oh te sanje!
nekaj noči nazaj… Skoraj enako kot pri JAZ-ki, s to razliko, da je bil sestanek dogovorjen. Le telefonsko. In prišla si, še celo lepša kot sem se te zamišljal… In prvi vtis ko sem ti podaril rdečo vrtnico, se ti predstavil s pravim imenom in sva se ob smehu vroče poljubila kot dva otroka, ki sta našla naslajšo igračko, je obetal… Zmenila sva se, da greva na pijačko in za vogalom si postala kar naenkrat nekako odsotna, kot da ne slišiš kaj ti govorim… Čakaj, si rekla, na WC moram in si šla… Nervozno sem prižigal cigareto in med tem na vogalu zagledam tipa, ki se prestopa kot da čaka nekaj… Prišla si šele po cca 10-tih minutah in skoraj nezainteresirano rekla “greva tisto spit”. Takrat zaslišim moški glas za nama: “gospa, izvolite, vaš robček”. Ti ga vzameš, stisneš v pest, pri tem pa se zasliši šumenje papirja. “čakaj, prehlajena sem, ta moj nos”… Iz tresočih rok ti je izpadel majhen list na tla, poberem ga, ti ga izročim brez besed, ti pa ga obdržiš v roki in si hočeš pomotoma z njim obrisati nos, zato slučajno vidim 9 številk… “Ti, oprosti, nekaj sem pozabila in nujno moram uredit”, si še rekla, se obrnila in odšla. Tudi jaz sem sedel v vozilo, zagnal motor, speljal in močno pritisnil na plin. Odpeljal sem se proti domu, s trdim kur*cem jasno… In šele takrat mi je bilo jasno. Bila je številka mobilnega telefona… Ja, od tistega tipa…
Zazvoni in se javim: “ja, draga”? Žena pa: “ja dragi, treba bo it v službo, ura je pravkar zvonila”
Sem kar mal važna, da mata tolk opravka z mano…nopočaščena;))!..jaojao
Sam merkita, da vama preveč ne zlezem pod kožo;))…ker saj vesta..moja je zašita in bosta v vsakem primeru šla trda v noč;))..nuna sm kaj morem!;))hihi
“Bajdevej” Dis, mar ne veš, da nune seksajo ko nore..tko se govori..zato ne vem, če si izbral pravi vzdevek zame,))
Kir kuhalnica se pa ja uporablja za kaj bolj uporabnega kot tepež..se bi pa polej že rajš mal nasajala na njo…bi že izbrala eno bolj debelo..primerno za napičt in uživat…
In še en vic …
Veš, ko nune vsak večer dobijo za večerjo hrenovke in hopa par minut in vse izginejo po sobah in nobene ni več v jedilnici..pa reče mati prednica en dan, od jutri dalje hrenovke rezat na koščke..in res..zgodilo se je..in tisti dan, nobena ne poje in ne vzame hrenovke narezane na koščke in mati gleda in gleda kaj dogaja in se ena nuna opogumi in ji reče..”mar mislite, da so naše pi*** džuboks”..*-*
No tko fanta..mejta lep popoldne pa mal manj sanjajta;))