Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oja, res ….

Oja, res ….

.. no v glavnem .. zdele jest šibam .. v vrtec, pa v gmajno .. po robide .. za moje ljubljenčke .. madona če jih kdo če .. jim mam pol preveč :))) .. paličnjake namreč … no , ko se vrnem, pa upam da zvem … čigav je kdo :))

lepo se mejte !!!

B.

Na. zdej je šele vse zgodlan, heheheheh…

hudirja da se ne zatipkaš in zraven 9 dodaš ponesreči še 6 to pa zna bit ajsi!
Le kaj si potem lahko misli človek,ki mu namenjaš post,ko te čita…a?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ha, muc, ne vem ????

Bemti Barbara… kje si pa zdej mene dobila :)))))) Orka dindijo….. Ma tukaj govorimo (vsaj mislim da še:)))) o ježku kot moški glavni osebi in zajčku in muci kot glavni femme fatalle :))))) In zdej v to godlo padem še jest :))))))

Ježek…. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp :))))))

Jani ne je godle…kvečjemu… krvavice :)))

Jaz ne morem več, Jani prosim .))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja, je hudič, ja.

Prideš v službo, napišeš na net me že ma, da bi te, pa je.

Mi ne rabmo druzga, za cel dan. :))))))))))

A torej tako nej vzamem tvojo jutranjo ponudbo, oziroma vprašanje, če sem frej?

:)))))))))))

Ja, super, tale 69 je full demokratičen daj dam…….

:))))))))))) tud men že škriple… sploh zdej k sem šel pe enkrat brat tisto mojo dopoldansko umetnijo :)))))))))))))))))))

Jani je čist preč :)))))))

200 postov že Barbara… samo poglej, če bi mi tole res napisali v dveh stavkih…. ma neeeeeeeeeeee :)))))) ne bi blo zanimivo… :)))) in vidim, da ti je uspelo ujeti štrik…… ker tud jest ne vem več kdo bi s kom od kdaj na čim zakaj pa ne tako :))))))

Barbara… pazi na tiste kaj so že :)))) paličnjake :))) da ne bodo lačni 🙂 pridna ja 🙂 pridna 🙂

Jani ma tud enga paličnjaka :)))))))

Ja… tista devetka dela men full velike preglavice 🙂 več kot polovico smiletov napišem z devetko… pol pa brišem… v nezavest :))))))))))))))))))9 hehehehehe kola :))

Jani ma full rad… sončke :)))))

Hja.. maš ja… en full velik… šmoren 🙂 k ne veš pol kdo bi zakajpa z njim ne :))))) pa kako da je tako lahko če ni tako je :)))))))))

Dobro da je tako 🙂 kaj bi bilo če ne bi bilo tako, kot je lahko ne bi blo :))))

Jani bi tud zakaj pa ne tako :)))))))))

Ja, Brus-man tudi, začenši s tapravim in največjim.

Ja ti sončki a ne :))) kooooooooolk jih je, pa vsak po svoje…. lušten :))))))) Tud tale naš tuki.. je tak… prjazen :))))))

Jani se sunča u lastnom suncu :)))))

Sunček nam pruža toplotu enu,
A ko je prevruće, ustvari nam sjenu!

skibidi

Kok lepa komunikacija…pred leti.

In današnja komunikacija.

Ni besed. Da ne pokvarim teme izpred 20 let.

😉

Če pogledaš nazaj, kolk so bili normalni komentarji. Normalno se je komentiralo, pohecalo… Nobeden živčen….

Danes pa…..DEJMO SE KREGAT PA ŽALIT, vse povprek….

žPa vse spljuvat, pa,……………….

Kako lepo komunikacijo so včasih premogli…

Škoda, ker danes ni več tako……

New Report

Close