Oja, res ….
Na kratko… ježek in muca sta se lubčkala na lička, pol pa zajček ni verjel, da lahko ostane samo na tem, pol je muca rekla da lahk, pa je zajček reku da ne, pa je spet muca rekla da lahk, pa zajček nič ne verjame, pol sem v ta zos padu še jest, k se nisem hotu cmokat pa mečkat….. pol si pršu pa ti, k ti ni n’č jasn. In verjamem, da ti sedaj tud ni…. ampak tko je 🙂 Ker se zdej držita ena na drugo… kaže da je ježek odletel pri obeh…. huh… a je dost?
Hehehehehehe :)))))
Ne gre drugač kot:
Na kratko… ježek in muca sta se lubčkala na lička, pol pa zajček ni verjel, da lahko ostane samo na tem, pol je muca rekla da lahk, pa je zajček reku da ne, pa je spet muca rekla da lahk, pa zajček nič ne verjame, pol sem v ta zos padu še jest, k se nisem hotu cmokat pa mečkat….. pol si pršu pa ti, k ti ni n’č jasn. In verjamem, da ti sedaj tud ni…. ampak tko je 🙂 Ker se zdej držita ena na drugo… kaže da je ježek odletel pri obeh…. huh… a je dost?
hehehehehe, jest mam dost :))))))))) razlaganja :)))))))
To je treba barvat, svaka čast, ni kaj :))))))))))))))))))))
Ja, to imam deformacijo še iz časov ko sem delal sveče, pa so morale bit v 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} rdeče.
Če sem naredil rumene, so mi jih babe nazaj nosile, češ da kao pomenijo ljubosumje. Torej je rumena za tjavendan popolnoma neprimerna, no, včasih si jo kdo nadene za pozo. :))))))))))
Mehanik:……….dej, ku te bom enkrat pršraufou
Pek………………dej, ku te bom enkrat speku
Računalničar….dej, ku teb enkrat resetiral
Gozdar…………ej, ku te zasečem
In tako dalje v neskončnost…..:)))))))))
Tako da, če slišiš koga govort o “žgečkljivih temah”, samo poslušaj način in kake prispodobe uporablja, pa boš uganil s čim se ukvarja.
Sam ne vem, zakaj meni tolče na mehanike?
Najbrž bo kriv rally…..