Odttajal hladilnik, uporabil fen prvič v 3 letih
Bil je čas, za malo higiene, osnovnega čiščenja, v kompletu. Tudi spodaj je bilo nekaj predmetov od domačih živali, zadaj za posesati.
Od gumic ki so sedaj spet bele, predalčki obrisani, sveža jajčka naložena, kozarčki posortirani. odtajan zamrzovalnik, lep vonj, čudovit lep hladilnik, še vedno ga imam rad otkar sem ga kupil. Ne menjam, ne prodajam.
Moram se malo pohvalit. Imam lepe navade ki so mi ostale iz mladosti. Ni mi treba, ne rabim, ampak za dušo včasih naredim kaj plebejskega. Ker čistilka mi pa ne bo ribala mojega malega svetišča, to mi je ispod, ni šans.
Potem pa je prišlo razsvetljenje, ozdravljen sem babovja, češplovja in ženske iz preteklosti. Fen ki sem ga kupil da se je urejala je sameval na polički. In danes sem ga vzel ker sem ga prvič v 5 letih rabil JAZ. Hvaležen sem si, da sem kupil kvaliteto, Remington se je res iskazal, popihal sem po mali skrinjici in led je padel proč. Priporočam. Istočasno pa sem se sedaj zavedal, da je to moj fen, zame, ko ga rabim da uredim hladilnik. Čeprav, sem razmišljal, tudi po prhi bi si lahko pofenal rito in pod jajčki. Ni razloga da se počutim krivega, prvo je udobje. Pa lep večer še naprej.
Jaz tudi imam enega remingtona, ki ga ne uporabljam, ker imam kratke lase. Nekajkrat sem odtajal s feni ali kaloriferji, ampak je bilo preveč zoprno, od takrat naprej raje bolje organiziram in splaniram in pač pustim dlje časa ugasnjenega, se odtali sam.
Jaz bi tudi rad sicer uredil svoj star hladilnik, pa ne vem, če bo šlo, ker tesnilo zamrzovalnika že toliko prepušča, da mi vratca zamrznejo in ne morem odpret, če ne ugasnem za 5 ur.
Pa mi deluje na otip še čisto prožno in kot da se v redu prilega, ampak očitno ne. Verjetno se ne splača menjat samo tesnila, hladilnik je star kakih 15-20 let in bi se nov hitro odplačal s prihranki energije, ker zunanje tesnilo verjetno tudi ni več ravno tipi tipi.
Hvala za predloge in pohvale, cenim vsak izpit in mnenje.
Tista tečna gospa ki vrti svoj gopček, 😘 lahko mi pridete manualno popihat po mojih biserih, po prhi. Za zdravje in estetiko je treba kaj naredit, in manj elektrike bomo porabili. Potem mi pa lahko še vložek na svilenih gatkah zamenjate. Srečno ljubica, boš že našla rilček da se pomiriš.