Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Ohcet v Grosupljem

Ohcet v Grosupljem

Živjo,

zanima me če kdo ve za koga, ki je imel ohcet v kateri od gostilen v Grosupljem? Sprašujem iz razloga, ker je fant in NM in jaz iz KR, pa bi blo to ravno vmes.

Hvala, Monika

Živjo!

Moja sestra je imela ohcet v gostilni Lovor, Mala vas pri Grosupljem.

lp

Ciao Tia,
bi mi prosim zaupala malo več podrobnosti. Kako ti je bil ambient, mogoče meni, itd.

HVALA

Hči mojih znancev je imele tudi ohcet v Lovorju, pa niso bili zadovoljni. Hrana nič posebnega, postrežba pa čisto zanič.

Nam je bilo vsem všeč. Vhod v gostilno je zelo lep, kjer nas je pričakal harmonikar in nas spremil v dvorano. Glede postrežbe smo bili zadovoljni, natakarji prijazni. Meni sta izbrala sama – vsega je bilo dovolj. Ob polnoči je bila torta (luči so ugasnili, vsi smo dobili svečke, da je bila intimna svetloba). Zabavali smo se do 6.00 ure.

lp

Ena od možnosti je tudi Motel Grosuplje, ki je prenovljen.
Kaj pa Trebnje npr. Vila Rakar?

Živjo,

sej motel bi bil zelo fajn, morava it še vprašat, pa zgoraj pri Kramarju sva bila že tud, nama je blo kr ok. Samo postrežnina za vino, ki bi ga sama prinesla je 800 SIT. Drago, a ne?

Ali kaj veš koliko so cene v motelu?

Zivjo, punce!
Midva z mojo punco sva bila tako v Motelu kot pri Kramarju sva se med tema odlocila za motel. (ceneje + manjsa postreznina + zastonj 1 soba) DOKLER…
nisva nazadnje bolj po sreci nasla gostilno cisto po najini zelji. To je Gostilna Soklič (nisva nasla ene same pomanjkljivosti. 100 %). Ce bi rade kaj vec, vprasajte.
LP, bobi

Ja Bobi super,

dej kej več zaupaj, da bom šla še jest pogledat. Kje, pa kolk stanejo zadeve…

HVALA, Monika

Ok, to je Gostilna Soklič, imajo lepo okrašeno veliko dvorano za 100 oseb, imajo domačo hrano, so ugodnejsi kot v Motelu Grosuplje. So 3 km iz avtoceste Lukovica – Ljubljana, izvoz Krtina. Midva imava ze rezerviran termin.
Njihova tel: 01 724 92 99.
Ogasi se mi, ce ti bo vsec. Lepo popoldne, bobi

Živjo,

v Motelu je bolj slabo. Tam smo imeli neko obletnico – hrana draga, pa vse skupaj nič posebnega.
V Lovorju pa so najine prijatelje (na poroki) vrgli ob 5 iz gostilne.
Pa lep pozdrav in veliko sreče pri iskanju gostilne

Sonček

Ti si res Sonček, hvala.

Mogoče malce pozno, pa vendar…
Motel Grosuplje = še kar ambient, ampak hrana je baje full slaba, poleg tega je ogromno drugih ljudi, ki te lahko pridejo motit
Lovor = ogromno kritik na hrano, ambient, postrežbo
gostilna Kramar = sem imela vpogled v njihovo kuhinjo, ne hvala

resnično bi priporočala gostilno Pri Japu, Praproče pri Temenici = fajn hrana, postrežba, ugoden ambient, poceni, blizu avtoceste,.

skratka za vaju izredno priporočljivo

Hvala Katarina,
seveda ni prepozno, saj se poročiva šele avgusta. Kakor vidim se kar spoznaš na zadevo, bi te pa rada vprašala še nekaj in sicer če bi mogoče vedela za kak dober bend, ki bi se ga bilo vredno ogledat oz. poslušat.

LP, Monika

Tudi midva s fantom sva iskala gostilno po dolenjskem. Pr Japu so nama rekli, brez 50 000 na roko se sploh nč ne pogovarjamo.
Zgledal je tako kot, da jima ne bi hotela plačat. Imajo pa dvorano nad njo pa imajo še galerijo za 40 ljudi. Skratka se lahko zgodi, da je nad vama še kdo.
V kozolcu se je pa meni zdelo zelo ozko in ne vem kam bi tam dali 80 ljudi.

Monika vem, da nimam “sončnih novic”, a želim, da bi se imela res lepo na poroki.

Lp

HEJ MONIKA,
SPRAŠUJEŠ ZA GOSTILNO V GROSUPLJEM IN SE KAR STRINJAM Z VSEMI KI SO TI ODG. – NOBENA NI NIČ POSEBNEGA TOPLO PA TI PRIPOROČAM GOSTILNO PRI JAPU –
ODLIČNA HRANA, LEP AMBIENT, LASTNICA IMA TUDI TEL. ŠTEVILKE RAZLIČNIH ANSAMBLOV (POSKUSI Z ANS. POGUM OZ. LITIJSKI ODMEVI) ZAHTEVA PA NEKAJ PREDPLAČILA NORMALNO NI PA TO TAKO,” DA SE POD 50.000 SPLOH NE POGOVARJAMO”
ČE BOŠ ŽELELA ŠE KAKŠNE INFORMACIJE SE JAVI
LP INA

Ina,
a ti si že tko zgodaj zjutraj v službi, ali pišeš od doma?

Ina,
verjemi, da se nisem izmislila, ker sem bila tam pred enim mesecem. Gospa ni bila niti malo prijazna.

Mogoče je pa imela slab dan.
Lp

Da so ti tako rekli v Pri Japu sem pa zelooo presenečena, kajti midva s fantom sva bila prejšn mesec ta, pa so bili zelo prijazni, brez problema so nama rezervirali, povedali katere prostore imajo na voljo. Do sedaj sva bila že 8x pri njih na raznih ohcetih najinih prijateljev, pa so vsi samo hvalili. Tako, da res, sem zelo presenečena nad tem, kar si napisala. Lp, I!

Glede gostilne Jap, je super, ni kej. Mogoče ti priporočam gostilno Na Pajčni – pri Zagradcu, ali Gostilna Kavšek Račje selo- 2 km iz Trebnjega proti Radohovi vasi, Vila Rakar – v vseh sem že bila na porokah, pa je blo povsod super!!! LP, Natalija!

Jst vam priporočam gostilno Kramar, ker sm meu tm rojtni dan in nm je blo res ful dobr od okusne hrane pa vse do postrežbe in ambienta. Najbolša je pa obara pa pečen piščanc ob 3h zjutri ka si že mal nabasan pa ti ful paše heh mislm res smo se mel lepo tko da vam priporočam pri izbiri. lp

New Report

Close