vidi se mi slabo, kot je zgoraj napisana pripomba, da je to “dvojna morala”.
Če predsednica lahko sedi v vladi, podpredsednik pa ne more. 🙂
Ali bi moral sedeti?????

Je pa to mlatenje prazne slame, pa naj bo.:-)

Verjamem pokojnemu dr. Janezu Ruglju, je kar nekaj povedal o njegovi strokovnosti.[/quote]

Kje ti je pa dr. Janez Rugelj povedal o njegovi strokovnost? Pa ne da sta si bila blizu?:-)

A z Ziherlem pa nimaš izkušenj? Se pravi, da je bil Rugelj boljši. Jaz nimam nobenih izkušenj, ne z enim ne z drugim.
Se pa zelo strinjam z njegovo potezo, ker misli s svojo glavo.

Ne vidi se mi slabo, kot je zgoraj napisana pripomba, da je to “dvojna morala”.
Če predsednica lahko sedi v vladi, podpredsednik pa ne more. 🙂
Ali bi moral sedeti?????

Je pa to mlatenje prazne slame, pa naj bo.:-)[/quote]

O prababi je dvojna morala. Še posebno ker ne en ne drug z njim ne bo delal.

Se bojim da vam bo še žal. Ko boste lačni…

o mik, s takimi opazkami pa še malo popčakaj, vlada ni samo Pahor!:)

saj prav zaradi tega…, ker so vsi drugi samo on ne.

ja pol so pa vsi razen Pahorja desno usmerjeni, a hošeš to povedat, al kako???

Glede na to, da je v večini držav kapital v rokah desnice, potem imaš najbrž prav.

ne jaz, ti si to napisal!:)

Meni osebno nič, v intervjuju na TV Paprika je pa jasno povedalkaj si misli o Ziherlovem zdravljenju alkoholikov. V svojem slogu pač, nič kaj vljudno in brez dlake na jeziku. Glede na to, da smo Slovenci po količini popitega alkohola kar precej blizu svetovnemu vrhu kar verjamem, da je imel prav.

Ja, z dr. Rugljem sva bila blizu. Blizu skupaj doma. Kot otroka, vsak v svojem obdobju. Bil je namreč še starejši…

Meni osebno nič, v intervjuju na TV Paprika je pa jasno povedalkaj si misli o Ziherlovem zdravljenju alkoholikov. V svojem slogu pač, nič kaj vljudno in brez dlake na jeziku. Glede na to, da smo Slovenci po količini popitega alkohola kar precej blizu svetovnemu vrhu kar verjamem, da je imel prav.

Ja, z dr. Rugljem sva bila blizu. Blizu skupaj doma. Kot otroka, vsak v svojem obdobju. Bil je namreč še starejši…[/quote]
Mik, hoho, pa boš imel en dolg manj v novo leto.
Veš Paprike nimam, še tole kar imamo, ne gledam. Gledam ob 18. uri A kanal, če utegnem, rada imam mir, saj nimaš kaj več gledati – poslušati. Zihrla ne poznam, vem, da je dr. Rugelj zdravil alkoholike, tudi vem, da so ga kritizirali, da jih preveč tera.:-)
Nekoč, že davno nazaj sem ga zagovarjala, tam na “Ah to življenje”. Ne bom iskala linka.
Poznam primer, ko se je zdravil pri njem, odnehal, bil še v Idriji, pa nič od tega. vsega 10 x se je zdravil, vse krivi drugi, le sam Ne! Pravijo, da se pijanec spreobrne, ko se v jamo zvrne.:-)
No, vsi niso taki, poznam tudi nekaj trdnih v zvezi s tem.
Dr. Rugelj jih je dosti spravil k pameti. Vem, da je bil starejši od tebe.:-) Moral je biti strog!
Ja, odšel je, vsi bomo, naj počiva v miru, bil je tudi mlad partizan, marsikaj prestal.
Danes je bil zelo lep dan, da bi jih še kaj bilo takih.:-)

Mik, lahko noč in SREČNO v leto 2009.

New Report

Close