odstranjevalec ličil
Mene pa zanima, kaj uporabljate za odstranjevanje ličil? V mislih imam predvsem puder in maskaro.
Do sedaj sem uporabljala čistilno peno od Alverde (DM), pred tem peno od Natura Sibirica. Alverde mi sicer zelo ustreza, rada pa bi poizkusila kaj novega. Občasno uporabim tudi robčke za odstranjevanje ličil od Fresh&clean.
Imam mastno kožo z izsušeno povrhnjico, nagnjeno k nečistočam, torej naj izdelek ne maši por. Želim učinkovito očiščen obraz. Mikajo me tele micelarne vodice, ampak vem, da se mi bo spet vata zapletala med trepalnice pa še v očeh imam potem vedno nekaj črnih delcev (maskara in eyeliner). Je sploh smiselna micelarna, če potem obraz itak sperem še z vodo? Kaj pa mleko za obraz, ali ponavadi maši pore?
Se mi zdi še najbolj praktična pena oz. gel, ki daš na roke, vmasiraš v obraz in spereš z vodo. Pase mi zdi, da mi ravno to suši povrhnjico, čeprav takoj namažem s kremo še na vlažno kožo.
Upam,dami katera zna pomagat.
Alverde dvofazni odstranjevalec ličil z negovalnimi olji.
Za ocesni makeup – odstranjevalec iz Muellerja, potem cistilno mleko za celoten obraz, potem cistilni gel ali pena, potem voda, potem tonik in hyaluronska potem krema za okoli oci in nocna krema. 2x na teden se 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} AHA kisline sedaj v zimskem casu. Vcasih micelarna, predvsem na potovanjih.