Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti Odvzem izpita

Odvzem izpita

Spoštovani…pred dvema dnevoma so mi odvzeli izpit ker sem napisala 1.04 ..to se mi je zgodilo prvič..spili smo namreč nekaj žganega na prazen želodec…mmesa se mi od strah kako se bo to rešilo…sem celo brez vseh dohodkov …in ravno ta teden bi naj pričela z novo službo..kaj naj storim prosim pomagajte

Pozdravljena,

sledi izrek kazenske sankcije 18ih kazenskih točk, denarna kazen 1.200,00 EUR in razveljavitev vozniškega dovoljenja. Možno je podati predlog za obročno plačilo kazni. Morala boste tudi na rehabilitacijski program.

Možno je vložiti predlog za odlog izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja. V tem primeru sodišče, če so seveda za to podani pogoji, določi preizkusno dobo, v kateri ne smete storiti hujšega prekrška. Za hujši prekršek se šteje prekršek, za katerega je predpisan izrek kazenske sankcije treh točk. Če v preizkusni dobi torej takšnega prekrška ne storite, se vam brišejo vse kazenske točke in se vam vozniško dovoljenje ne razveljavi.

Še so torej možnosti za to, da ne greste še enkrat v avto šolo.

Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi, predstavljajo odgovori splošno informacijo v zvezi z zastavljenim pravnim vprašanjem. Za natančnejši odgovor je potreben oseben razgovor in pregled dokumentacije v odvetniški pisarni.

lep pozdrav

Odvetnik Pavel Zajc

Odvetnik Pavel Zajc I Kersnikova ulica 3 I 1000 Ljubljana I Kontakt: Telefon: +386 1 433 05 58 Mobitel: +386 41 391 064 E-naslov: [email protected] I WWW: http://www.odvetnik-pavel-zajc.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close