Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu oh te sanje!

oh te sanje!

To se pa lahko le tebi zgodi;))hihi..še dobro, da te ni žena še nabutala, ko si v sanjah klical neznanko in vzdihoval po njej, ko je toliko časa ni bilo iz wc-ja;)).

:-)))))))))))

hahahahaha

bi hrenovko eno..mogoče;))..hihi

“Nasrat” mislim:-))))

Bilo bi živahno,vroče in sexi igric polna košarica:-)

Ti jo dam jaz, no mal bolj debelo! Pa ne tako trdo kot kuhalnica, saj veš pi*čka je nežna:-)))))

Ok. ti bi mene rad nasral ali kaj? Očitno le nisem tako pametna kot se ti zdim.:)) ali pa je to samo zato ker hitim in se za danes poslavljam.
cmok najdražji moj. Na usta in na korenjaka. Danes se lahko srečava v sanjah, jaz ti ne bom pobegnila z drugim!

Zakaj? Pa zato, ker ti želim lep dan!

Hvala enako!
papa

Pozno si pogruntal,res.

Ne Ondi, njemu se to zdi že nekaj časa, pa je pametno tiho.:))
papa

maš kranjsko polej al kuga;))hihi..pravo slovensko jed..ma ti si res pravi Slovenec..jujujujuhej

Najbrž res ja.

Tc! Kir se temu stavku smeje “… pa mal manj sanjajta …”

Saj bi ti napisala..pa se mi ne ljubi…včasih si res tako ubogi…

Kar se Kira tiče…se pa mogoče oba smejiva sedajle tebi..kaj veš;))?!

Da si ne boš kaj izpahnil.

On bi si..pa si nima kje;))..no napičil bi neki..pa ne more in je siten revček ubogi..hihi..saj veš kako si polej zoprn in ti gre vse na k****…

Ja če ne dobiš si siten in pomanjkanje sexa povzroča stres.

No zdej sta se pa lih taprava dva ujedinila ….

Si pa našpičen danes:-)Dej ne zameri no.Prav?

hočeš rečt, da ti jo je (v sanjah) tip pred “usti snedel”…

benti eejjjj, mal se spoznam na razlago sanj :))) – ti povem nekaj : če v sanjah doživite tako očitno košarico se vam zna zgodit, da boste imeli v bližnji prihodnosti težave z erekcijo…namreč, če povežemo trdost dogodka s položajem lune je edina razumna razlaga močna moškost…zatorej, v bodoče se izogibajte cigaretom in raje kot da eno povlečete, pustite sebe povlečt…in še nekaj: na randiju je vaša dolžnost, da skrbite za svojo spremljevalko povsod – pod mizo (mal jo brcn, tko nežno), nad mizo (oblizuj ustnice!!!) in še posebej, ko gre na WC – namreč, vsa ta tvoja nad in pod mizna igra je samo razlog, da zagrabi prvega in si ga vzame – torej, bodi to ti!!!!!!!!

:)))))))))))))))))))))))

Bom upošteval ljubic@:-)))))

Kje si se potepal te dni? Imaš rdeči karton!
:))

hahaha, v najlepšem kraju :-)))))

New Report

Close