Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odvraten Julij Cezar

Odvraten Julij Cezar

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 24.12.2024 ob 10:06

hoce se dokazati ali sem odvraten ali preprosto gnusen, nekako se se usklajujejo v skladu z woke liturgijo…..matjazko dokazuje da sem vecji psihopat od kurjega debila, najbolj ga moti da sem pretezno neskodljiv, cf za vse skupaj dol visi, navajena je vsega hudega in rabi zgolj razbibrigo in malo zabave…v nasprotju z darth waderjem ki je v celoti sprejel darkzone cf se krmari med svetlobo in temo hehe…tk…se beremo

Dokazat se hoče, da se ne more nič dokazat. Ne glede na to, kaj pravš na to, da Viharc nosi nakurčnike?

dolgčas vam ni vidm 😀

Anonimno 3514, 24.12.2024 ob 10:11

Dokazat se hoče, da se ne more nič dokazat. Ne glede na to, kaj pravš na to, da Viharc nosi nakurčnike?

pravim da jih ne nosi, ker nima kaj dat not, njegova bivsa ga je kastrirala , mu odrezala jajca in jih vrgla mackam…..do danes se imajo macke tam okoli nocne more po neokusni vecerji…zdaj ves

Brez svetlobe ni teme. Počasi je pravilno. Pravilno je hitr. Si me pa mičkeno razočaral vseeno.

crazyfrog, 24.12.2024 ob 10:21

Brez svetlobe ni teme. Počasi je pravilno. Pravilno je hitr. Si me pa mičkeno razočaral vseeno.

Za đulija ofc o u r s e

ni bil moj namen da te razocaram….se pa mocno strinjàm s tabo v marsicem….razen v razocaranju

Julij Cezar, 24.12.2024 ob 10:27

ni bil moj namen da te razocaram….se pa mocno strinjàm s tabo v marsicem….razen v razocaranju

No nj ti bo, ker te štekam da nis vajen nonstop komunicurat🙃

Drgač pa..

nbenga komada nis priporočal!

..https://youtu.be/HPdHkHslFIU?si=Hw2-cRoxC1hmVXHQ..

Evo zate😁

crazyfrog, 24.12.2024 ob 10:30

No nj ti bo, ker te štekam da nis vajen nonstop komunicurat🙃

Drgač pa..

nbenga komada nis priporočal!

..https://youtu.be/HPdHkHslFIU?si=Hw2-cRoxC1hmVXHQ..

Evo zate😁

Žalosten.

hvala. sabaton so vedno balzam za ušesa….glede na to da sem malo.prej bil v cerkvi, bi  rekel da danes se prav posebej…Schubert in Ave Maria…

pa najdi si Dropkick Murphys…the seasons upon us…bozic v vsem svojem sijaju marsikje hehe

in se…metalpox….iron christmas ter rammstein…tannenbaum ia cover….predvsem pa gregorian…moment of peace…lp

crazyfrog, 24.12.2024 ob 09:58

takle, 24.12.2024 ob 08:56

Kaj se hoče sploh dokazat v tej temi?

Ja nč kot ponavadi🤣 sej sčasoma jim tablete primejo videt🤷 js sm đuliju mal nehote ukradla temo.. sam se ne sekiramo

Kk si kaj ti?

Jst sem fajn. Odštevam dneve do konca tega leta, pa poslušam christmas music. Moji še delajo, jaz pa na počas prštimujem za večerjo. Meso je odtajan. Pospravila, saj tko ni blo velik, sem že zjutraj.

Ima še kdo navado, da se pokadi hišo na svete večere?

Jp, lulča cesarjeva njet dober človjec in njet dober rus.☝️ Patološki mali lažnivi psiho ti je to in primitivec na ravni popeja tukej in zdej hehe. In pa pedofil. O tem sta imela z Andrejo hudo vojno.

Lulča poscana. Kje imaš pa nočne izmene zadnje cajte, pa krvave videe iz Ukrajine?

takle, 24.12.2024 ob 12:32

Jst sem fajn. Odštevam dneve do konca tega leta, pa poslušam christmas music. Moji še delajo, jaz pa na počas prštimujem za večerjo. Meso je odtajan. Pospravila, saj tko ni blo velik, sem že zjutraj.

Ima še kdo navado, da se pokadi hišo na svete večere?

Jp, lahko noč. Se moram spočit za večerjo. Madona, da so me klical kar mi ni telefon pregorel. Sem bil zdaj celo skoraj tri ure na šihtu.☝️😁

modrivrag, 24.12.2024 ob 12:45

Jp, lulča cesarjeva njet dober človjec in njet dober rus.☝️ Patološki mali lažnivi psiho ti je to in primitivec na ravni popeja tukej in zdej hehe. In pa pedofil. O tem sta imela z Andrejo hudo vojno.

Lulča poscana. Kje imaš pa nočne izmene zadnje cajte, pa krvave videe iz Ukrajine?

ce ti pravis bo ze drzalo, da si verodostojen kot laznivi kljukec tudi….zate sem lahko kar zelis….nekoc so enemu antičnemu filozofu njegovi t.i prijatelji povedali da ga obrekujejo ko ga ni, odgovoril jim je, ko me ni me lahko tudi pretepejo….komu mar kaj si ti modropllarni debil mislis hehe

Dobr izbor đuli. A tole si vidu ..https://youtu.be/QjEMLkgUHXQ?si=VbBrpcOdRILc5lPH..

Omg! Mi zdle poslušamo otroške božične🤗🤗

Mi smo včasih… Zdaj ko so vejpi v modi, me pa ne mika.

lloyd, 24.12.2024 ob 16:31

Mi smo včasih… Zdaj ko so vejpi v modi, me pa ne mika.

za takle

Pr nas doma doma še pokadijo. Mi ne.

Poslušajta od Eve Boto, zelo lepo pesem ima.

lloyd, 24.12.2024 ob 16:35

za takle

Bučman al bučmanka😂

Moj to lohk vsak dan v letu. Ampak sam v garaži in delavnici. Od notranjih prostorov. Je pa kar klasik.

CF, men drugač to kadilo ful diši, ampak sam men, drugim ne. Pol pa v kopalnic skoz žgem une palčke.

New Report

Close