Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka ognjemet

ognjemet

pozdravljene/ni,

se mi zdi, da je ena nevest (zdaj že žena) enkrat napisala, da je za svoje svate pripravila presenečenje v obliki ognjemeta, zdaj pa tega ne najdem. Me pa zanima, če ima katera kakršne koli informacije v zvezi s pripravo manjšega ognjemeta-razmišljam namreč, da bi razveselila našo nevestico in ženina ter seveda svate.
Hvala, pa veliko soncka

Tudi midva bova imela ognjemet, se mi zdi kar fino za popestritev, pa še on naravnost obožuje ognjemet.

Zdej ne vem točno, kaj je tvoje vprašanje – KAKO pripraviti manjši ognjemet?
Greš v piromarket, kjer lahko kupiš večje ali manjše kocke, iz katerih same švigajo rakete. Meni se zdi to najbolj enostavno, ker kocke samo postaviš na tla, prižgeš vrvico in potem naprej “vse samo dela”.
Kakšne so rakete, koliko jih je notri, koliko časa se to dogaja, … to ti pove/svetuje prodajalec (-ka). Stanejo pa od 1.000 sit naprej. Za kake 3.000 sit so že precej lepe!

Hvala, si bila pa hitra:)

Me samo še zanima, če veš, kje obstaja kašen piromarket v Lj ali na Gorenjskem…nekako nisem ravno seznanjena (očitno:)) s temi zadevščinami…

Hvala še enkrat

Ti sporočim!

Evo mene – morala sem preveriti glede odprtosti trgovine, ker sem vedela, da je bolj malo odprta čez leto …

Piromarket Ljubljana
Celovška c. 44

tel.št.: 01/432 71 24

odprta samo ob četrtkih od 16h do 18h!!!!!

kaj več pa na strani:
http://www.hamex.si/eng/piromarket.htm

Lepo ju boš presenetila. Bravo!

Lp,
Petra

hej,

hvala še enkrat! Pa ne me tolko hvalit, se bom še prevzela :))))

Ne, nevesta je moja najboljša prijateljica in ji pač želim najčepši poročni dan. In če k temu lahko v veliki meri pripomorem jaz… Saj jih imam še nekaj na zalogi, samo moram prej preverit, da slučajno ne bere tegale foruma!:)))

LSM

ola… midva sva imela ognjemet na poroki, kot presenečenje za svate in kot zahvala za vse.

vam povem, bilo je ful ful ful svetovno in nepozabno. namesto konfetov za spomin, sva pač pripravila ognjemet. dogovorila sva se z enim, ki se ukvarja z ognjemeti – je pa blizu mb, tako da ti je to verjetno preveč daleč, povedala sva ceno, za katero naj naredi in je trajal kar nekaj minut, s tem, da je stopnjeval rakete, bile so vedno večje in vedno boljše. cene pa so nekje od 30 jurčkov pa do 100 tudi ali pa še več. odvisno, kaj si želiš in kakšnega naj naredi.

prišel si je ogledat teren, točno ob uri – malo po polnoči pa se je začela akcija.

če ima katera v mislih, da bi sama pripravila ognjemet v lastni režiji, po moje ni tako enostavno. pri najinem sta bila dva profesionalca, ki sta skakala in prižigala rakete tako kot mora bit. no razen, če imate ognjemet, pač tak domači, kot za kakšno novoletno zabavo.

vam povem, se je splačalo…. resnično nepozabno!

priporočam ognjemet za presenečenje!

lp

New Report

Close