Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek odstranjevanje bradavic z “wartner-jem”

odstranjevanje bradavic z “wartner-jem”

ste to zadevico že kdaj preiskusile, a je spet samo še en nateg. bojda se dobi v lekarnah in se da v nekaj sekundah zamrzniti bradavico – podobno kot s tekočim dušikom.

Učinkuje 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}! Moj mož si je z njim odstranil bradavico s prsta na nogi, pred tem je poskušal vse živo, pa brez uspeha.

koliko pa to stane?

Mislim da stane okoli 4.000 sit, pomaga pa res- jaz ga imam doma.
Opozorilo: kmalu preneha delovati, ko je odprt, meni se je izpraznil “sam” nekje v dveh mesecih. Tako , da če imate kaj za zamrzniti vse naenkrat (po preiskusu ene- d ani alergije) in čez 14 dni ponovi kjer ne gre.
lp

še eno vprašanje: kaj to bi bilo namenjeno tudi zamrzovanju tistih rjavih, ki so reliefno izbočene?

Jaz imam na podplatu eno vraščeno in ko sem dermatologa vprašala po tej zadevi (če lahko s tem kako pospešim), mi je z nasmehom odgovoril, da ga bom morala hočeš – nočeš obiskovati še naprej.
Naj bi pomagalo le pri majhnih izbočenih izvedbah. In da bi se izognili poškodbam na koži (npr. v primeru neučakanosti), se je treba strogo držati navodil za uporabo.

lp, t.

a bi upala to zadevo uporabiti tudi na otroškem obrazu?

Pozdravljeni,

za otroški obraz zanima tudi mene. Snku (4 leta) so se po obrazu pojavile bradavičke. Mazali smo z različnimi tinkturami, vendar do sedaj nobena ni prav pomagala.

LP

Na obrazu pa jaz raje ne bi, sploh pri otroku ne.
Pojdi raje do dermatologinje, ap boi sigurno prav naredila,
ker bistvo je da jih spoznaš kot bradavice- ne da zmrzuješ kar se ti zdi.

Najboljše je, da greste k dermatologu… ponavadi (vsaj na goriškem, no) čakalne vrste niso dolge in v petnajstih minutah vam (zastonj in strokovno) odstrani vse, kar je treba odstraniti… če je treba…

New Report

Close