Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odstranjevanje črne magije – pomoč

Odstranjevanje črne magije – pomoč

Iščem res dobrega odstranjevalca črne magije pri nas. Lepo prosim za preverjene ljudi. Ne bi šla h komurkoli, res ne. Vem, da mora biti ta človek dober.

pa prosim brez komentarjev kako tega ni…. Ne odpiram te debate…

Avada Kedavra, Apage Satanas! Lumos et Lux.

Evo, urejeno. Pa še zastonj je.

Priporočam Ariel-a in njegov black magic odstranevalec.

Evo, urejeno. Pa še zastonj je.[/quote]

Zakaj se ponujaš zastonj? kako bi zgledalo da bi vsi zastonj počeli? Severna koreja bi postali.

Svašta avtorica, jaooooo[img]http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-177509.gif[/img]

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Evo, urejeno. Pa še zastonj je.[/quote]

Zakaj se ponujaš zastonj? kako bi zgledalo da bi vsi zastonj počeli? Severna koreja bi postali.[/quote]

Čarobna Ekonomija je šele v 4 letniku, ampak ker sem moral prefukat Voldemorta ga nisem delal, so mi ga pa priznali.

Ok, dve kili hrane za Hedwig, pa en komplet set iz Agent Provocateur za Ginny bo stalo.

Abrakadabra čudežna palčka za to črno magijo je v tebi ali pa si jo izdelaj. Malo se umiri, poglej vase in najdi to črnino v sebi, od kje izhaja, zakaj jo potrebuješ, čemu služi in kaj ti dela v glavi+telesu …. bo šlo? Če ne, nam napiši konkreten primer, kaj te muči s to črno magijo na opisu primera ali začaranosti v kateri se se znašla(znašel?), šele tako ti bomo lahko bolj konkretno pomagali (kolikor se da, če bomo znali in če misliš resno) 🙂

Avtorica, naredi si svojo zaščito. Jaz si pomagam z REIKI-jem in naredim zaščito sebe in družine. Veš, moje mnenje je, da je težko najti poštenega človeka ki ima res dobre in iskrene namene in se s tako zadevo ukvarja. Meni je to velik rizik.

Kupi knjigo ali poglej na googl Prince Derek blagoslov ali prekletstvo:-)

http://mks-icf.org/

Pokliči Steva ali Barbaro – za začetek lahko samo za neobvezen pogovor. Kot človeka za nasvete, pomoč … (brezplačno) sta – da jih ni v tej Sloveniji!

Bolj trdno si povezni folijo na glavo, da ti ne bodo vesoljci misli brali, ker bodo pocrkali od smeha.

Kradem izjavo od nekoga drugega, ampak sem pa čisto paše.

Eksorcista, pobrskaj na spletni strani RKC-ja. Ostali pa se ne delajte iz tega norca prosim.
Poškropi stanovanje z blagoslovljeno vodo, vsak zvečer doma zmolite vsaj eno desetko rožnega venca.
Srečno in vse dobro vam želim.

Marjana Janež je odlična.
http://www.samanizem.com

Lepo pozdravljeni, Sonja

Nisem vedela, da je toliko pacientov naokoli.

Kupiš kladivo, se usekaš po glavi in črna magija izgine.

Tudi jaz potrebujem pomoč pri črni magiji.

Crne magije ni. So le crne misli v vasih glavah.

ki jih drugi pošiljajo s pomočjo magije.

V Ljubljani ena gospa odpravlja črno magijo, žal nimam več njenega kontakta. Gre za gospo Mirelo iz Fužin, če jo kdo morda pozna in ima njen kontakt, jo priporočam a je zelo zasedena, tudi po 14 dni vnaprej in se je potrebno dogovoriti za seanso.

ki jih drugi pošiljajo s pomočjo magije.
[/quote]

Ne, to je tvoja naivnost in preniska samozavest nasedla.

Veliko ljudi ima težave s črno magijo vendar noben ne ve kako jo odstraniti, internet je poln lažnih izceljiteljev. Če kdo pozna pravega izceljitelja oz. eksorcista naj mi javi na zs ali mail keny200@gmail.com

New Report

Close