Ogenj, rit in kače niso za igrače
tega se pa dobro spomnim na vasi, pod edino lučjo javne razsvetljave, so se zvečer zbrale pod to lučjo v krog in se pogovarajle. Jst sem pa vedno neki uletaval v bližino, da slišm kaj govorijo, one pa, bejž se igrat z drugim otroci, kaj se tukej štuliš…., se pa spomnim, ko se je en mlad par priselil, pa je ta punca čez neki cajta tud med njih uletela, seveda je bila med ostalimi v krogu daleč najlepša, ker je bila toliko mlajša in se dobro spomnim, da jo je ta njen tip tako obdeloval, (kar je tud sam povedal nam, ki smo bili še otroc), da ni mogla več zdržat, ker jo je vse bolelo in je druge spraševala, kaj naj…, jst sem pa na vsak način hotel slišat, kaj bo senat žensk v naši vasi svetoval, hehe
[/quote]
He he…. 🙂 pa smo bili vsi enaki, vlekli na ušesa pa to. Smo bili pač radovedni.
Danes pa zveš vse na netu. In ko ljudje povedo kakšno zgodbo se vsi zgražajo. A ni nič drugače kot je bilo.
Se od tem spomnim na monovca Tončka, da je dostikrat povedal kakšne zgodbe, resnične, monovke pa vse v luft. No, to je od tega, ker so ljudje na zven vsi poštirkani, za 4 stenami pa je vsega, ampak res vsega. In tako je bilo tudi takrat.
Knjigo bom vsekakor prebrala. Že zato, ker sem radovedna …. ;)))
Da : ženske čakajo, da dobijo kavo v posteljo in na desetine romantičnih sporočil (kakor katera…- kave ne pijem, romantična sporočila od moškega pa nikoli niso odveč…tudi neverbalna…)
Da : on pričakuje, da bom skuhala, oprala in še kaj…
In da zato ne bi dobila nič?
Seveda je odnos daj -dam !In to od začetka do konca.Ko se to neha, da daje samo še eden, je z odnosom nepreklicno konec!
Ženske so problem, ne rešitev. To vedo tudi same.
https://www.youtube.com/watch?v=scmHKcKQ5p8
75% slovenskih moških ni primernih za dom in družino.Kar se največkrat izkaže , ko par dobi otroka.
Potem pa izbiraj med pijancem, kurbirjem, lenčino, obsedencem z nogometom ali prijatelji, ali pa ima hobi, ki mu pomeni več kot žena in otrok.
Seveda je za take nesposobneže potem ženska PROBLEM…
[/quote]
Poglej video, nato komentiraj. Če ne razumeš… ti pa ne morem pomagat.
kakšen smeh za jutro:)))
Nisem brala prve knjige, mislim, da “ne bom.”
Tale o pipcu, mi je pustila kar srh ob tako dišeči jutranji kavi…
Segat v stoletja nazaj, kako je kakšna dvignila krilo na seniku me niti ne mika prebirat.
O ja seniki :))) kaj pa danes….skok na WC…a je to res???
Milim, ne bi na WC največjim lepotcem in sharmerjem in …in… :)))
Narobe misliš. Zakaj se ne poročajo, ker ne najdejo primernih moških- se pravi bolj uspešnih kot so same. Ampak za to so krivi moški:-))) Nazarin, zbudi se, zaostajaš za nekaj desetletij. Svet se tako hitro še ni vrtel.
[/quote]
Ti si se po lastnih besedah odpovedal babam in kavsu, pa te še kr vse v zvezi z babami moti. Prvo razčisti sam s sabo, preden drugim govoriš, naj se zbudijo.
Ja vsi spoli dost gledajo v telefone kukr kol se obrne. Kere ti pihaš hehe ženske je reku da zato gledajo v telefone. Sj brskajo kje po netu, kr sam čaku boš kje bo kak sms od vas. Kot da ste središče sveta, da sam vaša sporočila čakamo. Ne vrti se use sam okoli vas egoistov, ki mislite da ste središče vsega sveta. Daj si to zbij iz glave že 1x. Skos neke brezvezne pišeš in pol ega si. Želiš si da bi mele ženske željo po tebi in zato tako pišeš. Več kot očitno pa je da se ti ne izpolne hehe. Po drugi strani pa jokate da vas ne želim in niti otrok z vami. Seveda je vse to res, ker ste taki narcisi.
To sicer delno drži, a mora za kaj takega biti tudi moški umsko iz prejšnjega tisočletja. Jaz imam sicer drugačne izkušnje: Ko se je zavedela, da je ne držim na vrvici in da lahko sama razpolaga z dobrim delom družinskih prihodkov, je zanemarila družino, zbezljala in skočila na kur***** vrtiljak. Občutek finančne neodvisnosti pa je varljiv in nepremišljeni osebi da občutek stabilnosti, preveliko samozavest, kar se neredko konča s propadom.
Jbg… smo pač različni in se različno odzivamo na dražljaje iz okolja. Verjamem, da v nekem okolju, ki je precej zaostalo, ženske še vedno nimajo pravic in so napol sužnje. Meni je uganka le kje je to, ker kamor sem do sedaj prišel in kolikor ljudi poznam, tega pri njih nisem zasledil.
Socialna neodvisnost brez čuta za odgovornost in udejanjanje odgovornosti, je recept za katastrofo. …tako pri ženski kot pri moškem.