Odstranjevanje celulita v salonih
Punce-ob vsej ponudbi, ki jo premorejo saloni se ne morem odločiti, kaj bi bilo boljše. Ali je katera uspešno sprobala kakšno terapijo npr. povijanje z nekimi Aromawickel povoji, ali tretma s kakšno “mašino”, ali limfno drenažo, ali cimetovi povoji. Prosim za vse, ki so kaj “skozi dale” da mi povejo, kakšne so njihove izkušnje. Vse je drago, pa bi bilo dobro, da sem malo seznanjena z učinki posamezne terapije (itak vsi trdijo, da je njihova najboljša)
Aja-sprašujem pa za svojo 18-letno hčerko-ona gre na terapijo, ker meni itak ni več pomoči.
lp efka
Po Lentu imam namen iti sem pogledati.
Pač, da mi malo bedrce porihtajo – to je edino kaj imam problem :)oz. kar me moti.
Pa javim kako je
baje ne pride kaj dosti več kot 200€ ta tretma.

Ja lahkovidiš mojo majico in roko, ko držim kužka:) hehe
Ja ma psički so od mami, siv muc je moj ampak je pri straših, črna je od brata
Moja in od fanta je pa bela
Ni mi dolgčas ne
Nevem kje imam ostale fotke, namreč veliko fotografiram
Ja nemorem objaviti tiste, ko mi maldi pav iz roke je…sem na njej pa še v kopalkah…
J epa ql

Jaz sem letos investirala v tretma Vela Smooth in sem zeeelo zadovoljna. Celulit sicer ni čisto popolnoma izginil, ampak tega nisem niti pričakovala, ker sem ga imela res precej. Koža je občutno bolj gladka in napeta in tudi mož je prav fasciniran nad rezultatom Je pa treba tretmaje potem enkrat mesečno ponavljati, da ohraniš dosežen rezultat. Če bi bila še bolj pridna pri prehrani in telovadbi, bi mi verjetno popolnoma izginil. Pred leti sem sprobala neko terapijo s povoji in nekakšnimi elektrodicami, pa ni bilo nobenega učinka. Aparat Vela Smooth ima več salonov po Sloveniji in nekateri dermatologi zasebniki.

Pozdravljena,
žal naš salon ni v Mariboru, vam pa zato ponujamo odlično rešitev za odstranjevanje celulita. To je carbo terapija. Več o tem si lahko preberete na naši spletni strani http://www.salonmirjam.si.
Lep pozdrav,
Mirjam

hej:)
Carbo tretma je res učinkovit in jaz sem vesela, da sem izbrala pravo terapijo po kateri nimam stranskih rezultatov kot so modrice in popokane kapilare. No, imela sem srečo, da sem prej na forumu zaseldila, da po nekaterih terapija popokajo kapilare. Upam, da je kateri moj komentar pomagal.
lp, K

Punce,
za uspešno odpravo ali odstranjevanje celulita je najučinkovitejša naprava Vela Smooth.
Sem probala v salonu Moments v ljubljani in resnično deluje.
Je pa res potrebno vsakoletno obnavljanje in tudi malo telovadbe, da se ne ponavlja.
Špela

Pri nas uspešno odpravljamo celulit s s itemom Vela Smooth in Slim Lipo Laser.
Več: http://moments.si/velasmooth.shtml

Kar se tiče tretmajev v salonih, res je da vsak hvali svoje, načeloma so vse terapije ok.
Če bi videla kako izgleda koža, bi lažje povedala katera terapija je primerna, ker to počnem za svoje stranke in jim svetujem, da ne tavajo od salona do salona in zapravljajo denar po nepotrebnem.
Tako na pamet lahko povem, da je potrebno najprej pogledati ali je problem samo celulit ali tudi preveč kilogramov nadoločenih mestih.
Terapije proti celulitu so različne:
Drenaže delujejo na princip razstrupljanja, pametno je kombinirati s prehransko dieto in nadaljnjim zdravim življenskim slogom, da rezultat ostane
Različne naprave delujejo na različnih nivojih odvisno od tehnologije. – predvsem delujejo na povečanju prekrvavitve in s tem pospeševanju izločanja strupov, kožo čvrstijo, zategujejo in gladijo, kar je pri celulitu pomembno. Dobro je celulitne blazinice malo utekočiniti raztopiti, da se lažje zdrenirajo, to nudijo naprave, vsaka na svoj način.
Razne obloge, fango, blata in podobno bodo zagrele tkivo in s tem pospešile prekrvavitev, s prodiranjem sestavin pospešile raztapljanje celulitnih blazinic in učvrstile, zategnile, nahranile kožo.
V kolikor vam kozmetičarka previlno pregleda prizadete dele in določi terapijo, je ta lahko uspešna. Če vam zraven še pove, katera prehranska dopolnila in kakšno prehrano potrebujete za še boljši rezultat, je kombinacija lahko dolgoročno uspešna. Dodatek pravilnih vaj pa še toliko bolj. To jaz kombiniram za svoje stranke in jim izberem ustrezne terapije, prehrano, ter dopolnila, ki naredijo čudeže.
Celulit je trdovratna tvorba in nima dosti veze s povečano težo, ker ga imajo tudi suhice.
Obstajajo različni stadiji, pri trdem vozlastem starem celulitu se celo odsvetuje različne masaže, ker lahko poškodujejo tkivo.
Pomembno je tudi, kakšno imate ožilje in če imate pajkaste žilice ali krčne žile, za take primere niso primerne vse terapije, ker lahko še dodatno poškodujejo ožilje.
Pojdite na posvet h kozmetičarki in boste videle kako vas bo obravnavala. Če se vam zdi da ji lahko zaupate potem se ji prepustite. na tem področju imajo tudi večine kozmetičark veliko izkušenj, ker je vsako pomlad veliko strank, ki želijo odstraniti celulit, tako da imajo dosti prakse in izkušenj z različnimi primeri.
Na primer Vellasmooth terapija, ki jo omenjate je zelo uspešna in daje dobre rezultate, ker je kombinacija različnih učinkov, ki so za odstranitev celulita potrebni in ni problematična z zdravstvenega vidika.
100 % odstranitev celulita ni možna, če ne odstranimo vzroka nastanka, tako da so vse terapije začasne in se lahko celulit vrne, v kolikor ne dalate na vzroku.
Želim vam vsem lepe gladke ritke to poletje!!
Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165

Sicer ne vem zakaj take velike cifre plačujete za odstranitev, če si pa lahko doma sami z pomočjo samo ene naprave,ki res deluje. Sama uporablja naprava, ki deluje in hkrati masira poleg tega pa res izgine ta celulit. Priporočila prijateljica, nato probala in super je. Govorim o tem – klik.
Tole očitno (pa še rahlo nesramno) reklamo bom dovolila, drugo za isto spletno trgovino sem izbrisala. Za oglaševanje kontaktirajte Andrejo Verovšek z uredništva Med.Over.Neta. Takole brezplačno oglaševanje na tem forumu ni dovoljeno, prvič pogledamo skozi prste in pustimo, drugič brez milosti brišemo, če se stvar nadaljuje, posežemo po bolj resnih ukrepih.
LP,
Lenka

Pozdravček celulitke,
luškane ste ko iščete čarobne paličice za svoje lepotne probleme, še enkrat poglejte moj odgovor.
Dodala bi še to, probajte se preden se odločite za terapije, kreme in naprave najprej vprašati, kaj je povzročilo celulit in če se s tem pozabavate, boste naredile največ zase.
Vemo, da je to prehrana, kaj ste v tej smeri naredile zase, ste naredile kakšno spremembo, kakšna je prehrana, čudežno prehransko dopolnilo ne bo odplaknilo celulit, lahko pa pomaga.
Tekočina, ki odlpakne celulit, kolikopopijemo, kaj pijemo
Jemljemo kakšna zdravila, kontracepcijo, ki so lahko vzrok za spremembe tkiva
v katerem starostnem obdobju smo, hormonske spremembe.
Gibanje: kaj naredimo za boljšo cirkulacijo, za drenažo limfe v telesu, za odplakovanje strupov.
je naša služba pretežno sedenje na ritki ali se gibamo.
Če ste v dilemi kaj delate narobe, kje je vzrok celulita, se lahko najavite na brezplačno 50 minutno konzultacijo, da vidimo kakšno je stanje in v katero smer gredo lahko rešitve.
Naročila: email: problematicna.koza@gmail.com
Pridružite se lahko tudi 7 dnevnemu brezplačnemu programu Uglasitve metabolizma.
Sama iz svojih izkušenj lahko povem veliko, sem kar nekaj sprobala in se sedaj lahko pohvalim, da pri svojih že kar nekaj čez 40 nimam več celulita. Kako. Sistematično sem se lotila zadeve, čeprav pri meni ni bil celulit glavni problem, čeprav sem ga imela od kar sem začela jemati kontracepcijske tablete in je ostal tudi ko sem nehala.
S tem ko sem spremenila svoje navade prehranjevanja, očistila telo in uravnovesila hormonsko stanje, je tudi celulit izginil.
Danes se ubadam bolj z tonusom kože in mišic, še posebej tanajvečje Gluteusa=ritke, kako bi stala bolj gor. No tukaj pa res določene naprave pridejo prav, a o tem kdaj drugič.
Simone Godina moderator nega
Certificirani zdravstveni dietni trener za problematično kožo in dolgoživost