Oh, ta nesrečna barva…
No, pa sem se zafrknila. Pobarvala sem se z barvo Poly blonde ultra in postala…belo rumena. Katastrofa. Totalno sem obupana in nesrečna. Hvalabogu da je zima, da zunaj nosim kapo, ampak…čez deset dni nastopim službo in taka res ne morem na delovno mesto. Kaj mi svetujete? Baje mora biti 14 dni premora med naslednjim barvanjem, po nasvetu pa naj bi se pobarvala s Poly kremno barvo št. 39, da bi postala nazaj svetlo rjava. A je deset dni tudi zadosti premora, da ne bom slučajno zelena. Kaj mi svetujete?
Lep pozdarv in najlepša hvala za odgovor!
Petra
Iz zelo svetlo blond las v temnejši ton, je včasih potrebna predhodna predpigmentacija. Težko ti kaj več razlagam, ker bi bila predolga, ti pa bi doma porabila preveč barv. Ne vem kakšno podlago imaš, tako da ti ne morem reči, da boš zelena. Če boš uporabila zlato bakren ton, ne boš. Žal pa številk od barv Poly ne poznam, ker jih v salonih ne uporbljamo.
Barvanje prepogosto ni priporočljivo, ampak če je treba, se to lahko naredi in ne bo nič narobe. Svetujem ti mogoče preliv, ne vem, ker ne vidim podlage las.
lp alenka
http://www.alenkinstudio.com