Najdi forum

odstranitev programa

Prosim nekoga, naj mi pomaga. Pred nekaj dnevi sem zdownloadala en program, ki pa sumim da vsebuje virus. Nisem ga instalirala do konca, ker je že takrat bilo nekaj sumljivo. Zdaj se mi je program vseeno pojavil, zagnati pa si ga ne upam, zbrisati pa ga na Dodaj/odstrani programe tudi ne morem, ker ga tam ni. Zanima me, na kak način naj ga sedaj zbrišem, a naj ga kar pustim gor?
Lp
Nika

Jah v kateri mapi pa imaš tisti program ( s končnico exe.) . Če ga nisi do kraja instalirala potem se ti ni mogel pojaviti v Program Filesih. Tako , da v tisto mapo pojdi, kamor si ga zlowdala, pa ga pobriši. Kar se tiče pa virusa, zdaj če si ga aktivirala potem je gor in razen razkužitve pc-ja in pa instaliranje antivirusnega programa ti ne bo nič pomagalo. Torej instaliraj si kakšen antivirusni program, ki mora biti z zadnjimi updati, ga zaženi, pa boš videla, če ti bo odkril ,kaj je to za ena pošast na tvojem PC-ju. Ko boš ugotovila kateri virus imaš potem pa pojdi na eno stran… recimo na , najdi tam o katerem virusu je stvar in si prenesi razkužitveno datoteko in jo zaženi tako kot piše in…. to je to. Pa še to: Bilo je že kar nekajkrat omenjeno tu na tem forumu; Antivirusne programe je treba vedno , redno updatati z najnovejšimi protivirusnimi datotekami ( vsaj 1x na teden )
lp
Posavec

Najlepša ti hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close