Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek oguljufal sem žensko ki je verjela da hodiva

oguljufal sem žensko ki je verjela da hodiva

S prikazovanjem lažnih življenjskih zgodb sem leto dni nazaj ogoljufal žensko, ki je mislila da hodiva za približno 12.000 evrov. O meni ni vedela ničesar, razen številke, ki je naročniška. Januarja me je prijavila na prigovarjanje družine. Zanima me ali lahko pričakujem hišno preiskavo oz. pripor? Edini dokazi so sporočila, ki sem ji pisal (večinoma iz predplačniške številke, nekaj pa iz naročniške), videla pa je tudi avto in to je vse.
Vem, zdelo se vam bo grozno, ampak bil sem na dnu, prej nikoli nisem imel težav s policijo in kaj takega nikoli več ne naredim.

 

Karma, uzivaj.

Čakaj a ti si kak princ iz Nigerije?

Vrni denar, če ne pa prec hlače dol, da te sodniški berič fejst po nagi riti.

nova
Uredništvo priporoča

Vrni denar, ter se opraviči. In če ti je res žal, bo zaigrala pojoča travica.

Čakaj a ti si kak princ iz Nigerije?

Vrni denar, če ne pa prec hlače dol, da te sodniški berič fejst po nagi riti.
[/quote]

Grda in debela, si hodil z njo da ti je dala denar? Kako sta bila v stikih?

V stikih sva bila preko telefona in parkrat sva se videla v živo. O meni ni vedela ničesar, ampak predvidevam da so na policiji dobili moje podatke s pomočjo naročniške številke. Denar sem pripravljen vrniti z obrestmi, se opravičiti, karkoli… Problem je da me na policijo sploh ne kličejo, da me je prijavila sem izvedel po naključju. Ali lahko pričakujem hišno preiskavo ali kak je postopek? Pripor?

Ce ze bos minimalno dobil. Kako pogojno ce reces da si bil dolzen denar. Sicer ne poznam okoliscin ampak drugo bi bilo da si ji ukradel, spulil, nasilno odvzel… V demokraciji smo pubec ne bo ti hudega zato se ne rabis bat… Bolj se boj sodnega dne.

Ce je res kar pises

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Ne bo nic. 🙂
Zakaj te je prijavila? Ker si ji dvojko dal?
Si ti predlagal konec?
Zakaj je ona sploh pristala na to da sta lazni par?

Goljufija je pohlep.Takšni patroni so mi dobro poznati,goljufajo vse poprek,še svoje starše,pohlep iz koristoljublja vodi v zločine.Ko enkrat goljufaš,goljufaš celo življenje,poznam par,kateri sta oguljofala njene starše in njegove.Malo je manjkalo in vsi bi bili na cesti.Goljufi na nivoju.Goljufije na štajerskem pa so tako vsakdanjost in to v družini.

Problem je da sem se ji predstavljal pod drugim imenom. Denar je dala ker je mislila da imam zdravstvene težave. Vsekakor vem da gre za goljufijo in pripravljen sem ves denar vrniti, ne glede na to koliko bom moral delati. Skrbi me samo kakšna hišna preiskava ali da me celo pridržijo do sojenja. Spoznal sem namreč punco, preselila se bova skupaj in ne predstavljam si da dobim hišno preiskavo. Punce ne bi rad izgubil, čeprav se zavedam da bo to morda moja kazen oz. karma. Od prijave je en mesec, od storitve kaznivega dejanja pa eno leto.

Če imaš vsaj malo vesti se prijavi sam,ne boš dobil zapora,punci pa na obroke plačuj okraden denar,tudi z novo punco boš to naredil,pohlep-goljufija sta bolezen,ne piše se ti dobro.Drugič boš čičal na dobu in premišljeval kaj ti sedaj pišem verjemi.

In ti se hvališ s tem tukaj, dej pojdi kam drugam lažne novičke pisat 😀 Noben ti ne bo dal 12000 kr tako, ne nabijaj, razen če se hočš nabijat na Dobu, ker za take kot si ti jih je tam dost za nabijat. :)))

ko bi vsaj dobil zapor par let.

Ti opica lopovska že veš. A to iz lastnih izkušenj govoriš smrad eni če.furski?

Daj prosim razjasni mi najprej…
Kaj ti je sploh sinulo v glavo da si sel to narediti?
Korak ali dva misliti v naprej, kaksne bodo posledice dejanja?
Glede na to, da imas zdaj pomisleke in strah, je bilo prvic in zadnjic…

Ampak kaj ti sine v glavo da tako stvar narediš?

Sem ti že napisala,s teboj je hudo narobe,imela tak primer oguljofal je vso žlahto,se ponavlja eno za drugim,manipulator,žal prepozno sem mu pomagala ,delala vse mogoče,na koncu ni več pomoči,čaka ga presneta kazen,po dolgih leti so ga dobili,še mene,bil mi je kot sin,danes ni več razsoden,pohlepen sovražen.In bo odkorakal za rešetke.Mislim,da je to bolezen.Preberi si kaj je pohlep.


Izkoristil sem njeno osamljenost in to, da mi je sama ponujala finančno pomoč. Zavedam se da je nisem prisilil, ampak vseeno sem ji ves čas lagal in če ne bi prijavila potem verjetno še danes ne bi imela mojih podatkov. Klical sem jo, da bi ji razložil kako je in se opravičil, ampak se ne javlja (verjetno tudi policija prisluškuje), policija pa še tudi ni prišla do mene. Najhuje je živeti v negotovosti, ne vem kdaj bodo potrkali na vrata.

Ti opica lopovska že veš. A to iz lastnih izkušenj govoriš smrad eni če.furski?
[/quote]

Se si ti sad avanture tvoje mame s čefurjem, pač ni potrebno da s tem še ostale s tem obremenjuješ…

In kaj imaš v bajti, da bi šli delat hišno preiskavo in zakaj se tega bojiš?

😳😳😳 pa se ti zaljubi, če si upaš…

Kako sploh veš da te je prijavila?za vsako figo tudi ne prisluškujejo.morajo te najprej obvestiti da si v postopku.pa saj si ji prostovoljno dal denar tako da niti ni tako hudo.

Se si ti sad avanture tvoje mame s čefurjem, pač ni potrebno da s tem še ostale s tem obremenjuješ…
[/quote]

Ti opica lopovska že veš. A to iz lastnih izkušenj govoriš smrad eni če.furski?
[/quote]

Kere fore mate… Mejckn vam pa rade klikeri. Al dzabe kad samo za budalestine i gluposti… Produktivno pa ne…. Aneda ne.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Kakšna je kazen za goljufije to ne vem, ti se raje zamisli nad sabo in to pošteno, ni tebi žal kar si naredil, živel bi ti mirno naprej brez občutka, da kar si naredil ni prav, če te ne bi presenetila s to prijavo. Bojiš se posledic zase, ni tebe ne sram niti se ne kesaš ker si goljufal. Ko se boš dobro zamislil boš dojel eno, tudi če te oprostijo zaradi pomankanja dokazov, da moraš popraviti kar si storil, začneš z opravičilom in vračanjem tistega, kar si vzel ampak ti ne pripada. Vprašanje je samo ali si se zmožen tako globoko zamisliti, da bi lahko popravil storjeno… Dvomim

Telefon iz katerega sem ji pisal.

Telefon iz katerega sem ji pisal.
[/quote]
in zakaj imaš telefon v hiši?
to da si jo klical nič ne pomeni.kako bo dokazala da si jo ukradel????

New Report

Close