Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek odstranitev tetovaže

odstranitev tetovaže

Rada bi si odstranila tetovažo. Zanima me, če ima kdo izkušnje s tem in kam naj grem, da je ugodno cenovno in kvalitetno narejeno?

Živjo!

Jaz sem si jo dala odstraniti v CAT salonu – lasersko. Po mojem je dobro, da to storiš čimpre, pred nastopom vročih in sončnih dni, ker se moraš potem nekaj časa izogibat soncu….. solarij tud odpade itak.
No ja, odvisno, kje imaš tatoo ki ga želiš odpraviti…….

srečno

Hvala! Tatoo je na riti, je bolj majhen in črn. Zanima me, koliko si plačala za odstranitev?
Ali kdo kaj ve o kremah, s pomočjo katerih tatoo bledi in nato izgine?

Saj ga ne vidiš, če je na riti. Pusti ga!

mislim, da krem ni, slišala sem pa, da je odstranitev 10x dražja, če si dala npr za tatto 10€, odstranitev bo 100€,saj tako so mi povedali.

prvinka…ko so ti odstranili tattoo,se kaj pozna na tistem mestu,mogoče bolj bleda koža?

Hm, za odstranitev tetovaže ne bi vedel kaj priporočati. Vsekakor pa priporočam vsem tistim, ki se dajo tetovirati, da obiščejo psihiatra oz. vsaj psihologa.

Sem ga obiskala. Ne boš verjel/a – bil je tetoviran.

Zagotovo je bil iz navadnega črnila, da se mu pacientke prej odprejo….

Pri laserski odstranitvi ostane brazgotina – zelo vidna. In ne nasedaj raznim kozmetičnim salonom, ker niso profiji za takšne stvari. Pri nas v Slo še ni laserja, ki bi to odstranil brez ‘posledic’.

Kreme so v bistvu nateg. Škoda denarja, ker ni učinka.

Pri kirurški odstranitvi ostane brazgotina od šivov. Če imaš manjšo tetovažo, potem ti raje priporočam kirurško. Sama sem bila na posvetu pri dr.Čokl v Murgljah, pa me je prepričala, da si je nisem odstranila, saj bi bila brazgotina prevelika. Za posvet mi ni računala.

Ne vem pa kako je s tem: http://www.dalano-tattoo.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=34
Jih še moram kontaktirati in bom sporočila, če odstranijo brez brazgotine.

Če dobiš sama kakšno info, prosim sporoči.

Kvalitetno odstranjevanje tattoo-jev je s q-switched laserjem, ki ga imajo v kliniki Barsos in sicer to opravlja dr. Uroš Ahčan. Tudi sama hodim k njemu, rezultati so odlični, brazgotin ne bo, možna je rahla obarvanost kože (hipo ali hiperpigmentacija).
Res pa je, da niti približno ni poceni – ampak če se odločiš za odstranjevanje tattoo-ja, se veliko bolj splača plačati malo več za kvalitetno odstranitev, ker drugače so lahko posledite celo veliko bolj
moteče kot je bil moteč sam tattoo.
Poceni in kvalitetne odstranitve ni. Ta laser je bombastičen in mislim, da celo med vodilnimi na svetovnem trgu.

lep pozdrav.vem da je tale zadeva že mal zastarana, upam vseeno na odgovor.rada bi si dala odstraniti tatu na roki.a ima kdo kaj izkušenj z odstranjevanjem?koliko terapij je potrebnih,kakšen je končni učinek in seveda cena.hvala

Upam da boš še kdaj obiskala to stran:)
Zanima me, kakšne velikosti tetovažo si imela in kakšne so posledice danes?? se je vse lepo zacelilo/se je splačalo? &kakšna je bila cena?
lep pozdrav

Zdravo!
Pred kratkim sem si šla delat tattoo, vendar je bil narejen pregloboko. Posledica je tako imenovan blowout, kjer je koža okoli tattooja rahlo obarvana z modro-zeleno barvo.
Zanima me, če se da to obarvanost okoli tattooja odstranit z laserjem (ker je res minimalno zabarvano vendar vseeno toliko, da me moti)?
Ali so lahko laserji natančni (torej da pridejo tudi med ožje dele med tattoojem?) – tattoo mi je všeč, me pa moti zabarvanost okoli njega.

Najlepša hvala

Pozdravljeni, še enkrat odpiram temo glede odstranitve tetovaže. Je kdo že bil in kakšen je rezultat?? hvala!

Lasersko odstranila tetovažo. Nikjer več niti sledu, te pa mastno olupijo. Približno 10x greš.

A ni to, da transplantirajo kožo iz riti na recimo vrat kjer je bil tatoo?

Odgovor na objavo uporabnika
uzdeuk, 21.01.2024 ob 17:38

Lasersko odstranila tetovažo. Nikjer več niti sledu, te pa mastno olupijo. Približno 10x greš.

Kako veliko tetovažo pa si imela in kje si si jo odstranila?

Na križu, veliko 15 cm. Črn tatu.

Odgovor na objavo uporabnika
Sam fprašam, 21.01.2024 ob 17:53

A ni to, da transplantirajo kožo iz riti na recimo vrat kjer je bil tatoo?

To bi najbrž preveč smrdelo 😀

New Report

Close