Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ohladila sem se do njega

Ohladila sem se do njega

Odgovor na objavo uporabnika
mogoče702, 09.01.2025 ob 17:03

Partnerja, ki na tak način “rešuje” težave, jaz ne bi gledala niti sekunde več, kot je nujno potrebno. Če ne zna zadev skomunicirati drugače kot z nekimi bednimi poskusi manipulacij, potem nimava kaj početi skupaj.

midva z mojo lepo komunicirava že 20 let. Vedno ve, kaj ji želim povedati in ona meni. Ona se prilagaja meni jaz pa njej. To je bistvo veze.

Je pa res, da so današnje frajlice preveč občutljive in mislijo, da jih bodo po rokah nosili. potem se pa joči in bodi sama.

Hvala za frajlico, samo si se pa “mičkeno” zmotil. Sem že kar babica, pa dedek mi še kar dela družbo. Očitno nisva dojela bistva zveze…

Ni bolj odvratnega kot spogledovanje moškega z drugimi ženskami v prisotnosti partnerice.  To je znak pomanjkanja inteligence. Je kot opica, ki se ne zna obnašat. Prvič opozoriš, drugič, se obrneš in odkorakaš stran.

Kako vemo, da moški ljubi svojo žensko? Tako, da ima oči samo zanjo, druge ga ne zanimajo.

Primer skozi avto: , imate Cliota po sili razmer, gledate pa Bmw, Volvo, Toyota in sanjate  o nedosegljivem.

A si se vsaj kaj naucila do naslednjič?

mogoče702, 09.01.2025 ob 15:17

Zanimiv način “reševanja” težav…

ženske včasih nočejo slišati dobronamerne kritike. Primer, ji rečeš, te hlače ti pa ne pašejo,  pa jih ona vseeno nosi. In ji zato probaš povedat na drugi način, recimo z  spogledovanjem za drugo. Pa to lahko samo zato, ker je lepše oblečena, ali pa ima lepšo frizuro….Ne sme se vse gledat tako črnobelo.

In če ti partnerja dobro poznaš veš kaj ti s tem želi povedat.

No tak tip, ki takoj, ko njegova ženska ne izgleda po njegovem okusu (ker ji baje hlače ne pašejo), začne gledati druge in ji s tem dajati vedeti, da jo lahko kadarkoli zamenja, je itak nekaj skrajno nestanovitnega in kot takega ga je treba tudi jemati. Torej neresno. Kar v končni fazi pomeni, da ga je treba zapustiti.

🚗, 10.01.2025 ob 10:57

Kako vemo, da moški ljubi svojo žensko? Tako, da ima oči samo zanjo, druge ga ne zanimajo.

Primer skozi avto: , imate Cliota po sili razmer, gledate pa Bmw, Volvo, Toyota in sanjate  o nedosegljivem.

KAkšen primer s pa dal? 😅 Torej, z a košarco, nedosegljivo pa 95 in čez? In šečez rit 120 😆☺️☺️☺️ Ne morš banalno nikdar ženske s fondi avtov primerjati. Predno svoj fondl ne predstaviš. Ne mislim avtočka. 😅☺️☺️☺️ Pa ne preveč filozofirat.

Ko prebiram ta forum si rečem , da bi bilo zanimivo spoznati te ženske , ki ” pametujejo” o vezah. Zanimivo bi bilo spoznati njihove moške . Če jih seveda sploh imajo. Ponavadi so najbolj glasne samske, ker one se “spoznajo”

težko je pustiti nekoga zaradi zijanja drugih žensk. Če gre za prevaro ali drugo veliko izdajo se vsekakor pusti, jaz svojega zaradi tega ne bi pustila. Saj samo gleda ….

New Report

Close