Ohcet v Grosupljem
Nam je bilo vsem všeč. Vhod v gostilno je zelo lep, kjer nas je pričakal harmonikar in nas spremil v dvorano. Glede postrežbe smo bili zadovoljni, natakarji prijazni. Meni sta izbrala sama – vsega je bilo dovolj. Ob polnoči je bila torta (luči so ugasnili, vsi smo dobili svečke, da je bila intimna svetloba). Zabavali smo se do 6.00 ure.
lp
Zivjo, punce!
Midva z mojo punco sva bila tako v Motelu kot pri Kramarju sva se med tema odlocila za motel. (ceneje + manjsa postreznina + zastonj 1 soba) DOKLER…
nisva nazadnje bolj po sreci nasla gostilno cisto po najini zelji. To je Gostilna Soklič (nisva nasla ene same pomanjkljivosti. 100 %). Ce bi rade kaj vec, vprasajte.
LP, bobi
Mogoče malce pozno, pa vendar…
Motel Grosuplje = še kar ambient, ampak hrana je baje full slaba, poleg tega je ogromno drugih ljudi, ki te lahko pridejo motit
Lovor = ogromno kritik na hrano, ambient, postrežbo
gostilna Kramar = sem imela vpogled v njihovo kuhinjo, ne hvala
resnično bi priporočala gostilno Pri Japu, Praproče pri Temenici = fajn hrana, postrežba, ugoden ambient, poceni, blizu avtoceste,.
skratka za vaju izredno priporočljivo
Tudi midva s fantom sva iskala gostilno po dolenjskem. Pr Japu so nama rekli, brez 50 000 na roko se sploh nč ne pogovarjamo.
Zgledal je tako kot, da jima ne bi hotela plačat. Imajo pa dvorano nad njo pa imajo še galerijo za 40 ljudi. Skratka se lahko zgodi, da je nad vama še kdo.
V kozolcu se je pa meni zdelo zelo ozko in ne vem kam bi tam dali 80 ljudi.
Monika vem, da nimam “sončnih novic”, a želim, da bi se imela res lepo na poroki.
Lp
HEJ MONIKA,
SPRAŠUJEŠ ZA GOSTILNO V GROSUPLJEM IN SE KAR STRINJAM Z VSEMI KI SO TI ODG. – NOBENA NI NIČ POSEBNEGA TOPLO PA TI PRIPOROČAM GOSTILNO PRI JAPU –
ODLIČNA HRANA, LEP AMBIENT, LASTNICA IMA TUDI TEL. ŠTEVILKE RAZLIČNIH ANSAMBLOV (POSKUSI Z ANS. POGUM OZ. LITIJSKI ODMEVI) ZAHTEVA PA NEKAJ PREDPLAČILA NORMALNO NI PA TO TAKO,” DA SE POD 50.000 SPLOH NE POGOVARJAMO”
ČE BOŠ ŽELELA ŠE KAKŠNE INFORMACIJE SE JAVI
LP INA
Da so ti tako rekli v Pri Japu sem pa zelooo presenečena, kajti midva s fantom sva bila prejšn mesec ta, pa so bili zelo prijazni, brez problema so nama rezervirali, povedali katere prostore imajo na voljo. Do sedaj sva bila že 8x pri njih na raznih ohcetih najinih prijateljev, pa so vsi samo hvalili. Tako, da res, sem zelo presenečena nad tem, kar si napisala. Lp, I!