Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odstranjevanje bradavic – Wartner – bolečina

Odstranjevanje bradavic – Wartner – bolečina

9 letni sin ima na podplatu že dalj časa bradavico, ki ga sicer ne moti, bi si pa jo rad odstranil sedaj, ko je doma na počitnicah. Kupila bi Wartner, ampak me zanima, če to boli. Kakšna izkušnja? Hvala vsem za pomoč.

Malo peče, ampak to je odvisno tudi od praga bolečine. To je potrebno ponavljati, ni dost, da 1x
zamrzneš. Sploh na podplatu so zelo trdovratne. Se pa potem nekaj dni ni priporočljivo kopat.

Moram ti povedati da sem jaz imela ta Wartner, pa je bilo samo metanje denarja proč. Potem pa sem nekje zasledila in “mazala” bradavico izmenično z navadno belo kredo in pa eno tekočino (temno rjavo iz lekarne). In bradavica je kmalu odpadla. Mogoče je bolje da poskusiš prej to varianto

mi smo se z wartnerjem rešil ene bradavice na roki po 3 x ponavljanju. ostale so še ostale, poskušamo dalje. Sam podplat je zelo trdovraten, je šla tavelika hčera kar na urgenco in so tam odstranil – uspešno!

Nam pri zdravnici z zmrzovanjem ni uspelo odstranit bradavice na podplatu, z Wartnerjem pa že v prvem poskusu. Hči je rekla, da je doma samo malo zabolelo, pri zdravnici pa zelo.
Po moje poskusit ni greh.
Mi bi jih v primeru ponovitve raje doma sami poskušali odpravit z Wartnerjem kot pa hodili k zdravnikom.

Tudi mi smo, sicer na roki ampak uspešno odpravili bradavice pri sinu. Imel jih je cca 3 leta. Iz ene jih je ratalo 15. mi smo zamrzovali 4 večje. ostale smo pustili. Malo ga je bolelo vendar po tretjem zmrzovanju so popadale stran VSE. Niti ene nima sedaj več. Smo jih pa prej ravno tako mazali z vsemi žavbami in zmazki in polže gor dajali in ne vem kaj še vse. tako ima sedaj mir.
malo ga je bolelo ampak ni bilo prehudo.
lp

Wartner ni pomagal ampak čisto nič, ker zna biti na peti zadeva zelo trdovratna. Je bilo potrebno skoraj eno leto z globinskim zamrzovanjem pri doktorju, da je šla zadeva stran. Saj gre v obeh primerih za isto stvar (zmrznjen plin), le da je zadeva pri zdravniku nekajkrat močnejša od wartnerja, zato tudi bolj boli. Sicer pa gre za virusno obolenje. Ko telo zmore zadosti obrambnih sposobnosti, se samo reši bradavice. Tako da če ti s zamrzovanju pri doktorju ni šlo, z Wartnerjem pa pomeni samo, da je kura pri doktorju že toliko zmatrala virus, da je telo dobilo zadostno moč za dokončanje in je takrat zadostoval že Wartner.

Moji hčeri je pomagal samo DUO FILM, ki sem ga kupila v Italiji. Pa smo prej poskusili vse ostalo, kar obstaja.

Moja hči je imela 1 bradavico in sem jo zamrznila in je odpadla. Pri nas je učinkovalo.

Wartner je v bistvu ista metoda kot se uporablja v ambulantah oz. bolnišnicah. To je: zamrzovanje bradavice s tekočim dušikom.

Torej dobra metoda. Je pa res, da moraš držati na bradavici ravno dovolj časa in z ravno primernim pritiskom.

Če bo prekratko ali prenarahlo, zadeva ne bo uspešna in bo treba ponavljat. Če bo pritisk predolg in premočan, bo poškovano ali odmrlo tudi tkivo okoli bradavice. In bo najmanj kar je, nekaj časa peklo oz. bolelo.

Skratka, dobro sledi priloženim navodilom.

Če ste s Primorske…
Sedaj je čas fig. Direktno z drevesa odtrži nezrelo figo. S kapljico belega soka, ki se pocedi iz peclja kani na bradavico. Čez zalepi obliž. Ponavljaj, dokler ne odpade. Vsak večer naj si tudi temeljito namaka noge, da se koža okrog bradavice zmehča. Zanesljiv uspeh.

pozdravljeni
tudi mi smo nabavili wartner….in cena je kar visoka a sem upala ,da bo sinu pomagala odstraniti bradavice na rokah..ima jih tri.Danes sva po 14tih dnevih zadevo ponovila a me skrbi,da ne bo pomagal.Je mozno,da je to le metanja denearja….res bi mu rada pomagala ,saj je najstnik in ga le te zelo motijo saj so na vidnem mestu
pozdrav tanja

New Report

Close