Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek odstranitev bradavic – dr. Kralj

odstranitev bradavic – dr. Kralj

Namen imam iti k dr. Kralju v Murgle na odstranitev bradavic. Je bila katera že tam in kako izgleda postopek. Imam dve bradavici na nogi in me bolita ko hodim. Slišala sem, da dr. Kralj v redu opravi to reč. Zanima me še koliko stane in kje točno je. Ali da lokalno anastezijo, jih izreže izžge?
Pa še telefonska bi mi prav prišla. Mater sem zoprna, a ne?
No pa hvala.

Zakaj ga ne vprašaš?

http://med.over.net/forum5/list.php?22

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

to sedaj delajo tudi v ZD, vprasaj!! Naredi ti tvoj osebni zdravnik.

ali pa si jih odstraniš sama doma z Wartnerjem, če so na rokah ali nogah. Mi smo tako učinkovito odstranili vraščene bradavice na podplatu, ko pri zdravnici ni uspelo.

K dr. Kralju je na odstranjevanje bradavic hodila moja hči.
Odstranjeval oz. zamrzoval jih je s tekočim dušikom. Že na začetku je povedal, da bo potrebno priti večkrat.
Mi smo bili pri njemu kar osemkrat. Bradavica na nartu, ki je štrlela iz kože je odpadla že po prvem zamrzovanju, podkožne na podplatih pa še kar vztrajajo. Zadnje odstranjevanje smo nekako zamudili, oz. pozabili in potem se nismo več naročili, ker zadeva očitno ni šla nikamor (čeprav dr. meni drugače). Hči pa je zamrzovanje tudi vedno bolj bolelo (anastezije se ne daje). Smo pa začeli striktno redno mazat bradavice z Verrumalom (dobiš v lekarni v Avstriji). V dobrih dveh mesecih nam je uspelo odstraniti tri od petih bradavic. Glede na to, da smo to mazanje delali že pred zamrzovanjem, brez kakšnega uspeha, je verjetno, da je zamrzovanje vseeno toliko uničilo te bradavice, da smo jih sedaj lahko do končno uničili.
Je pa dr. Kralj čisto OK, samo dokaj redkobeseden in nekomunikativen. Sam od sebe ne pove prav dosti, moraš vse izvleči iz njega.

poskusite si bradavice mazati s strokom česna – jaz sem se na tak način znebila obnohtne bradavice na roki, na podplatih pa si jih mažem s sokom krvavega mlečnika – ful učinkovito.

New Report

Close