odstranitev tetovaže
Pri laserski odstranitvi ostane brazgotina – zelo vidna. In ne nasedaj raznim kozmetičnim salonom, ker niso profiji za takšne stvari. Pri nas v Slo še ni laserja, ki bi to odstranil brez ‘posledic’.
Kreme so v bistvu nateg. Škoda denarja, ker ni učinka.
Pri kirurški odstranitvi ostane brazgotina od šivov. Če imaš manjšo tetovažo, potem ti raje priporočam kirurško. Sama sem bila na posvetu pri dr.Čokl v Murgljah, pa me je prepričala, da si je nisem odstranila, saj bi bila brazgotina prevelika. Za posvet mi ni računala.
Ne vem pa kako je s tem: http://www.dalano-tattoo.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=34
Jih še moram kontaktirati in bom sporočila, če odstranijo brez brazgotine.
Če dobiš sama kakšno info, prosim sporoči.
Kvalitetno odstranjevanje tattoo-jev je s q-switched laserjem, ki ga imajo v kliniki Barsos in sicer to opravlja dr. Uroš Ahčan. Tudi sama hodim k njemu, rezultati so odlični, brazgotin ne bo, možna je rahla obarvanost kože (hipo ali hiperpigmentacija).
Res pa je, da niti približno ni poceni – ampak če se odločiš za odstranjevanje tattoo-ja, se veliko bolj splača plačati malo več za kvalitetno odstranitev, ker drugače so lahko posledite celo veliko bolj
moteče kot je bil moteč sam tattoo.
Poceni in kvalitetne odstranitve ni. Ta laser je bombastičen in mislim, da celo med vodilnimi na svetovnem trgu.
Zdravo!
Pred kratkim sem si šla delat tattoo, vendar je bil narejen pregloboko. Posledica je tako imenovan blowout, kjer je koža okoli tattooja rahlo obarvana z modro-zeleno barvo.
Zanima me, če se da to obarvanost okoli tattooja odstranit z laserjem (ker je res minimalno zabarvano vendar vseeno toliko, da me moti)?
Ali so lahko laserji natančni (torej da pridejo tudi med ožje dele med tattoojem?) – tattoo mi je všeč, me pa moti zabarvanost okoli njega.
Najlepša hvala