Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odvraten Julij Cezar

Odvraten Julij Cezar

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 23.12.2024 ob 17:23

crazyfrog, 23.12.2024 ob 17:21

Julij Cezar, 23.12.2024 ob 17:11

crazyfrog, 23.12.2024 ob 16:55

têrba -e ž (ȇ) nar. neumna, nespametna ženska: Hujša je seveda bila še sramota, ki mu jo je ta terba s tem napravila (Prežihov).

voranc je bil eden najvecjih slovencev, ki je za koroske in zgornjesavinjske kmete naredil po letu 45 vec kot bo golobova vlada oz katerekoli vlada v 100 letih….za jutrisnji dan je tudi aktualna njegova povest…Cez goro k očetu…itak poznas bi rekel..

V bistvu vem sam kr so me v šoli prisilili da vem. Lovro Kuhar. E to se tut spomnem..

Pa nekje tam je živel,kjer si ti zadnjič cerkvico sanjal.

to pa ne glih…tista cerkev je na drugi strani hriba, glede te cerkve pa tole, sicer me je ze v startu zmotila tabla o korosku, bi lahk vedel da na poti gor k sveti nezi je ni, je pa podobna cerkev tam kjer sem jaz trdil….ampak dobro sem zajebal…je kar je

crazyfrog, 23.12.2024 ob 17:32

lloyd, 23.12.2024 ob 17:27

Julij Cezar, 23.12.2024 ob 15:20

Mark Avrelij, 23.12.2024 ob 15:03

Saj ded včasih razmišlja pravilno, se pa res ne zna izražati.
Mora biti hudirjevo nadležen svoji okolici. Najbolj pa je najbrž grozno njemu samemu.

Cezar, če bi se malo odvadil žaljivk na prvo žogo in nehal nalašč provocirati, bi bil čisto fejst ded. Ko padeš v debato, si bolj prebavljiv. Problem je, ker je tvoj prvi post vedno agresiven in žaljiv, zato nima človek volje, da te bere dalje.
Sam si jebeš renome in simpatije. Ne zastopim, kaj imaš od tega.

naj te usmerim…ker nimam prijateljev in se z nikomer ne. druzim, verjemi da vecina ljudi v moji okolici sploh ne ve da obstajam, nadalje ker se ne rabim ttudit da sem ljudem vsecen si lahko privoscim nesramnost, redko sicer a obcasno vecinoma ko imam opravka z policisti, inspektorji, politiki in kar je t.i javne uprave, razne davcne usluzbenke, mestno redarstvo itd…nikoli ne bom zaljiv do ljudi ki delajo, se trudijo itd….zato imam mir pred ljudmi, ne prosijo me za usluge, denar, nasvete….kar pa je zanimivo, celo zivljenje delam z ljudmi, pac storitvena dejavnost…in 98%od teh ne bo reklo kaj slabega cez mene ker se res potrudim da dobijo odlicno uslugo za svoj denar, ….tako to gre…aja in ne hodim na kafeje, cike in pijace…z nikomer hehe

Dober bi bil, če bi si lahko privoščil nesramnost pa si je ne bi.

Men je đuli kot neudomačen psek. Rad bi se crkljal, sam iz strahu skoz laja. Ampak zna bit krotek in naštudiran je preživetja v naravi.

a bejz no, a zdaj sem ze pes…ne bom rekel da nimas dobrih primerjav sam tale glih ne drzi…tako o crkljanju kot o lajanju…ves kateri ljudje se hocejo crkljati?ponavadi tisti ki lajajo, kateri pes najbolj laja?…oba vema

Julij Cezar, 23.12.2024 ob 17:36

to pa ne glih…tista cerkev je na drugi strani hriba, glede te cerkve pa tole, sicer me je ze v startu zmotila tabla o korosku, bi lahk vedel da na poti gor k sveti nezi je ni, je pa podobna cerkev tam kjer sem jaz trdil….ampak dobro sem zajebal…je kar je

🤷 Ne rabiš mi računov polagat, js pa orientacija sva zlo različna pojma. Sicer sm hodla na nek orentacijski krožek🤣

crazyfrog, 23.12.2024 ob 17:40

🤷 Ne rabiš mi računov polagat, js pa orientacija sva zlo različna pojma. Sicer sm hodla na nek orentacijski krožek🤣

od kdaj je razlaga polaganje racunov?….pac imam tu in tam problem ko moj jezik prehiteva mozgane…nihce ni popln ne….sem pa precej blizu🤣🤣

Julij Cezar, 23.12.2024 ob 17:44

od kdaj je razlaga polaganje racunov?….pac imam tu in tam problem ko moj jezik prehiteva mozgane…nihce ni popln ne….sem pa precej blizu🤣🤣

Kako pa položimo besedno račun, če ne z razlago?

crazyfrog, 23.12.2024 ob 17:45

Kako pa položimo besedno račun, če ne z razlago?

ce bi bil tvoj dec bi ti moral polagati racune, menda ves da za racunovodstvo je evidenten zgolj racun, nobena razlaga ne pomaga za knjizbo odprtih postavk….drzi?

Hvala za tvoja pojasnila. Razumem.

Ampak: se ti ne zdi, da tudi policisti, uradniki, učitelji, uslužbenci na raznih okencih… delajo?

Ali pa šteje izključno fizično delo? A če kdo opravja službo, pri kateri uporablja znanje, pa ga je treba kar sovražiti? Je nujno slab človek?

Kaj je potem z zdravniki, medicinskim osebjem, računovodji, projektanti, inženirji, vzgojitelji, pa torej še pisatelji kot primer?

Pustiva politike, to je ekstra sorta ljudi in jih ne maramo na splošno.

Poznam dobre, plemenite ljudi, ki delajo v kravati in poznam zlobne, pokvarjene ljudi, ki delajo težaška fizična dela. Pa seveda tudi zlobne izobražence in poštene fizičarje. Povsod so eni in drugi.
Nikoli ni poklic tisto, kar določa človeka.

Praviš, da storitvena dejavnost. Poznam hudičevo pokvarjenega avtomehanika in policaja, ki je taka dobričina, da ga iščeš.

Ti pa dam prav, da se nima smisla truditi biti všeč komurkoli, če ti ni do tega. Tvoja odločitev in če ti tako paše, je čisto vredu. Sigurno imaš dober razlog, da si si izbral tak način življenja. Imaš mir pred ljudmi in rešeno. Ampak tudi ti njih pustiš pri miru, ali ne?

Julij Cezar, 23.12.2024 ob 17:39

a bejz no, a zdaj sem ze pes…ne bom rekel da nimas dobrih primerjav sam tale glih ne drzi…tako o crkljanju kot o lajanju…ves kateri ljudje se hocejo crkljati?ponavadi tisti ki lajajo, kateri pes najbolj laja?…oba vema

A pol pravis, da grizeš?

Ma kakorkoli.. tnx za razlago🤷🙈

Julij šupčina je prizadet in še vinjen zraven. Še sam prizna, da se z nikomer ne druži. Seveda, kdo pa se želi družiti s takšnim izmečkom. Zato dopoldan sovraži sebe, popoldan pa ves svet. V bistvu je on sam sebi največji sovražnik, le da je tako butast, da tega ne ve.

Julij Cezar, 23.12.2024 ob 17:08

Grenivka422, 23.12.2024 ob 16:51

Za njega je vsaka ženska terba 😀 hecna beseda. Še zdaj ne vem kaj to pomeni hehe Cezar ima podobno razmišljanje kot jaz, zato ga berem vsebinsko … Glede žaljivk pa je to na forumu kot “o živjo dober dan” … 🙂

ne drzi da je zame vsaka zenska terba, zartrose definitivno ni, enako velja zate….pa tud ekvivalent terbi je terc, ce govoriva o moskemu…v bistvu pa je res da veliko tega kar ti zapises deliva podobno razmisljanje….zanimivo pri ljudeh je kako recimo vecina zatjuje kako prezirajo laznivce, ko pa se jim recimo golob, bratuskova itd laze v obraz…pa jih nagradijo z novim mandatom….po nacelu da so pac politiku kot mali otroci, laz jim je v krvi in ko te glledajo v oci ves da serjejo…zgolj en primer

Ja politični voluharji nas scat peljejo na vsakem koraku. Jaz vsaj nimam slabe vesti, ker nisem nobenega od njih volila.

Bratuškova je ziher terba 😀

Koki🐔, 23.12.2024 ob 17:20

Neverjetno primitiven in neumen človek. Človek ki se je odločil za zlo po lastni neumnosti. Izdajalec in koloborant za Rusijo, ki ji je že Jugoslavija obrnila hrbet, ko je z Stalinom kazala ves svoj primitivizem, pomankanje humanizma in civilizacijsko manjvrednost. Samo velik bebec lahko izbere takšno stran. Samo bebec, ki je blizu takšnemu primitivizmu kot je ruski lahko izbere Rusijo. Neizobraženec na karega civilizacijske norme zahoda, razsvetljenstvo, kultura in razumevanje človeških pravic niso pustili veliko sledu. Primitiven preprost človek z dna.

Dobro si ga opisal.

amen….sam bi enako napisal….seveda se sedaj poraja dvom o tvoji inteligenci, poreklu itd hehe

Julij Cezar, 23.12.2024 ob 19:34

amen….sam bi enako napisal….seveda se sedaj poraja dvom o tvoji inteligenci, poreklu itd hehe

jebeno citiranje, je pa gornje namenjeno mojstru kuri hehe

index, 23.12.2024 ob 18:34

Julij šupčina je prizadet in še vinjen zraven. Še sam prizna, da se z nikomer ne druži. Seveda, kdo pa se želi družiti s takšnim izmečkom. Zato dopoldan sovraži sebe, popoldan pa ves svet. V bistvu je on sam sebi največji sovražnik, le da je tako butast, da tega ne ve.

prizadet?niti ne….zapit..hehe..nope…jaz se ne druzim z ljudmi ker nimam potrebe po druzenju, prostovoljno, zacuda nimam sporov s sosedi in smo v odlicnih odnosih, vsak clovek je sam sebi najvecji sovraznik….pislusaj pesem od bruca springsteena….hungry heart..ali the river…odlicne pesmi s sporocilom…

Julij Cezar, 23.12.2024 ob 19:46

prizadet?niti ne….zapit..hehe..nope…jaz se ne druzim z ljudmi ker nimam potrebe po druzenju, prostovoljno, zacuda nimam sporov s sosedi in smo v odlicnih odnosih, vsak clovek je sam sebi najvecji sovraznik….pislusaj pesem od bruca springsteena….hungry heart..ali the river…odlicne pesmi s sporocilom…

A bejž, prostovoljno pravi 😁 Ja res je vsak sebi največji sovražnik, nekateri celo zabredejo v globoke, brezizhodne zablode.

Zakaj bi ti to poslušal. Saj sovražiš zahod in njegovo svobodomiselnost. Ti maš tam Rusijo kjer te kaznujejo, če kaj rečeš v podporo samskemu življenju, Rusijo kjer umetnike in vse svobodomiselne ljudi, ki ne govorijo v prid avtokratskemu sistemu zatirajo. Tej mentaliteti ti pripadaš.

Moje poreklo? Ljubljančan, rojen v Jugoslaviji, Sloveniji, Evropejec.

za JULIJA, ki tam zgoraj pesmi našteva

Koki🐔, 23.12.2024 ob 20:13

Zakaj bi ti to poslušal. Saj sovražiš zahod in njegovo svobodomiselnost. Ti maš tam Rusijo kjer te kaznujejo, če kaj rečeš v podporo samskemu življenju, Rusijo kjer umetnike in vse svobodomiselne ljudi, ki ne govorijo v prid avtokratskemu sistemu zatirajo. Tej mentaliteti ti pripadaš.

Moje poreklo? Ljubljančan, rojen v Jugoslaviji, Sloveniji, Evropejec.

Julij,ne bi ti dal,da poslušaš Bruca…Če si bil kdaj na kakšnem koncertu sva se verjetno že vidla.recimo v hungry heart bi res lahko rekel,da je sam sebi največji sovražnik.zapustil je družino,ker je iskal nekaj več.svobodo,pustolovščino.ampak v pesmi ga to ne privede do sreče.tebe je?

Anonimno 10648, 23.12.2024 ob 20:02

A bejž, prostovoljno pravi 😁 Ja res je vsak sebi največji sovražnik, nekateri celo zabredejo v globoke, brezizhodne zablode.

res je…poglej sebe kam si zabredel….clovek obraca Bog obrne se rece

pinboks, 23.12.2024 ob 20:48

Julij,ne bi ti dal,da poslušaš Bruca…Če si bil kdaj na kakšnem koncertu sva se verjetno že vidla.recimo v hungry heart bi res lahko rekel,da je sam sebi največji sovražnik.zapustil je družino,ker je iskal nekaj več.svobodo,pustolovščino.ampak v pesmi ga to ne privede do sreče.tebe je?

ne nisem bil na njegovem koncertu, mogoce bi moral iti, kot nisem sel nikoli na leonarda cohena ali gregorian ko so so bili v lj….ves njegov opus ki ga poznam je odlicen, danes sem si dal gor se eno nhegovih umetnin 41 shots in pa glory days, vcasih dancing in the dark…se spomnim ko sem prvic videl video ko povabi kratkolaso beybo na oder…dolgo nisem vedel da je to courtney cox…sreca…sreca je konstrukt druzbe kot ljubezen…tako da ne nisem nasel srece, verjetno zato ne ker je nikoli nisem iskal….pa tud…pri men je tako…od vseh slabih moznosti se bo meni vedno zgodila najslabsa…tako da se res z sreco ne obremenjujem….zadnji koncert na katerem sem bil je bil andre riu…ce ne stejem domace pleh bande….

Prežihov Voranc je Koroška. Njegove zgodbe, knjige, sežejo v srce. Zapomniš si jih  za celo življenje. Dotaknila se me je zgodba, ko je Voranc študiral na Dunaju in ga obišče mama. Simbolika med sinom in mamo in tisti sram, ki ga opise, se mi je zarezal v srce.

Domačijo Prežihovega Voranca sem z družino tudi obiskala in čutiš duh pisatelja in zgodb.

Julij Cezar je s Koroške in včasih se čuti dediščina, ki jo je pisatelj pustil Koroški, tudi v njemu.

Ker pa oba obožujeva Štiri Kovače, pa mi je navkljub miš maš besednjaku simpatičen.

zahod je svobodomiselen?se tebi mesa….ker kao podpira pedrstvo je zahod svobodomiselen?ti si zmesen….v slo je danes 5x vec represije kot v 80 letih ti tepec zblojeni zabiti

Kura in cezar tekmujeta v tej temi, kateri od njiju je bolj odvraten?

Lulo Cezar je s Koroške, ampak ni avtohton, ker je hrvaškega porekla in to tistegahardcore  ustaško-črnosrajčnega. Priseljenec ali otrok mešanega zakona. Lulo Cezar z Veselim in Jahmanom tekmuje v srbofobnih temah.

Anonimno 4725, 23.12.2024 ob 21:02

Kura in cezar tekmujeta v tej temi, kateri od njiju je bolj odvraten?

seveda sem jaz, kura kralj na svojem kupu gnoja hehe

New Report

Close