odsvetujem en ansambel za cel dan
Z dragim sva se v soboto poročila in imela za cel dan samo en ansambel. Igral nam je od 12h do 3h. Zagotovili so nama da to obvladajo in da jim ni problem špilat toliko ur. Na koncu se je izkazalo čisto nasprotno. Začelo se je vse super tudi zvečer. a ob 1h zjutraj ko bi najini prijatelji najbolj noreli je bend omagal. Očitno se je videlo da so čisto zmozgani. Niso upali več peti dobro, harmonikaš je skoraj dol padel, skratka to se ne obnese.
Zato svetujem vsem, ki imate podobne namene, da si naročite dva ansambla, tako da imate oba svežih moči. Cenovno pa tud ne bo neke velike razlike.
Na napakah se učimo.
LP
Anja in Davor
To pa je nerodna izkušnja….Mogoče tvoj ansambel.
Jaz imam čisto drugačno zgodbo z našim. Začeli smo ob 14. uri in so zabavali goste in igrali skoz, ko so le imeli minutko časa, so že nekaj taktov zaigrali , peli in nasploh bili aktivni. Tudi v cerkvi so peli in igrali. Na slavju pa ni bilo konec igranja in so svatje že skoraj vsi omagali. Ena runda, tam nekje po 1. uri zjutaj je trajala celo uro in pol, in oni bi še, ampak so svatje prosili za odmor….
Tako, da niso vsi za v isti koš…., mogoče so pa imeli že prej natrpan urnik in so v resnici bili že “pregoreti”.
Včeraj sem bila na eni poroki, kjer smo tudi mi imeli en ansambel za cel dan in se je zgodilo zelo podobno.
Dečki so zvečer omagali. Res je bilo čez dan pasje vroče in smo bili tudi mi vsi kot ubiti, a zvečer smo mal k seb prišli, ansambel pa, žal ni zmogel več kaj dosti iz sebe. So pa dobr špilal da ne bo pomote.