Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ogljikovi hidrati ! ! ! ???

ogljikovi hidrati ! ! ! ???

mene pa zanima, katera hrana vsebuje najvec OH – to sprasujem, ker je ze vsesplosno znano, da te ta hrana zredi ;( !!! – in katera najmanj.
kaj je najbolje storiti, da se znebis trebuha?
ali trebusnjaki pomagajo, koliko bi jih bilo potrebno narediti na dan da bi bil ucinek viden?
ce imate podobne izkusnje ali preprosto poznate odgovor…proooosimmmm odgovorite.
hvala za morebitne odgovore 🙂

OH sploh ne redijo tako kot maščobe in sladkor, samo, če želiš shujšati, jih moraš uživati v zmernih količinah! Testenine, krompir, kruh…
Trebušnjakov pa 100 vsak dan!

Za lep in raven trebuh je potrebno vec stvari, uravnotezena prehrana, beljakovine in ogljikovi hidrati, trebusnjaki, predvsem pa je trba shujsati, tako da zmanjsas vnos kalorij z anaerobnimi vajami(tek, kolesarjenje, plavanje, hitra hoja) vsaj 4krat tedensko 45minut, zraven delas vsak dan trebusnjake, za spodnje zgorne in stranske-vsako skupino po 20ponovitev.
Zgornje:dvigovanje zgornjega dela trupa
Sposnje:dvigovanje in spuscanje nog leze
Srtanske:dvigovanje v stran v leze, iz leve proti desnemu kolenu in obratno
Ko bos vse to upostevala, pa spila vsaj 3L vode na dan in zdrzala vsaj dva meseca, bodo rezultati vidni.
Samo eno si zapomni:trebusne misice se vidijo bolj intenzivno cim manj zamascena si po trebuhu, sama pa ves, da shujsati v samo ta del ne mores!
Zdaj pa pojdi telovadit, pa jej 5 malih obrokov dnevno!!

sicer pa pomaga še tek in drugi športi: plavanje, kolo…!!! In na splošno manj hrane

tako da zmanjsas vnos kalorij z anaerobnimi vajami(tek, kolesarjenje, plavanje, hitra hoja

To so anaerobne vaje? Anaerobne vaje so kvihtanje, to kar si naštela so aerobne!

Ja, jaz sem se zatipkala, mislila sem aerobne vaje se opravicujem, anaerobne vaje-kvihtanje, pa tudi uredu, saj ti doprinese misice, te pa vsi vemo so najvecji porabnik energije, kar mascoba ni!!
Hvala za opozorilo erica

New Report

Close