Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odstranjevalec madežev na tkaninah – res dober

Odstranjevalec madežev na tkaninah – res dober

A katera ve, kje bi dobila kakšen res dober odstranjevalec madežev, ki bi odstranil po možnosti že ničkolikokrat oprane, z Vanishem, Omino bianco ipd. sprane… pa še vedno madeže na otroških oblačilih.
So pa madeži od sadja (banane, breskve), trave, olja ipd….
A sploh obstaja kakšen.
Mogoče kakšen link, če se ga da kupit preko interneta…

Za mene daleč najboljši en najcenejši heh… iz eurospina (mislim, da ga ma Mečkator tudi) tak bel detergent Dexal
http://www.najcena.si/images/products/large/10690/Dexal_razmaevalec_v_sprejuml.jpg

Meni gre vse dol z Vanish milom, namilim, podrgnem, malo pustim stati in v stroj. Je pa res, da ga nimajo povsod, po navadi ga kupim v DM-u.

99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} madežev spravi dol Meglio (razmaščevalec), ki se ga sicer tudi uporablja v gospodinjstvu. druga opcija je, da na madeže namažeš tekoči pr. prašek kake pol ure pred pranjem in gre tudi super dol. Na drugi način sem odstranila zapran kavni madež.

Jaz uporabljam že kar nekaj let spray od Amwaya za madeže in je super zadeva. Sploh ne razmišljam o čem drugim.
Zastopnike, ki prodajajo te izdelke, pa najdeš na netu.

LP, V.

Bioshout: http://www.pianetapulizia.it/bioshoutscioglimacchia05litri-pr-63.html

http://www.desiderimagazine.it/DashSmacchiatore/home.aspx

The best, kupiš v Italiji.

Tole s tekočim praškom tudi jaz uporabljam in je edina zadeva, ki funkcionira (odstranjevalci madežev so po moji izkušnji ena čista megla!). Sedaj pa imam en masten madež (par pikic) od olja od šivalnega stroja (fej!!!!) na čisto novih , komaj sešitih hlačah iz merceriziranega bombaža črne barve. Ali tisti Meglio kaj razbarva tkanine? Ne bi rada namreč uničila hlač.

Tole s tekočim praškom tudi jaz uporabljam in je edina zadeva, ki funkcionira (odstranjevalci madežev so po moji izkušnji ena čista megla!). Sedaj pa imam en masten madež (par pikic) od olja od šivalnega stroja (fej!!!!) na čisto novih , komaj sešitih hlačah iz merceriziranega bombaža črne barve. Ali tisti Meglio kaj razbarva tkanine? Ne bi rada namreč uničila hlač.[/quote]

Razmaščevalec je super, a je le razmaščevalec. Sem enkrat probala in pošpricala z razmaščevalcem, pustila par minutk, pošpricala še z enim od odstranjevalcev madežev (vseeno kateri, bistvene razlike ni) in fino zdrgnila. če ni šlo takoj, sem malo pustila in čez 10 minut še enkart zdrgnila. Zadetek v polno. je pa zelo važno trenje, le špricanje ne pomega kaj dosti.

Jaz pa zvečer, ko se otroka slečeta, posprejam madeže z DM-jevim sprejem Oxy ali pa Gelseife in potem pustim tako do pranja (tudi po več dni). Odstrani vse madeže.

si poskusila s cetom?

Nisem. Bom probala. Hvala vsem z nasveti.

pa ona sprašuje za madeže,ki so že 100preprani, prelikani..takšnega odstranjevalca NI, da bi ti odstranil takšne madeže!!!!

Tudi jaz sem nedavno tega odkrila tole Vanish milo. Pomembno pa je, pri vsakem madežu, ukrepati TAKOJ, tudi če ne opereš takoj, je treba madež, še predno se posuši, obilno namazati s kakim odstranjevalcem in ne pustiti, da se ta posuši.

Če se mi kaj zafleka z ‘močnejšimi’ madeži kot so črno vino, borovnice, čokolada, trava, ostalo sadje, ta madež namočim, obilno podrgnem oz. ‘namažem’ s tem Vanish milom in dam prat, čimprej je to mogoče, in VSE gre dol………..

Tole s tekočim praškom tudi jaz uporabljam in je edina zadeva, ki funkcionira (odstranjevalci madežev so po moji izkušnji ena čista megla!). Sedaj pa imam en masten madež (par pikic) od olja od šivalnega stroja (fej!!!!) na čisto novih , komaj sešitih hlačah iz merceriziranega bombaža črne barve. Ali tisti Meglio kaj razbarva tkanine? Ne bi rada namreč uničila hlač.[/quote]

Za mastne, tudi že zastarane fleke je najboljši SIL iz Mullerja. Je v beli sprejki. Pošpricaš in daš prat. Preizkušeno na najbolj občutljivih tkaninah in vse sorte barv. Vedno je izginil samo flek in nikoli ni pustil za seboj kakšnih neljubih abšlesanj ( kar ne morem trditi za Vanich in omnio bianco).

Odlično odstrani tudi čokolado, kavo, kri, travo, tinto, flomastre itd.

New Report

Close