Odstranjevanje dlak- moški
Kaj pa menite o odstranjevanju dlak pri moških. Vem da to počno body builderji, kolesarji ampak običajni moški…bikini na primer?…
bljak!
Meni so všeč malo medvedkasti moži. Sploh si ne morem predstavljat, da bi se moj za eno uro zaklenil v kopalnico in se rihtal! brrr….
jaz si ne znam predstavljati, da bi bil moj dragi brez dlak po prsih, rokah, nogah….ni lepšega, kot ležati na njegovih prsih in se igrati z njegovimi dlakami…:)
….jz bi se rajš s čim drugim ….
majda 🙂 ja…to je pa pred tem…..
hehe…res je..samo moj nima tolk dlak na prsih, tko da….
Men so včeč kosmati moški tko da sem proti odstranjevanju. No razen na hrbtu mi ne sedejo.
Moj dečko je kolesar in se že vrsto let brije v spodnjem predelu. Najprej je začel zaradi športa, sedaj pa si ga ne znam več predstavljat da bi bil ves poraščen z dlakami ( že po naravi je manj poraščen ). Pri sexu pa je občutek božanski !
moški brez dlak- ni pravi moški!
Kosmate roke, noge, prsa so zakon!
NI mi všeč le velika poraščenost po hrbtu!
Prsa ne, hrbet ne… Ostalo pa me ne moti.
Meni je pa ful všeč, da se po novem tudi moški brijejo. Lepše mi zgleda, bolj higiensko mi deluje, seks je pa itak fuuul boljši, ko si ne rabim ves čas pobirat dlak iz jezika. :))))
Moj mož si vsako poletje z depilacijsko kremo spedena podpazduho in tako lažje ohrani cel dan sveži vonj… OK, če ga un zgoraj nakuri na +40…. :)) Drugače pa ostaja kosmat in meni je to všeč. Mal me sicer kocine zmotijo, če se mi med zobe zataknejo…., ampak… popucaš in dalje! :))
Taja……:)))))
Forum je zaprt za komentiranje.