Odvraten Julij Cezar
Freda Dolenšek, 23.12.2024 ob 23:25
O joj, 23.12.2024 ob 23:15
Nestalna, 23.12.2024 ob 22:57
Meni je frogica ena ljubših oseb tukaj. Z vsemi se pogovarja. Prikupna klepetulja. Tudi nestalnim uporabnikom zna odgovoriti naklonjeno.
žvet z babo ki neki non stop blebeta. za znort res. bogi mož se mi kar smili ob tak bab.
Jaz sem pa nakurčnik z božičnim vzorcem njenemu možu spletla, pa je bila kar tiho, nič ni rekla ali ga bo prevzela.
Bravo Freda. Ti si carica haha.
Temperatura narašča, 23.12.2024 ob 22:37
Saj vemo kdo, 23.12.2024 ob 22:23
zvitorepka388, 23.12.2024 ob 22:16
Temperatura narašča, 23.12.2024 ob 22:08
V Vragecu vre bes, ko bere pogovor med Žabo in Julčijem.
Bo Vragec pomešal šnopc in pomirjevala, da pride k seb.
Žaba ima doma moža in male otročke in po internetu podžiga pohujšljive misli ostarelim osamljenim pijanim možicljem.
Žaba rada skače iz cveta na cvet in nagaja.
aktivno si v preoblikovanju. kdor drugemu jamo… kako že?
Milanu se blede in tako anonimno pove, kaj si misli o žvauci. Ona misli, da se lahko plete z njim in lepo pogovarja z drugimi… Ne bo šlo! Osebno menim, da ona nikomur nič ne pošilja in z nikomur nič nima. Če bi bilo kaj na tem bi Milan že davno objavil. Vedno se rad pohvali. Kakšno skakanje iz cveta na cvet. Še na steblu ni bila.
Vragecu vre kri, ko opazuje kako nemočen je ob Žabičinem pohajkovanju naokoli. Osamljeni ostareli pijanec je zelo nesrečen človek. Včasih se mi skoraj zasmili.
Julčku paše pokramljati z neko deklino saj ga nobena njegovih let že več kot desetletje ne pogleda. Ni edini. Naš Julček je malo izgubljen tako kot veliko ljudi njegovih let. Nekako življenje ni to kar je mislil, da bo.
Žabica se bo počasi do sitega najedla monotonega življenja. Tu na Monu malo kramlja z Vragecom in Julčkom in je tako potopila delček kraka v vodo. Počasi jo bo vedno bolj mikalo, da z zaplava in čez nekaj let bo zaplavala in prevarala moža s sodelavcem. Začne se s kramljanjem in hecom, nadaljuje s spoznavanjem in skrivnim dopisovanjem, konča z ločitvijo in sodiščem.
Taka je njihova usoda.
Saj so vsi v sebi v redu ljudje le življenje jim ga je zagodlo, vsakemu na svoj način.
A ti pa že čakaš v mlaki, da bi žabica morda do tebe priplavala?
Prekleto tesno mora biti v tvoji koži, da slikaš črne scenarije za edino vedro in zabavno osebo tukaj. Ti je lepše med sitnobami?
Kaj vse gre pri tebi narobe?
aha575, 23.12.2024 ob 23:12
Julij Cezar, 23.12.2024 ob 21:09
gaj852, 23.12.2024 ob 21:07
Lulo Cezar je s Koroške, ampak ni avtohton, ker je hrvaškega porekla in to tistegahardcore ustaško-črnosrajčnega. Priseljenec ali otrok mešanega zakona. Lulo Cezar z Veselim in Jahmanom tekmuje v srbofobnih temah.
od kod tebi da sem korosc, nikoli nisem tega trdil niti kraj kjem sem doma ni bil nikoli koroska ampak stajerska, niti slovenj gradec ni na koroskem tepci zabiti
Nisi pisal, da je tvoj deda Korošec imel prvo elektrarno na koroškem?
Torej nisi Korošec?
nikoli nisem tega napisal….sem pisal o tem ampak nikoli tako kot si ti napisal ker je to ocitna laz
pinboks, 23.12.2024 ob 22:25
Bruce na koncu svojih pesmi izrazi obžalovanje in nezadovoljstvo nad svojimi odločitvami, ker je ostal brez družine in ljubezni. Po tvojem razmišljanju, Julij, pa si ti očitno zadovoljen s tem. Morda je to tvoja izbira, a težko jo uskladim s sporočilom pesmi, ki jo omenjaš.
Sam se najdem v mnogih njegovih pesmih, ampak v teh dveh pa ravno ne
vedno sem se izogibal tega kar ti pocnes, globokim analizam in skritim sporocilom , pa maj se gre za pesmi, knjige , slike….zato tudi poslusam glasbo nrsortirano po zanrih, poslusam vse….danes po brucu sem poslusal se ansambel Banovšek, Navihanke, nato prodigy, one minute silence in vencek bozicnih….kot mi je nekoc rekla ena modra deklina, povabilo na kavo je zgolj povabilo na kavo, nic drugega…pri hungry heart mi je najbolj pri srcu verz….i took the wrong turn and just keep going…ki pa si ga sam razlagam bolj takole….ce nimas cilja se ne mores izgubiti….ali vsaka pot je prava, smisel reke je v tem da tece ne v tem po kateri poti…
Koki🐔, 23.12.2024 ob 17:20
Neverjetno primitiven in neumen človek. Človek ki se je odločil za zlo po lastni neumnosti. Izdajalec in koloborant za Rusijo, ki ji je že Jugoslavija obrnila hrbet, ko je z Stalinom kazala ves svoj primitivizem, pomankanje humanizma in civilizacijsko manjvrednost. Samo velik bebec lahko izbere takšno stran. Samo bebec, ki je blizu takšnemu primitivizmu kot je ruski lahko izbere Rusijo. Neizobraženec na karega civilizacijske norme zahoda, razsvetljenstvo, kultura in razumevanje človeških pravic niso pustili veliko sledu. Primitiven preprost človek z dna.
Čak mal kura, a nisi ti tisti, ki pljuvaš po civilizacijskih normah zahoda? V vsaki temi serješ po zahodu.
matias, 23.12.2024 ob 22:17
Zelo moten odnos ima do okolice, do ljudi, večni odljuden samotar, brez družbe, brez samcatega prijatelja, na srečo tudi brez ženske in otrok, ki bi jim z lastno agresijo, ki vedno išče izpušno cev ali ciljno skupino ljudi za “dekompenzacijo avtodestruktivnosti”, izjemno škodoval.
Nekoliko bolj funkcionalna, družbeno prilagodljiva oblika Kurjeka, ker vsaj ni len in poskrbi zase, drugače pa prav tako ni za med ljudi, kar se kaže z resnimi (psihičnimi) težavami z antisocialni izpadi, nezmožen normalne komunikacije in pristnih (čustvenih) stikov/odnosov z ljudmi.
razlozi mi ti psohoanalitik naslednje, celo zivljenje delam z ljudmi, sluzba mi je delo z ljudmi,rad delam z ljudmi in z veliko spretnostjo resujem konflikte brez agresije, pa vseeno pravis da nisem za med ljudi?zanimivo ne. po vseh tvojih merilih psihopatsko vedenje, kaj pravis?kako to funkcionira, verjetno z vecnim notranjim bojem…al kako?daj se razvij svojo analizo da vidiva kam naju odnese….ker me fascinira kako odstiras tancice z moje duse…za ketero se bolj ali manj vsi szrinjate da je nimam?paradoks matjazko?ali absurd?kam se nagibas?
Julij Cezar, 24.12.2024 ob 00:04
razlozi mi ti psohoanalitik naslednje, celo zivljenje delam z ljudmi, sluzba mi je delo z ljudmi,rad delam z ljudmi in z veliko spretnostjo resujem konflikte brez agresije, pa vseeno pravis da nisem za med ljudi?zanimivo ne. po vseh tvojih merilih psihopatsko vedenje, kaj pravis?kako to funkcionira, verjetno z vecnim notranjim bojem…al kako?daj se razvij svojo analizo da vidiva kam naju odnese….ker me fascinira kako odstiras tancice z moje duse…za ketero se bolj ali manj vsi szrinjate da je nimam?paradoks matjazko?ali absurd?kam se nagibas?
slepota, 23.12.2024 ob 22:14
Julij Cezar, 23.12.2024 ob 21:21
slepota, 23.12.2024 ob 21:13
Julij Cezar, 23.12.2024 ob 20:58
pinboks, 23.12.2024 ob 20:48
Julij,ne bi ti dal,da poslušaš Bruca…Če si bil kdaj na kakšnem koncertu sva se verjetno že vidla.recimo v hungry heart bi res lahko rekel,da je sam sebi največji sovražnik.zapustil je družino,ker je iskal nekaj več.svobodo,pustolovščino.ampak v pesmi ga to ne privede do sreče.tebe je?
ne nisem bil na njegovem koncertu, mogoce bi moral iti, kot nisem sel nikoli na leonarda cohena ali gregorian ko so so bili v lj….ves njegov opus ki ga poznam je odlicen, danes sem si dal gor se eno nhegovih umetnin 41 shots in pa glory days, vcasih dancing in the dark…se spomnim ko sem prvic videl video ko povabi kratkolaso beybo na oder…dolgo nisem vedel da je to courtney cox…sreca…sreca je konstrukt druzbe kot ljubezen…tako da ne nisem nasel srece, verjetno zato ne ker je nikoli nisem iskal….pa tud…pri men je tako…od vseh slabih moznosti se bo meni vedno zgodila najslabsa…tako da se res z sreco ne obremenjujem….zadnji koncert na katerem sem bil je bil andre riu…ce ne stejem domace pleh bande….
Julij sicer pa tebe odlično opiše ta stavek, da je človek sebi največji sovražnik, nekateri celo zabredejo v globoke, brezizhodne zablode. Si človek izrazito črnobelega pogleda. Svet vidiš poenostavljeno in enostransko. Zato pa si tako nagnjen k teorijam zarot in temu, da podpiraš avtoritativne skrajneže, ki vidijo rešitv v uveljavljanju sile in enostavnih rešitvah, v katerih ni nobene svobode o katerih pojejo tvoje pesmi.
preden nadaljujeva, nastej eno t.i teorijo zarot ki jo jaz propagiram?pravis da vidim zivljenje poenostavljeno?zivljenje je prrprosto…..ljudje so tisti ki ga komplicirajo…in zakaj?zsradi ega..odreci se egu in bos svoboden….ti tepec mislis da ti daje svobodo drzava?ustava?denar?hehe
Julij ja saj zato pa, ker vidiš vse preprosto in poenostavljeno pa podpiraš avtoritativne skrajneže, ki vidijo rešitev v uveljavljanju sile in enostavnih rešitvah, v katerih ni nobene svobode o katerih pojejo tvoje pesmi.Čeprav se čudim, da bi ti te pesmi z zahoda poslušal, saj sovražiš zahod in njegovo svobodomiselnost. Ti podpiraš Rusijo kjer te kaznujejo, če kaj rečeš v podporo samskemu življenju, Rusijo kjer umetnike in vse svobodomiselne ljudi, ki ne govorijo v prid avtokratskemu sistemu zatirajo. Tej mentaliteti ti pripadaš.
Julij se bojiš odgovoriti na tole zgoraj? Boš napisal vsaj odgovor v katerem izivaš, kot narediš vedno, ko hočeš obrniti pozornost stran, ko se pokaže na absurdnost tega kar zagovarjaš.
Ne samo, da dobro veš kako bi ljudje v Rusiji nate gledali kot na samskega človeka, tudi tega se zavedaš kako svoboda duha in samosvoje razmišljanje tam nista zaželjena. Tu govoriš o pisateljih in pevcih a sam dobro veš, kako hitro bi jim v Rusiji zlomili krila, če bi razmišljali s svojimi glavami. Razmisli zakaj te pritegne nek avtokrat Putin, da ga podpiraš. In da si lahko podpiral pošast kot je bil Zagožin. Razmisli kakšne vrednote podpiraš. Ker zahod je lahko gnil in polen grehov in krivic, ampak ti si se v svoji preprostosti obrnil kot fašizmu kot rešitvi. Ker to kar počne Rusija svojim ljudem in naokoli ni nič drugega kot fašizem. Ampak ko ti je življenje usrano in se ti svet zdi grozen je užitek gledati takšne kot je Rusija, ki rušijo sistem, kajne?
Zdaj se pa odobno obrni stran od tega kar sem ti napisal in brbljaj naprej z drugimi. Drugega itak ni za pričakovati od tebe.
Žabja poslastica, 23.12.2024 ob 23:36
A ti pa že čakaš v mlaki, da bi žabica morda do tebe priplavala?
Prekleto tesno mora biti v tvoji koži, da slikaš črne scenarije za edino vedro in zabavno osebo tukaj. Ti je lepše med sitnobami?
Kaj vse gre pri tebi narobe?
Prav imaš. Vedre in zabavne morajo moreči uporabniki poteptati, da se sami lahko počutijo boljše. Če ne zlahka gredo zgrda. Takoj si slab starš, partner in še kaj, ker iz tebe veje pozitiva.
Nestalna, 24.12.2024 ob 03:38
Prav imaš. Vedre in zabavne morajo moreči uporabniki poteptati, da se sami lahko počutijo boljše. Če ne zlahka gredo zgrda. Takoj si slab starš, partner in še kaj, ker iz tebe veje pozitiva.
Točno se ve, kdo jo ne mara in okoli nje mori. Nobena uganka.
Me resno zanima, 24.12.2024 ob 03:48
Kaksni preleti iz cveta na cvet? Kje vidite pretirano fukis pogovarjanje med zabo in julijem? Spet mesanje in miksanje iz nic. Tipicno za forum. Niti med prazniki ne prenehate s budalarscinimi.
Še zlasti med prazniki. Kaj pa naj drugega počno, če nimajo ničesar in nikogar?
Zlo ste nesramni do mene, ki sm vedno prijazna in dobra do vas 🙂
Freda nakurčnik, ki si ga spletla je premajhen, preozek, ponovi vajo.
Nič ne letam iz cveta na cvet eh, take fore vemo kdo ma.
Izbirat med modrim in đulijem pa res ne rabim, to sm že zdavnej izbrala! Mislim da je jasno 🙂
Menim se tu vsepovprek in kakor mi paše, to podtikanje kako bo nekaj zahicalo kr sami v svoji betici imejte in po svojih zgledih. Js zase vem kk mam, vas pa naj brigajo vaši grehi 🙂 Zagotovo spim mirno tk da vas naj ne skrbi 🙂 Đuli mi je simpatičen lik mona. Veliko ve, zna se hecat, s tem ko me je oklical ta terbo mi je vzbudil zanimanje, za lačne tistim, ki trdijo, da heca na svoj račun ne prenesem. In v odgovor tem, ki bodo zdaj misli, da rabim drkanje v glavo, ne če ne štekate humor, tut tisti črni, vam pč nobena razlaga ne bo smiselna in men se trud tu ne splača 🙂 Đuli ma kot js zanj ogabno senco, da verjame darkzone, ampak mene to ne iritira. Če niste sposobni bit na nekem nivoju in na forum pogledat malo manj zavrto se pač izgubite v svojem umu. Mene pa vanj ne vlečite, nvem kako vam še ni jasno, da se ne splača 🙂 Če neb mela poštimano, bi me pih vetra iztiril kot tukaj marsikoga.. 🙂 lepe praznike -Darkzone tudi tebi, da te ne bo bolelo 😉
crazyfrog, 24.12.2024 ob 06:54
Zlo ste nesramni do mene, ki sm vedno prijazna in dobra do vas 🙂
Freda nakurčnik, ki si ga spletla je premajhen, preozek, ponovi vajo.
Nič ne letam iz cveta na cvet eh, take fore vemo kdo ma.
Izbirat med modrim in đulijem pa res ne rabim, to sm že zdavnej izbrala! Mislim da je jasno 🙂
Menim se tu vsepovprek in kakor mi paše, to podtikanje kako bo nekaj zahicalo kr sami v svoji betici imejte in po svojih zgledih. Js zase vem kk mam, vas pa naj brigajo vaši grehi 🙂 Zagotovo spim mirno tk da vas naj ne skrbi 🙂 Đuli mi je simpatičen lik mona. Veliko ve, zna se hecat, s tem ko me je oklical ta terbo mi je vzbudil zanimanje, za lačne tistim, ki trdijo, da heca na svoj račun ne prenesem. In v odgovor tem, ki bodo zdaj misli, da rabim drkanje v glavo, ne če ne štekate humor, tut tisti črni, vam pč nobena razlaga ne bo smiselna in men se trud tu ne splača 🙂 Đuli ma kot js zanj ogabno senco, da verjame darkzone, ampak mene to ne iritira. Če niste sposobni bit na nekem nivoju in na forum pogledat malo manj zavrto se pač izgubite v svojem umu. Mene pa vanj ne vlečite, nvem kako vam še ni jasno, da se ne splača 🙂 Če neb mela poštimano, bi me pih vetra iztiril kot tukaj marsikoga.. 🙂 lepe praznike -Darkzone tudi tebi, da te ne bo bolelo 😉
A sedaj boš pa kar odšla?
crazyfrog, 24.12.2024 ob 07:28
Eh ne .. 🙃 sam komentirat ene in iste nebuloze se ne splača niti enkrat, se pa potrudim😂🙈
Dobro. Rada bi vedela potem ali mu bo ta model bolj ustrezal? Sem ga spletla v tvoji barvi, saj je najljubša barva žabic zelena.
Freda Dolenšek
Anonimno 7518, 24.12.2024 ob 00:15
Fantaziraš julij in lažeš. Tvoja osebnost se razkrije na monu in tudi sam poveš, da nimaš ne prijateljev, nikogar.
si ti nepismen?ja nimam prijateljev in ne druzim se z ljudmi….in?tako mi odgovarja, saj sem ze veckrat povedal da ne maram ljudi, in stikov z njim vec kot je nujno potrebno
slepota, 24.12.2024 ob 02:11
Julij se bojiš odgovoriti na tole zgoraj? Boš napisal vsaj odgovor v katerem izivaš, kot narediš vedno, ko hočeš obrniti pozornost stran, ko se pokaže na absurdnost tega kar zagovarjaš.
Ne samo, da dobro veš kako bi ljudje v Rusiji nate gledali kot na samskega človeka, tudi tega se zavedaš kako svoboda duha in samosvoje razmišljanje tam nista zaželjena. Tu govoriš o pisateljih in pevcih a sam dobro veš, kako hitro bi jim v Rusiji zlomili krila, če bi razmišljali s svojimi glavami. Razmisli zakaj te pritegne nek avtokrat Putin, da ga podpiraš. In da si lahko podpiral pošast kot je bil Zagožin. Razmisli kakšne vrednote podpiraš. Ker zahod je lahko gnil in polen grehov in krivic, ampak ti si se v svoji preprostosti obrnil kot fašizmu kot rešitvi. Ker to kar počne Rusija svojim ljudem in naokoli ni nič drugega kot fašizem. Ampak ko ti je življenje usrano in se ti svet zdi grozen je užitek gledati takšne kot je Rusija, ki rušijo sistem, kajne?
Zdaj se pa odobno obrni stran od tega kar sem ti napisal in brbljaj naprej z drugimi. Drugega itak ni za pričakovati od tebe.
govoris tako kot bi imel neizmerno zeljo da zivis v Rusiji?poznas putina osebno, verjetno si. mislil Dugina?demoniziranje rusije je konstantno prosotno v eu glavah, sploh pa po tem ko so leta 45 zda okupirala evropo…ti ocitas ruske grehe ker pac odkrito odjebejo pedrovsko agendo o vecnih zrtvah, v tem ste pedri enaki zidom….vecne zrtve ki igrate umazano igro in unicujete vse ki se ne pokorijo vasi izprijeni igri…. slovenija je leglo korupcije, nepotizma in diktature….se nikoli ni bilo toliko rrpresije v slo kot od leta 2019 dalje….govorim ti o zatiranju govora, kriticne misli in predvsem financne represije ki je dozivela razcvet pod golobovo vlado….in ti debil mislis da si kao svoboden…da o tem da ti vlafajo laznivci, prevaranti in šarlatani ki jim je kraja naravni habitat….zato kurjek ….putin je nezna mati v primerjavi z zafiksanci ki tebi vladajo…
Julij Cezar, 24.12.2024 ob 08:19
si ti nepismen?ja nimam prijateljev in ne druzim se z ljudmi….in?tako mi odgovarja, saj sem ze veckrat povedal da ne maram ljudi, in stikov z njim vec kot je nujno potrebno
A ti si tudi prebral, da Viharc nosi nakurčnike? Kaj praviš, da on nosi to kar že 100 let več ne nosijo?
hoce se dokazati ali sem odvraten ali preprosto gnusen, nekako se se usklajujejo v skladu z woke liturgijo…..matjazko dokazuje da sem vecji psihopat od kurjega debila, najbolj ga moti da sem pretezno neskodljiv, cf za vse skupaj dol visi, navajena je vsega hudega in rabi zgolj razbibrigo in malo zabave…v nasprotju z darth waderjem ki je v celoti sprejel darkzone cf se krmari med svetlobo in temo hehe…tk…se beremo