Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ogrci na nosu

ogrci na nosu

Kako naj odpravim nadležne drobne črne ogrce na nosu? Za obliže vem, da je škoda zapravljati denar, ker so neučinkoviti.

pejdi na 3ali 4 stran(ne vem točno)starejših sporočil tam boš našla tudi temo o ogrcih na obrazu.
LP!

Sem uporabila iskalnik, ampak ne najdem nič konkretnega o ogrcih na nosu.

Poizkusi z Neutrogeno, baje je prou za ogrce. V DMu dobis gel za čiščenje obraza in pa nočno kremo, oboje skupaj pride okol 2000 sit, nekaj vec.

napiši samo ogrci ali pa klikni na starejša sporočila(spodaj v desnem kotu).
LP,
Mery!

Stisni si jih!!!

S stiskanjem ne bos nic naredila – spet se bojo nardila. V bistvu jih lohk enkrat postiskas, pol pa pravilno neguj kozo, tko kot sem ti napisala.

To pa ne bo šlo. V mislih imam tiste drobne ogrce, ki jih je nešteto. K sreči se od daleč ne opazijo.

Saj ravno to sem naredila pa nisem našla odgovorov na moj problem.

poglej Tinka;
Klikni Iskanje;napiši ogrci;klikni ok;potem pejdi na št,12;klikni gor,in to je to!Tam je prav ta tema, kjer boš našla več nasvetov o tem.
Upam ,da ti bo zdaj uspelo,saj ni tako težko!
LP!

Pa saj ravno to sem že zdavnaj našla in sem tudi napisala, da to ne rešuje mojih problemov. Ostale mozolje o katerih je govora v tisti temi je lažje odpraviti. Vem kako odpraviti mozolje po obrazu, ne vem pa kao odpraviti ogrce. Prosim ne mi še enkrat pisat, da naj uporabim iskalnik, saj sem ga že.

joj sorry,ne številka 12 ampak 14,tam klikni gor pa boš videla da gre za ogrce,ti garantiram sem preverila.mogoče te je zmedlo,ker na naslovu tega ne piše,piše pa tako;za vse,kako se neguje taka koža!-svetuje prav neka kozmetičarka.
Povej mi,če je uspelo,upam da tokrat bo!

New Report

Close