Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ODVETNIK DELOVNO PRAVO

ODVETNIK DELOVNO PRAVO

Ali kdo pozna dodbrega odvetnika za delovno pravo?

Namreč, prijateljico želijo na lep način – sporazumno odpustiti iz službe, in če bi jo sporazumno odpustili, ji ne pripada nič! Ona pa ne želi sporazumno, saj ne želi ostati brez službe! Trenutno so jo dali na prisilni dopust, pa spet ne želi prisilno biti na dopustu.

Potrebuje nasvet, obrnila se je že na Zavod za zaposlovanje – njihov pravni oddelek, danes gre še na PIC, šla pa bo tudi v službo, vendar z odvetnikom, saj se sama svojega delodajalca kar malo boji, predvsem, ker ni vešča v pravnih zadevah in bi jo hitro obrnil naokoli, na koncu pa bi ostala brez vsega. Je pa samohranilka.

Šafar Vesna, Resljeva 25, Ljubljana – preverjeno najboljša!

Moji hčeri se je zgodilo enako. Odvetnica je samo poklicala v njeno službo in jim jih “napela”, pa se je hitro uredilo. S sporazumno odpovedjo zgubi pravico do nadomestila. Sicer ji pa ni treba podpisat, prisilit jo pa ne morejo.

LP

Šafarjeva, preverjeno

Papičeva iz Lj je ena najboljših odvetnic za delovno pravo

Odvetnica, ali imaš morda njeno številko, ker jo v telefonskem imeniku ne najdem, da jo posredujem prijateljici in se bo potem ona sama odločila, katero bo poklicala?

Če si v Sindikatu, imaš brezplačno pravno pomoč in odvetnika. In te odvetniki se tožarijo samo na tem področju. Če pa misliš, da jim bi samo zagrozila, potem pa vzemi kakšnega hudega in dragega za enkratni obisk.

odv. pis. Sotlar :01/430-44-00

Odvisno tudi za kateri sindikat gre,nekatera podjetja,ki imajo svoj sindikat,so delavci samo dobri,ko plačujejo,ko pa rabiš njihovo pomoč,pa hitro vidiš,da delujejo v interesu delodajalca.

Taki tudi hitro sestavijo zgodbe,izmišljotine proti tebi,da ne moreš nikakor tožit delodajalca,ker oni imajo vse proti tebi,da si bil problematičen,zamujal,delal težave,nasilen,mobing,ter kaj je najhuje imajo tudi napisane,seveda neresnične, sestanke,ter da si ti tam vse priznal in se opravičil,kar ti dodatno oteži vsako delo.

Definitivno drugi odvetniki.

Odvisno tudi za kateri sindikat gre,nekatera podjetja,ki imajo svoj sindikat,so delavci samo dobri,ko plačujejo,ko pa rabiš njihovo pomoč,pa hitro vidiš,da delujejo v interesu delodajalca.

Taki tudi hitro sestavijo zgodbe,izmišljotine proti tebi,da ne moreš nikakor tožit delodajalca,ker oni imajo vse proti tebi,da si bil problematičen,zamujal,delal težave,nasilen,mobing,ter kaj je najhuje imajo tudi napisane,seveda neresnične, sestanke,ter da si ti tam vse priznal in se opravičil,kar ti dodatno oteži vsako delo.

Definitivno drugi odvetniki.[/quote]

Tebi še zmeraj ni jasna razlika med sporazumno prekinitvijo delovnega razmerja in izredno odpovedjo delodajalca?

Tebi še zmeraj ni jasna razlika med sporazumno prekinitvijo delovnega razmerja in izredno odpovedjo delodajalca?[/quote]

Tako barca kot meni nikoli ne bo jasno zakaj ti ne bereš.Odpišeš zato da izpadeš pametna,pa če se to nanaša na moj komentar ali ne.

Moj komentar se je nanašal na sindikat in odvetnike,ti pa si nekje,nevem kje,prebrala v mojm komentarju prekinitev delovnega razmerja in izredno odpovedjo.V

Bravo,nimaš kaj,skoraj nikoli ti ne odgovarjam,ko mi nekje kometiraš,ker pojma nimaš kaj bereš in kaj pišeš,ampak daj se mal skuliraj.

Tebi še zmeraj ni jasna razlika med sporazumno prekinitvijo delovnega razmerja in izredno odpovedjo delodajalca?[/quote]

Tako barca kot meni nikoli ne bo jasno zakaj ti ne bereš.Odpišeš zato da izpadeš pametna,pa če se to nanaša na moj komentar ali ne.

Moj komentar se je nanašal na sindikat in odvetnike,ti pa si nekje,nevem kje,prebrala v mojm komentarju prekinitev delovnega razmerja in izredno odpovedjo.V

Bravo,nimaš kaj,skoraj nikoli ti ne odgovarjam,ko mi nekje kometiraš,ker pojma nimaš kaj bereš in kaj pišeš,ampak daj se mal skuliraj.[/quote]

Tole je točno to, na kar se lahko delodajalec sklicuje pri izredni odpovedi zaposlenemu, ne pa pri sporazumni prekinitvi delovnega razmerja.

Konec koncev pa si potegnila iz naftalina 10 let staro temo in je zadeva že zdavnaj končana..

Bravo,nimaš kaj,skoraj nikoli ti ne odgovarjam,ko mi nekje kometiraš,ker pojma nimaš kaj bereš in kaj pišeš,ampak daj se mal skuliraj.[/quote]

Tole je točno to, na kar se lahko delodajalec sklicuje pri izredni odpovedi zaposlenemu, ne pa pri sporazumni prekinitvi delovnega razmerja.

Konec koncev pa si potegnila iz naftalina 10 let staro temo in je zadeva že zdavnaj končana..[/quote]

In si tako ponovno osmešila sama sebe.Ja lepo.Ja zakaj pa pol pišeš da nimam pojma o izredni in sporazumni odpovedi?Sedaj si jezna,ko si sama sebe v drek porinila in se osmešila.

In še najbolj si se omešia s temle: Konec koncev pa si potegnila iz naftalina 10 let staro temo in je zadeva že zdavnaj končana.. Ja zakaj pa odgovarjaš tudi ti na njo,če je zate 10 let stara?

Daj prosim,še sama sebe ne znaš iz dreka potegnit,le imaš neke izgovore,obračaš besede,pa pojma nimaš kaj prebereš in kaj šele odpišeš.

In še enkrat nauči se brat!

Katarina je pisala o sindikatu in pravni pomoči in jaz sem ji odgovoril o sindikatu in pravni pomoči.Ti pa neke prebereš nekaj kar sploh ni zapisano in odgovarjaš popolnoma nesmiselno.Želiš se iz drugih norca delat,da izpadeš pametno a sama sebe še bolj osmešiš.

Kje sem se v drek potisnila, kot praviš?
Izredna odpoved je nekaj popolnoma drugega kot sporazumna prekinitev delovnega razmerja in čeprav je tema stara 10 let, v njej nikjer ni bilo govora o izredni odpovedi, kot ti spet navajaš, da delajo sindikalni pravniki.
In ne, ne delajo tako, sem videla že kar nekaj njihovih pomoči in nikjer nisem videla, da bi sestavili in ponarejali take dokumente, kot ti trdiš.

S tem izstopam iz debate, ker očitno (spet) ne bova ugotovili, da redna, sporazumna in izredna odpoved ni enako in da kar tako ljudje ne ponarejajo dokumentov, kot ti trdiš.

Hahahahahahahahahahahahahahaha…Ne morem verjet.

Kaj le ti vse ne vidš in veš?A je kaj kar ne veš?A si klonirana,da je ena barca v trgovini,ena barca v banki,ena barca v vladi ena barca direktor,ena barca zdravnik,… Ja če si vseved,super človek,kaj pol počneš tule?Daj ne smeši se.

Ja le zakaj se pol ljudje,kljub temu da so v sindikatu zapravljajo denar za privatne odvetnike?In zakaj pol privatni odvetniki specializirani za delovno pravo obstajajo in jim dobro gre,če bemtiš so sindikati?Očitno ne veš vsega,ker zgodba je popolnoma drugačna in ljudje nebi bili brezposleni,če bi vsi sindikati opravljali svoje delo in plače se nebi nikoli znižale če bi sindikati opravili svoje delo.Sindikat bi moral vedno delat v korist delavca.Nižanje plač nikakor ne pride v poštev a sinidkat sporazumno podpiše z vlado o znižanju plače.Ti pa trdiš da sindikat dela dobro.Enako so na sodišču primeri,kjer sindikat brani delodajalca,človek,ki pa je izgubil službo pa plačuje zasebnega odvetnika.

In nauči se brat.Ker v 4 komentarjih mi še vedno nisi pokazala kje je tule zapisano sporazumna odpoved in izredna odpoved:

In ja sebe osramotiš in nato vsemu želiš izpast pametna.Mi se pogovarjamo o morju in agencijah,ti pa meni napišeš o toplicah z zaprtim bazenom preko 1 na dan z 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popustom.

Daj nauči se brat.

In zakaj odgovorjaš na 10 let staro temo,ki je bila ven potegnjena iz naftalina?Aja to ne velja zate,velja le zame očitno. Hehehehehehehehehehehe

Izstopaš iz teme,pa še sama ne veš zakaj si vstopila v temo.aja zato da nekaj napišeš da izpadeš pametna.

Nauči se brat.

eni tu gor pa resno rabijo pomirjevala… ali psihiatra.

Ne sindikatu, ti si hujša kot podrepna muha. Se zavedaš, da niso vsi zaposleni člani sindikata, da ponekod sindikata v podjetju nimajo in morajo zaposleni iskati delovnopravne odvetnike, svetuješ na prastaro temo, spet obtožuješ, kako si ljudje zmišljujejo in ponarejajo, spet si užaljena, ker ti Barca napiše, da sporazumna in izredna odpoved ni eno in isto, sem vajino debate v neki drugi temi ravno o tem že zasledila (in tudi tam si pisala o ponarejanjih), avtorica je govorila o sporazumni odpovedi, ti vlačiš zdaj v temo neko morje, toplice, kar nima a ma baš ništa veze s tole debato, užaljeno vihaš nos, ko ti nekdo napiše, da je brez veze, da odgovarjaš neki katarini, za katero je sploh vprašanje, če še sploh prihaja sem, nekaj brez veze pametuješ in povesiš nos, ko ti nekdo napiše, da se mogoče pa motiš in če si prepričana, da imaš res prav, prilepi dokaze, da res imaš. Barca je vsaj toliko, da ob svojih trditvah lepi linke, s katerimi svojo pisanje potrdi, pa čeprav se jih po neumne ravno zaradi tega nekateri posmehujejo, konec koncev piše tudi pod registriranim vzdevkom, ti ne in nihče nima pojma, kdo si (razen tega, da si na smrt užaljena, ker ti je ista oseba spet napisala, da vse, kar napišeš, pač ni res). In ker je stara tema, je brez veze, da so vlačiš spet na vrh, je pa čisto prav, da tvojo NOVO trditev nekdo popravi.
Zdaj pa se umiri, pojdi ven na sonček in malo zadihaj!!

Barca umiri se.Nauči se brat.Ja barca lepi linke,ja barca vse ve,ampak brat ne ve.Mal poglej kolikorkat mim linke udariš,ki sploh nimajo zveze,ker ne prebere dobro,pol pa se opravičuješ,da si narobe prebrala.

Glej barca jaz sprašujem o morju,apartmaji,ti pa meni o 1 na dan 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popustu za zaprti bazen in kaj v pogodbi piše,ter kako se pogodba prekine.Barca mi gremo na morje ne v toplice z zaprtim bazenom!

Barca nauči se brat,pa nehaj se smešit z samohvalami.

In barca pišeš tako z registriranim,kot tudi sedaj z neregistriranim vzevkom.Pa nehaj se smešit,sem ti že na prvi komentar odgovoril.

Ogromno tem zadnje čase pride nazaj na vrh,pa nikjer se barca ne oglašaš z naftalin odgovorom,očitno se samo tam oglašaš kjer se osmešiš.

In vedno ko ti človek pokaže kako se motiš se začneš ven vlečt in pišeš nekaj kar nima veze postom.

In glede sindikatov?Res nimajo vse firme sindikate ampak vsak se lahko prijavi v sindikat,tako da tvoj stavek je popolnoma spet mimo.

V ZSSS so lahko včlanjeni dijaki,študenti,zaposleni,brezposelni,penzionisti,ti Barca tule pod drugim vzdevkom pa si se spet osmešila z :”Se zavedaš, da niso vsi zaposleni člani sindikata, da ponekod sindikata v podjetju nimajo in morajo zaposleni iskati delovnopravne odvetnik…”

In moj odgovor je samo bil odgovor avtorju Katarini,da se je dobro obrnit na odvetnika,vi pa tule pišete popolnoma nekaj tretjega in sedaj mene napadate,ker vi nimate prav.Hahahahahaha

Bom jaz pomagala. To kar tukaj naštevaš nima nobene veze s sporazumno odpovedjo o kateri govori tema. Prav bi bilo, da se opravičiš ampak to bi pomenilo, da si inteligentna oseba česar gornji komentarji nikakor ne nakazujejo.

pa dobro no, pustite to psihopatko pri miru, kaj ne vidite, da nima nobenega smisla z njo sploh debatirat???

Barca umiri se.Nauči se brat.Ja barca lepi linke,ja barca vse ve,ampak brat ne ve.Mal poglej kolikorkat mim linke udariš,ki sploh nimajo zveze,ker ne prebere dobro,pol pa se opravičuješ,da si narobe prebrala.

Glej barca jaz sprašujem o morju,apartmaji,ti pa meni o 1 na dan 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popustu za zaprti bazen in kaj v pogodbi piše,ter kako se pogodba prekine.Barca mi gremo na morje ne v toplice z zaprtim bazenom!

In barca pišeš tako z registriranim,kot tudi sedaj z neregistriranim vzevkom.Pa nehaj se smešit,sem ti že na prvi komentar odgovoril.

Ogromno tem zadnje čase pride nazaj na vrh,pa nikjer se barca ne oglašaš z naftalin odgovorom,očitno se samo tam oglašaš kjer se osmešiš.

In vedno ko ti človek pokaže kako se motiš se začneš ven vlečt in pišeš nekaj kar nima veze postom.

In glede sindikatov?Res nimajo vse firme sindikate ampak vsak se lahko prijavi v sindikat,tako da tvoj stavek je popolnoma spet mimo.

V ZSSS so lahko včlanjeni dijaki,študenti,zaposleni,brezposelni,penzionisti,ti Barca tule pod drugim vzdevkom pa si se spet osmešila z :”Se zavedaš, da niso vsi zaposleni člani sindikata, da ponekod sindikata v podjetju nimajo in morajo zaposleni iskati delovnopravne odvetnik…”

In moj odgovor je samo bil odgovor avtorju Katarini,da se je dobro obrnit na odvetnika,vi pa tule pišete popolnoma nekaj tretjega in sedaj mene napadate,ker vi nimate prav.Hahahahahaha[/quote]

Tole zdaj tle pa je dober dokaz o tvoji pismenosti, daj vsaj poglej, kdo ti odgovarja!! Ni vsak, ki misli drugače kot ti in ti ne da takoj prav, takoj Barca.
In še enkrat, post je bil o sporazumni prekinitvi delovnega razmerja, ti si začel/a pisati o izrednih odpovedih, o ponarejanju, lažeh in smešiš se, kako po eni strani zagovarjaš sindikate, pa kdo vse je lahko njihov član, po drugi strani pa jih pljuvaš, kako ponarejajo, le zakaj bi se potemtakem sploh kdo včlanil in uporabil njihovo pomoč??
In ko že omenjaš morje, s tem si začel/a ti, pred tem je bilo govora samo o sporazumni odpovedu, ti pa si začel/a pisati o ponarejanjih, obtoževanjih, kaj vse dela sindikat, ti, ja ti! In pisat neki neregistrirani katarini, za katero ne veš, a je sploh še tule in to ne kataraini od včeraj ali prejšnjega tedna, ampak katarini izpred 10 let, je nonsens. Je pa seveda prav, da se tvoj zdajšnji nonsen zdaj popravi!

Bom jaz pomagala. To kar tukaj naštevaš nima nobene veze s sporazumno odpovedjo o kateri govori tema. Prav bi bilo, da se opravičiš ampak to bi pomenilo, da si inteligentna oseba česar gornji komentarji nikakor ne nakazujejo.[/quote]

Joj Barca,nehaj se smešit z razlnimi vzdevki,ker te stavki izdajo.

Izdaš se z vsakim komentarjem da res ne znaš brat.Ja vsak norc želi imeti svoj prav in opravičilo.

Še enkrat,ker vidim,da ste slepi ko kure in pametni,da sploh nevem kako ste lahko brezposelni.

katarine piše o odvetniku,jaz potrdim katarini o odvetniku.Ne jaz ne katarina ne piševa o nobeni pogodbi,taki ali drugačni odpovedi,ampak o odvetniku!!!Odvetniku,odvetniku,odvetniku,…

In jaz se ti barca naj opravičim za kaj?Naftalin?Nimam pojma o pogodbah o katerih noben nič ne piše?Ali ker sem slep,ker ti vidiš v katarininem in mojem komentarju neke pogodbe,jaz pa ne?Zakaj se ti naj opravičim?

In zakaj odpisuješ na 10 let star post?Ker moraš ali zato,ker si se osmešila in bi rada svoj prav.

No dam ti prav,ker vidim,da ni konca:

Za vse ostale:

Tule ,če dobro pogledate je govor o sporazumni odpovedi in iredni odpovedi,vprašajte barco da vam razloži kje točno piše kdaj odvetnika za izredno odpoved,ali sporazumno odpoved in kdaj sindikat za sporazumno odpoved in izredno odpoved,ker jaz nevem,jaz sem pisal o odvetniku,barca pa me želi prepričat da sem jaz tule pisal o nekih pogodbah.Ja slep sem in nimam pojma kaj sem napisal.Tudi nevem kako bi moral napisat,da bi Barca razumela,a bi moral napisat.

Bolj ko ti dokaze ven prinesem,bolj se izmikaš,mešaš drek,da je ta še večji.Daj umiri se in nauči se brat.zunaj je sonce in pejt mal na sončka.

Bom jaz pomagala. To kar tukaj naštevaš nima nobene veze s sporazumno odpovedjo o kateri govori tema. Prav bi bilo, da se opravičiš ampak to bi pomenilo, da si inteligentna oseba česar gornji komentarji nikakor ne nakazujejo.[/quote]

Joj Barca,nehaj se smešit z razlnimi vzdevki,ker te stavki izdajo.

Izdaš se z vsakim komentarjem da res ne znaš brat.Ja vsak norc želi imeti svoj prav in opravičilo.

Še enkrat,ker vidim,da ste slepi ko kure in pametni,da sploh nevem kako ste lahko brezposelni.

katarine piše o odvetniku,jaz potrdim katarini o odvetniku.Ne jaz ne katarina ne piševa o nobeni pogodbi,taki ali drugačni odpovedi,ampak o odvetniku!!!Odvetniku,odvetniku,odvetniku,…

In jaz se ti barca naj opravičim za kaj?Naftalin?Nimam pojma o pogodbah o katerih noben nič ne piše?Ali ker sem slep,ker ti vidiš v katarininem in mojem komentarju neke pogodbe,jaz pa ne?Zakaj se ti naj opravičim?

In zakaj odpisuješ na 10 let star post?Ker moraš ali zato,ker si se osmešila in bi rada svoj prav.

No dam ti prav,ker vidim,da ni konca:

Za vse ostale:

Tule ,če dobro pogledate je govor o sporazumni odpovedi in iredni odpovedi,vprašajte barco da vam razloži kje točno piše kdaj odvetnika za izredno odpoved,ali sporazumno odpoved in kdaj sindikat za sporazumno odpoved in izredno odpoved,ker jaz nevem,jaz sem pisal o odvetniku,barca pa me želi prepričat da sem jaz tule pisal o nekih pogodbah.Ja slep sem in nimam pojma kaj sem napisal.Tudi nevem kako bi moral napisat,da bi Barca razumela,a bi moral napisat.

Bolj ko ti dokaze ven prinesem,bolj se izmikaš,mešaš drek,da je ta še večji.Daj umiri se in nauči se brat.zunaj je sonce in pejt mal na sončka.[/quote]

vem samo, da se “ne vem” piše narazen

In moj odgovor je samo bil odgovor avtorju Katarini,da se je dobro obrnit na odvetnika,vi pa tule pišete popolnoma nekaj tretjega in sedaj mene napadate,ker vi nimate prav.Hahahahahaha[/quote]

Tole zdaj tle pa je dober dokaz o tvoji pismenosti, daj vsaj poglej, kdo ti odgovarja!! Ni vsak, ki misli drugače kot ti in ti ne da takoj prav, takoj Barca.
In še enkrat, post je bil o sporazumni prekinitvi delovnega razmerja, ti si začel/a pisati o izrednih odpovedih, o ponarejanju, lažeh in smešiš se, kako po eni strani zagovarjaš sindikate, pa kdo vse je lahko njihov član, po drugi strani pa jih pljuvaš, kako ponarejajo, le zakaj bi se potemtakem sploh kdo včlanil in uporabil njihovo pomoč??
In ko že omenjaš morje, s tem si začel/a ti, pred tem je bilo govora samo o sporazumni odpovedu, ti pa si začel/a pisati o ponarejanjih, obtoževanjih, kaj vse dela sindikat, ti, ja ti! In pisat neki neregistrirani katarini, za katero ne veš, a je sploh še tule in to ne kataraini od včeraj ali prejšnjega tedna, ampak katarini izpred 10 let, je nonsens. Je pa seveda prav, da se tvoj zdajšnji nonsen zdaj popravi![/quote]

Daj umiri se in n smeši se.,ker se izdaš,da glava peče.mal svoje stavke primerjaj,pa samohvale.Post je o pogodbah,tudi komentarji so različni in jaz sem katarini odgovoril za odvetnike.

Kako je sedaj mogoče,da Barca nobenemu od vas ne prilepi naftalin pod komentarji?aja ker je vse 1 barca z 7 nicki.lepo nimaš kaj,zelo nezrelo.In pol se čudi in sprašuje,zakaj se ji vsi smejejo in se norca delajo v različnih postih iz nje.

Glavo je da je Barca izpadla pametna z žaljivkami,naftalinom,ker sem jaz kriv,da se je osmešila,ker sem jaz kriv,da ona ne zna brat in sedaj sem jaz kriv ker se ona še bolj osmešuje.Daj nehaj.

Želiš da ti dam prav?Ja pol pa ti še enkrat dam prav,da ne znaš brat,kaj šele odgovorajat in smešiš se tule in žališ sama sebe ko odgovarjaš na 10 let star naftalin.

Še kje želiš svoj prav?

Barca bi se morala meni opravičit,ker ni dobro prebrala mene in katarine,pa še da je z žaljivkami hotela izpast pametna,kaj šele da se z različnimi nicki tule hvali.Izdla si se pa tako s tem,da nobenemu nisi napisala ali pa mogoče dostojanstveno vprašala pod vsak komentar zakaj pište pod 10 let star naftalin.

Zelo nezrelo.Tdi jaz bi lahko deloval nezrelo,pa bi pod različnimi nicki začel žalit barco naj se nauči brat,pa da spet štrene meša,pa da je dobra samo v žalivkah,pa ji pisal da se mi naj opraviči,pa nisem nezrel,se ne spuščam na nivo nroca.

Že to je sramota,da moram človeku 10x napisat,pa še takrat ne vidi.Mi o odvetnikih ona meni o pogodbah.Hehehehehe

Hahahahahahahahahahahahahahaha…Ne morem verjet.

Kaj le ti vse ne vidš in veš?A je kaj kar ne veš?A si klonirana,da je ena barca v trgovini,ena barca v banki,ena barca v vladi ena barca direktor,ena barca zdravnik,… Ja če si vseved,super človek,kaj pol počneš tule?Daj ne smeši se.

Ja le zakaj se pol ljudje,kljub temu da so v sindikatu zapravljajo denar za privatne odvetnike?In zakaj pol privatni odvetniki specializirani za delovno pravo obstajajo in jim dobro gre,če bemtiš so sindikati?Očitno ne veš vsega,ker zgodba je popolnoma drugačna in ljudje nebi bili brezposleni,če bi vsi sindikati opravljali svoje delo in plače se nebi nikoli znižale če bi sindikati opravili svoje delo.Sindikat bi moral vedno delat v korist delavca.Nižanje plač nikakor ne pride v poštev a sinidkat sporazumno podpiše z vlado o znižanju plače.Ti pa trdiš da sindikat dela dobro.Enako so na sodišču primeri,kjer sindikat brani delodajalca,človek,ki pa je izgubil službo pa plačuje zasebnega odvetnika.

In nauči se brat.Ker v 4 komentarjih mi še vedno nisi pokazala kje je tule zapisano sporazumna odpoved in izredna odpoved:

In ja sebe osramotiš in nato vsemu želiš izpast pametna.Mi se pogovarjamo o morju in agencijah,ti pa meni napišeš o toplicah z zaprtim bazenom preko 1 na dan z 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popustom.

Daj nauči se brat.

In zakaj odgovorjaš na 10 let staro temo,ki je bila ven potegnjena iz naftalina?Aja to ne velja zate,velja le zame očitno. Hehehehehehehehehehehe

Izstopaš iz teme,pa še sama ne veš zakaj si vstopila v temo.aja zato da nekaj napišeš da izpadeš pametna.

Nauči se brat.[/quote]

si pa konfliktna in žaljiva..mislim, da imaš personal issuses to resolve

New Report

Close