Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Odvzem vozniške, napihala 0,55.

Odvzem vozniške, napihala 0,55.

Lani septembra sem napihala, kot mlada voznica. Nimam nobenih drugih prekrškov, kazen so mi odobrili plačati z družbeno-koristnim delom. Dobila sem 18 točk in začasni odvzem vozniške za 6 mesecev. Kaj moram narediti zdaj, da dobim vozniško nazaj? Moram še 1x opravljati, ali samo zbijati točke?
Drugače nikoli ne vozim pod vplivom alkohola, bilo je neumno, samo do trgovine sem hotela skočiti in 2 pivi na prazen želodec pred nekaj urami, sta bili očitno dovolj za katastrofo.

Pozdravljeni, p preteku t.i. pogojnega odbobja ni potrebno storiti nič. Pazite pa kaj so vam napisali v kontrolnem zdr. pregledu. Ponavadi morajo “ponavljači” v roku leta ponovno opravljati pregled in ga dostaviti na upravno enoto. Torej poglejte kaj vam piše na pregledu. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

New Report

Close