Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odstopim!

Odstopim!

Prosto mesto v raftu na Soči danes ob 13.30!
Free!
Pravzaprav eno malo očko bi bilo treba na mojga mulca vreč zraven…..saj jaz v zameno pa za vašo ženo poskrbim tisto urco in pol!
😉

kaj nisi prej povedal :))))

bi jaz prišo ti bi pa vmes na moje pese pazo :)))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Uffaaaaaa, rafting….. jst bi ponovila to reč kdaj… oštja, ma me je en vrtinc takrat nekam pobral, da me hmal ne bi blo zdej več tle…..
so se fantje šli nekej posnemat Bobre…. potem pa Helči cmok, štrbunk….

papa

A bom mogu res it sam jajca močit v tist led?
In tiste usrane neoprenske obleke….bljak,mi kar slabo ratuje,če pomislim….

Uf,eni bi pa še plačali,da bi se gonil s tistim kondomom po vodi…:-(

Pa si misli, da je uno obleko natikala pred tabo neka…fejst bejba…bos na en dva tri u njej…u obleki ne u bejbi;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Dobro!Bom ubogal tvoj nasvet!Mislim nanjo!
😉

Le daj..vroce ti bom..hot..hot…haha, bo pasalo ko boste poleteli v bistro soco..no beri iz colna ven u vodo..ahhaah…se bos precej ohladkal!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Mislim nanjo!
🙂

Lepo..tudi jaz na njega…aha..in komaj cakam da grem na morje,hihi…

Ola…pa si le upošteval moj nasvet…Sej bo tudi tvoja žena gor….

To je pa kontra!Mismatch!
🙁

New Report

Close