Odsvetujem vam vpis na Fakulteto za socialno delo
Odprli ste staro temo iz leta 2011!
Očitno je stara tema še kako aktualna danes. Vse, kar je v začetnem komentarju/postu napisano, tudi danes še kako drži, ampak to je le en del resnice, drugi del pa je, da država dovoli to maltretiranje ljudi s strani CSD in da socialni delavci odobrijo čim manj vlog. Če ljudem zamolčijo veliko, bo manj vlog in država bo dala manj denarja. Pomoči od csd nikoli ni bilo in tudi danes ne. Socialne delavke so osebe s posebnimi potrebami, nizko samopodobo, imajo same težave v življenju in se izživljajo nad ljudmi v stiski, to je znano in jemljejo premoženja imetja ljudem. Na CSD se obračajte čim manj!
Blankka, 26.08.2011 ob 07:21
[center]PS: pa ko boš naredil vse tri letnike Statistike na FSD, se javi.[/center]
What????
Ne morem verjet!!!!
Na FSD imate problem, ker imate 3 leta statistiko!!!!!??????????????????????????????
Ne vem al bi se smejala al zgražala… Sem študirala 2 leti na FSD. “študirala”. :))))
Ko sem se prepisala na neko visoko šolo tehnične smeri, pa čeprav je 3 leten študij… sem se namatrala še pa još in v primerjavi s socialnim delom …. Ma FSD je mala malica!
STATISTIKA. Ajoj, statistiko imajo revčki.
ahahahaaaaaa, ne me smejat, FSD pa statistika lepo vas prosim no – osnovne stvari jim niso jasne – kaj je to faktorska analiza, pa regresijska analiza… še tega me vedo in ne upoštevajo očitno pri raziskavah, ki jih delajo pri zaključnih nalogah, da mora biti anketni vprašalnik “testiran” na veljavnost in zanesljivost. Ti študenti tam mislijo,da si kar malo izmisliš nekaj vprašanj na neko temo, ki si jo izbereš za zaključno nalogo in potem odgovore prikažeš s pomočjo excela in je to to in si ful dobil po njihovo zanesljive ugotovitve in dokaze…
tolk o znanju statistike teh ljudi, ki končajo ta faks…
ne nas smejat no.
Jaz sem pred skoraj 3 desetletji končala ekonomdki faks. Vpisala leta 1990. In razen en kup grafov se nisem naučila nič, še največ sem se naučila pri predmetu gospodarsko pravo. Sicer pa nula niente nada. Napiflat pa sem se morala veliko teorij, naštevanj itd. Pa vektorje smo se učili pri matematiki, niti besede pa o obrestno obrestnem računu. To je prišlo kasneje v program. Pa tudi besede marketing nisem slišala v 4 letih.
Meni pa je socialna delavka na centru Center rešila življenje. S svojim pristopom, srčnostjo in občutkom, da nisem sama me je opogumila, da sem odšla iz nasilnega razmerja in mi med tem vseskozi stala ob strani. Tujka je postala najpomembnejša oseba v določenem obdobju mojega življenja, zato se z vzpodbujanjem ljudi, naj se na centrih ne oglašajo ne strinjam. Vedno znova berem samo slabo o centrih, verjamem pa, da nisem edina s pozitivno izkušnjo in se mi zdi prav, da se govori tudi o teh.
Tudi teološka fakulteta ni tako slaba, smer zakonske in družinske terapije je pa sploh zadetek na tomboli.