Oh, ta rit
kliz,
ti kar počni, kakor te je volja, mi smo samo podali svoje mnenje in ga tudi utemeljili…..če bi se mi dalo, bi ti povedala še kak primer, ampak, kot je že de Mello v eni svojih knjig zapisal: Ne razlagaj človeku, ki ima banano v ušesih, KER NE SLIŠI.
Karkoli boš počela, narava ti bo na koncu vedno dala odgovor na vprašanje, ali si to delala prav.
Na veselo umivanje!
No, takole. Sama sem imela isti problem in sem počasi že izgubljala živce. Pa sem tud poslušala, da pretiravam s čistočo kar kratko malo ni res. Tuširam se 1x dnevno in se umivam z intimnim milom.
Po nasvetu proktologa se vsakič, ko grem na veliko potrebo, na koncu zadnjik namažem z domačim olivnim oljem. Lahko je tudi bepanthen, maslo, ognjičevo mazilo – skratka mastna zadeva. In ne boš verjela – po nekaj dnevih se je srbenje povsem umirilo in sedaj je mir! Le če postanem lena in par dni ne mažem imam spet iste težave.
Skoraj sigurno so to glivice. Pojdi v lekarno, sanolabor, morda tudi kakšen dm….antiseptično milo, ki je tudi fungicid in virucid (uničuje viruse in glivice). Učinek bo takojšenj. Samo ne uporabljat vlažilnih robčkov, ter raznih ognjičevih krem, ker še bolj povečujejo vlaženje, kar je idealno za še večji razvoj glivic.