Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ogrci + suha koža hkrati

ogrci + suha koža hkrati

Lepo pozdravljeni.

Že leta imam problem, ki ga nikakor ne znam odpraviti. Po obrazu se mi na T-območju, delno pa tudi po licih pojavljajo ogrci (predvsem brada in nos). Človek bi pomislil, da moja koža spada med mastne. Vendar je moja koža na obrazu tako suha, da se mi čelo in nos (predvsem ob straneh) non stop luščita. Na nosu imam velikokrat kar ves zgornji sloj kože tako suh, da si lahko s pomočjo pincete “olupim” ves nos. Če pa si pustim pri miru, pa izgleda še slabše.

Kako je torej mogoče, da imam tako suho kožo, hkrati pa je pod njo nešteto ogrcev – na istem predelu kože (torej to ni klasičen tip mešane kože, kjer je T-cona mastna, lica pa suha) ???

Pri kozmetičarki še nisem bila (vendar bo verjetno v kratkem neizbežno), kreme sem sprobala že vse mogoče – od mastnih do vlažilnih, kombinacij skratka še in še.

Prehrana tudi dvomim, da bi bila lahko vzrok, saj se prehranjujem dokaj zdravo in uživam kvalitetne maščobe.

A ima kdo podoben problem in kakšen nasvet??

Hvala!

Priporočam ti kozmetičarko, Mirjana Pokrivač v Murglah tel.01-429-2146 ali GSM 041 536 427.Sem imela podobne težave in sem jih z njeno pomočjo uspešno rešila.
Lp

Potem mi gotovo lahko zaupaš, kaj je bil vzrok tvojih težav in kaj je bilo tisto čudežno sredstvo, ki ti je pomagalo 🙂 Hvala in LP

New Report

Close