Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek odstranitev trajnega laka na nohtih

odstranitev trajnega laka na nohtih

Na zadnji pedikuri sem prvič dovolila trajen lak. Zdaj pa ugotavljam, da ga z acetonom oz. odstranjevalcem laka ne spravim dol in izgleda vse skupaj precej zanikrno.
Kakšna ideja kako ga spravit dol?

Samo v salonu!

Na vatko daš aceton, vatko na noht in zaviješ z alufolijo. Po 10 minuteh snameš dol in z leseno palčko postrgaš lak z nohta.

edino pazi da je aceton, večina odstranjevalcev laka ni aceton, meni je najboljši iz lidla, plava boca

Če imaš gor gel lak, ga lahko dol spraviš s posebnim acetonom za odstranjevanje GEL lakov, ni treba hodit v salon – se pri nas tudi že dobi od Essencea aceton za GEL lake ( je novi, ga že imajo ponekod na nekaterih Essence stojalih po drogerijah-Muller, DM..), pa v DM-u se dobi tudi švedska linija Depend gellak:

http://www.dependcosmetic.com/int/Products.asp?PageNumber=121&ProductCategory_Id=169

Jaz si lakiram in dol spravljam kar doma – brez težav, brez mehanskega drgnjenja z lesenimi paličicami in podobno, ker to poškoduje nohtno bazo in nohtno povrhnjico.

Punce, hvala za nasvete.

Punce jaz bi imela pa samo vprašanje in sicer koliko takšen lak zdrži na nohtih?

Hvala in LP!

14 dni tri tedne, problem je to da se začne vidt da so nohti zrasli, lak je pa lahko še nepoškodovan

Tudi 30 dni zdrži če je kvaliteten lak

New Report

Close