Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style oh ti sivi lasje

oh ti sivi lasje

No glede na starost (35 ) je res nekoliko hitro za sive lase, a to imam
v genih. Rada bi vaše mnenje ali nasvet nisem namreč ena tistih srečnic , ki jim ni mar za sive lase, je pa res da se toliko ne obremenjujem in do pred kratkim sem bila čisto zadovoljna s precej debelii svetlimi(medenimi) prameni samo po vrhu lasišča. Sicer imam temnejše kostanjeve lase tako da je kar dobro zgledalo dokler se ni naredil narastek.Zdaj imam sive, rjave in svetle lase. Ne morem se odločiti ali naj si ponovno naredim pramene (smo tam kjer zaradi narastka manjkajo), ali naj si spet barvam v rjavo.

No saj bom preživela, rada bi samo kakšno mnenje.

Hvala

problemi, ki jih opisuješ, so mi zelo znani.
jaz sem se prvo barvala z enako barvo kot sem imela naravno barvo las (temno rjava), nato pa ugotovila, da je bolje, če se posvetlim. Kot prvo sem izbrala svetle pramene, nato še vse ostale svetle, ker imam sivih res precej in to največ na temenu glave kjer je preča.
In sedaj sem svetlolaska in narastek, ker je že siv, se niti ne vidi. Imam neke svetle pramene po celi glavi, da je vse pomešano in dolge lase. Izgleda precej dobro. Poskusi z drugo barvo las.
Ne vem, odvisno koliko imaš sivih. Tudi ajz sem po maturi dobila prvi sivi las, sedaj pa sploh ne vem kaka bi bila, če ne bi bila pobarvana. nekako je treba preslisičiti naravo.

Upam, da bo kaj pomagalo.
Lep vikend,
B.

Jaz sem imela precej sivih las že pri 26 letih. Barvam se že kar nekaj let, s Poly brilance, odtenek pa mahagonij. Men odgovarja.LP

Tudi jaz sem imela isti problem. Zdaj pri 33.ih lepih imam vedno več sivih las, edino kar mi pomaga so prameni. Hotela sem si pustit naravno barvo las, temno rjavo, pa ni ratalo, ker so prevladovali sivi lasje. Edina rešitev je bila ponovno barvanje v blond ali prameni. Če barvaš lase v temnejše odtenke, se sivi lasje še bolj vidni. Narastek popraviš circa vsake 3 mesece. Pozdrav.

New Report

Close